Διαφήμιση

Αγορα μιας MICRO SD. Τι πρεπει να προσεξετε????

• Αγορα μιας MICRO SD. Τι πρεπει να προσεξετε????

Θα ηθελα με αυτο το θεμα να σας κανω πιο προσεκτικους οταν αγοραζετε μια micro sd για οσους δεν ξερουν να διαλεγουν γιατι οσο και απλο να φαινεται η αγορα μιας καρτας μνημης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!
      ο καθε πωλητης μπορει να σου πουλησει οτι θελει αν βεβαια δει πως δεν παιρνεις χαμπαρι οπως εγω!!!
      προσφατα πηγα να αγορασω και εγω μια τετοια καρτα εχοντας πληρη αγνοια τι πρεπει να προσεξω και ποσο απλο ηταν!!!
      απλα εγω ηθελα μια καρτα μεγαλης χωρητικοτητας και αυτο ηταν...........δεν ηξερα ομως οτι πρεπει να διαβασω και τα ψιλα γραμματα πανω σε αυτην.
      υπαρχουν καρτες μνημης ανεξαρτητου εταιρειας που εχουν πανω το C και μεσα σε αυτο το γραμμα εχει εναν αριθμο.....το 4 Η το 10.Αυτο το νουμερο τι σημαινει????σημαινει οτι οσο πιο μεγαλο ειναι τοσο πιο γρηγορη ειναι η καρτα μνημης και αυτο βοηθαει το τηλεφωνο να μην ζοριζεται Η αν θελετε να μην αργει στις διεργασιες του και να μην κανει reboot οπως εκανε σε εμενα πολλες φορες αφου και εγω εν αγνοια μου αγορασα μια καρτα 4αρα.
      γιαυτο λοιπον σας παραθετω γραπτως την κατασταση που επεσα κανοντας το τηλεφωνο μου αργο και προβληματικο!!!!
      ΤΗΝ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ!!!!!!!

" Γεωπόνος”

• Την επόμενη φορά θα ξέρεις φίλε μου. Δεν αγοράζουμε ποτέ κάρτα μνήμης χαμηλότερη από Class 10. Αυτό πλέον είναι δεδομένο. Προτιμούμε κάρτες Samsung, Sandisk, Kingston, γενικότερα επώνυμες. Πλέον μια 64 gb καλή κάρτα βρίσκεις σε ελληνικά καταστήματα και κάτω από 30 ευρώ, οπότε και είσαι καλυμμένος.

From the middle of nowhere to the center of everywhere...
    • Ο/H NikosChandolias έγραψε:

Samsung, Sandisk, Kingston, γενικότερα επώνυμες
      οι επώνυμες είναι μονόδρομος ασχέτα από την τιμή τους !!!!!! Δυστιχώς κυκλοφορούς πολλές αντιγραφές στα κινεζομάγαζα με επώνυμη σφραγίδα επάνω. Στ κινητό χρησιμοποιώ μια 32GB class 4 Sandisk από 2011 (την είχα κάνει παραγγελία τότε ) απροβλημάτιστα και πάει από κινητό σε κινητό . Πρόσφατα παρέλαβα μία no name 32GB class 10 από e-bay η οποία ήταν προφανώς fake kai και μετά από πολλά φορματ δουλεύει ικανοποιητικά μέχρι τα 8,1 gb απο εκει και μετα το χάος.Φυσικά πήρα τα χρήματα μου πισω . Ο πωλητής μου πρότεινε εκτός απο το refund να μου δώσει και 10ευρώ για να αποσύρω το feddback και η απάντηση μου 'ηταν πως άυτά δεν πιάνουν σε έλληνα !!!!!!
      Images
      • s-l500.jpg

35,55 kB, 500×500, viewed 467 times

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • Διαφήμιση
    • Μου έχει τύχει ακριβώς το ίδιο φαινόμενο αρκετές φορές, σε φτηνά usb sticks από ebay.
      Μάλλον είναι μαζική τακτική, μαζί με το "τυράκι" της πολύ καλής τιμής.
    • Ο/H Xstos έγραψε:

με το "τυράκι" της πολύ καλής τιμής.
      αυτή η συμπεριφορά είναι στο dna των κινέζων, εάν ΄σου επιστρέφουν τα χρήματα όλα καλα !!!!!!!!!!

• Ο/H themakos66 έγραψε:

αυτή η συμπεριφορά είναι στο dna των κινέζων, εάν ΄σου επιστρέφουν τα χρήματα όλα καλα !!!!!!!!!!
      Paypall rulez φίλε, κι ας τους να κιτρινίζουν....
    • παρέλαβα 2 micro sd , δεν ξέρω εάν είναι αυθεντικές αλλά πέρασαν όλα τα τεστ ταχύτητας και χωριτικότες και δουλεύουν μια χαρά παραθέτω τα link
      Toshiba THN-M301R0640C4 64GB Micro SDHC / TF Memory MicroSD Class 10 UHS (48mb/s) - White + Blue - Free Shipping - DealExtreme
      και
      Genuine Samsung 32GB MicroSDHC Evo Class 10 UHS-I Memory Card MB-MP32D - Free Shipping - DealExtreme

• Διαφήμιση
    • Ο/H Bodai έγραψε:

O καιρός θα δείξει
      και ο θεός !!!!!!!! Την 64GB to h2testw_1.4 αν και την ζόρισε πάρα πολύ πέρασε στον αφρό και ούτε καν ζεστάθηκε !!!!!!!

Υ.Γ. Η μούφα πού αναφέρω στο post 3 γέμησε με ταινίες μέχρι 8,1GB και πάει από τηλεόραση σε τηλεόραση απροβλημάτιστα !!!!!!

• Ο/H Giannisagal έγραψε:

Θα ηθελα με αυτο το θεμα να σας κανω πιο προσεκτικους οταν αγοραζετε μια micro sd για οσους δεν ξερουν να διαλεγουν γιατι οσο και απλο να φαινεται η αγορα μιας καρτας μνημης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!
      ο καθε πωλητης μπορει να σου πουλησει οτι θελει αν βεβαια δει πως δεν παιρνεις χαμπαρι οπως εγω!!!
      προσφατα πηγα να αγορασω και εγω μια τετοια καρτα εχοντας πληρη αγνοια τι πρεπει να προσεξω και ποσο απλο ηταν!!!
      απλα εγω ηθελα μια καρτα μεγαλης χωρητικοτητας και αυτο ηταν...........δεν ηξερα ομως οτι πρεπει να διαβασω και τα ψιλα γραμματα πανω σε αυτην.
      υπαρχουν καρτες μνημης ανεξαρτητου εταιρειας που εχουν πανω το C και μεσα σε αυτο το γραμμα εχει εναν αριθμο.....το 4 Η το 10.Αυτο το νουμερο τι σημαινει????σημαινει οτι οσο πιο μεγαλο ειναι τοσο πιο γρηγορη ειναι η καρτα μνημης και αυτο βοηθαει το τηλεφωνο να μην ζοριζεται Η αν θελετε να μην αργει στις διεργασιες του και να μην κανει reboot οπως εκανε σε εμενα πολλες φορες αφου και εγω εν αγνοια μου αγορασα μια καρτα 4αρα.
      γιαυτο λοιπον σας παραθετω γραπτως την κατασταση που επεσα κανοντας το τηλεφωνο μου αργο και προβληματικο!!!!
      Αυτό ισχύει και για τα usb μνήμες ??
    • Ο/H alnikou έγραψε:

Ο/H Giannisagal έγραψε:

Αυτο ισχυει για ολα τα αναλωσιμα κατα την γνωμη μου και για τα usb !!!!!

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
    • Ο/H alnikou έγραψε:

Αν εννοείς το Class των SD δεν ισχύει ακριβώς έτσι όπως το περιγράφει ο @Giannisagal. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι ακόμα και δυο USB 3.0 της ίδιας εταιρείας (ίδιας χωρητικότητας) μπορεί να έχουν διαφορετικά Read & Write Speed.