Διαφήμιση

Xiaomi box 3

• Ο/H vasileiosm έγραψε:

Εμένα μου ήρθε χθες από geekbuying στα 63 από Ιταλία (international version).
      Μέσα σε 2 ημέρες από την παραγγελία με DHL.
      Το κουτί είναι άψογο!!!! έχω ενθουσιαστεί..είχα πολλά άλλα κινέζικα (beelink - mecool και άλλα).
      Πολύ καλό wifi..παίζει στο SPMC ταινία 1080, χωρίς το παραμικρό σπάσιμο!
      Πολύ καλό remote..(apple tv..like)
      Όμορφο κουτί
      Απίστευτη rom η android tv
      Κρίμα που είναι ακόμη στο adroid 6.1

Απορίες προς γνώστες του αθλήματος..
      1) γιατί by default μου βγάζει την ανάλυση στα 1080/50hz και όχι 60? Η τηλεόραση είναι LG LM660s του 2012 (full HD)
      2) Αυτό που με καίει περισσότερο. Εγκαθιστώ το apk (tablet version) του cosmote tv go, και αφού περάσω κωδικούς μου βγάζει σφάλμα δικτύου. Δοκίμασα επανεγκατάσταση εφαρμογής. Έχει κανείς δοκιμάσει με επιτυχία?
      Καλησπέρα φίλε. Βλέπω το mi box και τώρα ακόμα στα 55 ευρώ από γερμανική αποθήκη (geekbying). Λογικά θα βγάλει μετά μεταφορικά. Εσύ στο ποσό που πλήρωσες πόσα μεταφορικά είχες;
    • Ο/H echaosad έγραψε:

Τον τελευταίο καιρό ψάχνω να βάλω tv tuner στο boxακι μου!
      Έχω βρει αυτό το οποίο δίνει και εφαρμογή ανάλογη για εγκατάσταση, όμως δεν μπορώ να την περάσω με τίποτα στο boxακι μου!
      Δοκιμάζω με το Es File Explorer, όμως ενώ ανοίγει το αρχείο εγκατάστασης, το κουμπί εγκατάσταση είναι συνεχώς απενεργοποιημενο
      Έχω δώσει πρόσβαση για άγνωστες πηγές αλλά τίποτα!
      Να σημειώσω ότι το tv tuner δεν το έχω αγοράσει ακόμα, διότι ήθελα να δω πρώτα την εφαρμογή αν παίζει
      Καμιά ιδέα ή πρόταση για άλλο Tv Tuner?

απλά ο installer κολλάει κατά το άνοιγμα του του πακέτου .apk
      Όταν λοιπόν είσαι στο σημείο που το "κουμπί" εγκατάσταση είναι σκιασμενο δλδ δεν πατιέται, πατα στο χειριστήριο το πληκτρο του voice assistant και μετά το πλήκτρο back... ξαφνικά θα δεις ότι το "κουμπι"εγκατάσταση έχει ενεργοποιηθεί
    • Διαφήμιση
    • Όποιος θέλει να εγκαταστήσει το Kodi στο Mi box 3, όμως λόγω έλλειψη της εναλαγής refresh rate...
      και μέχρι να βγει αναβάθμιση (εάν βγει) η αγορά του δεν προτείνετε!
    • Καλησπερα,
      Οταν βαζουμε στις ρυθμισεις του ηχου στην εξοδο του Mi Box την επιλογη για εξοδο σε PCM, τοτε ο ηχος βγαινει απο το hdmi, απο την οπτικη 3.5mm η' και απο τα 2; Με ενδιαφερει να βγαλω PCM απο την 3.5mm του Mi Box και να το συνδεσω με το Fiio D03K το οποιο ειναι optical/coaxial μετατροπεας σε δικαναλο αναλογικο και δεχεται μονο PCM. Με την line out του θα συνδεθει με τα 2.0 ηχεια μου. Θελω σε οτι φορμα πολυκαναλου ηχου και να ειναι η ταινια να βγαζω παντα δικαναλο απο την οπτικη. Γινεται;
    • Διαφήμιση
    • Ενω τωρα δεν εχει θεματα...Μου ηρθε σημερα το συνδεσα, εβαλα μερικα στιγμιοτυπα απο ταινιες που εχω στο σκληρο και επαθα εγκεφαλικο. Ποιο ξεπλυμενη εικονα δεν ξανα εχω δει στη ζωη μου. Παρακατω φαινονται μερικες φωτο που τραβηξα με το κινητο σε ιδιες σκηνες. Η μια σκηνη ειναι απο το Mi Box και η αλλη απο το Crystal Audio Pico Hd. Αυτες που δεν εχουν χρωμα, το μαυρο ειναι ξεβαμενο και δεν εχουν καμια δυναμικη ειναι απο το Mi box (mdz-16-ab international). Εβαλα το ιδιο hdmi καλωδιο και στα 2 media player, τα συνδεσα και τα 2 στην ιδια θυρα hdmi της tv, ενεργοποιησα το deep color mode απο τις ρυθμισης της εικονας του mi box, επαιξα με τους αποκωδικοποιητες του Mx Player HW, HW+, SW, εβαλα να παιξει και απο το Vlc Player, αλλα το αποτελεσμα ηταν το ιδιο. Περιμενα απο μια συσκευη με 4πυρηνο επεξεργαστη, 2gb ram, καρτα γραφικων κλπ κλπ, αν οχι καλυτερη εικονα, να εχει τουλαχιστον την ιδια και οχι χειροτερη απο ενα player 7-8 ετων αλλα δυστηχως διαψευθηκα. Ο ηχος στην ιδια σταθμη εντασης στα ηχεια, στο Pico Hd ακουγεται πιο δυνατα, ποιο καθαρα και με μεγαλυτερη λεπτομερεια. Στο mi box πρεπει να ανεβασεις κ αλλο την ενταση αλλα και παλι δεν το φτανει σε καθαροτητα και ευκρινια. Τα ποιο πεταμενα 60€ που εχω δωσει ποτε στη ζωη μου. Α και κατι τελευταιο, στο mi box καποιος ψεκασε το γκαζον με Roundup...
      Images
      • received_1049699391864907.jpeg

52,73 kB, 480×360, viewed 519 times
      • received_1049699435198236.jpeg

52,26 kB, 480×360, viewed 510 times
      • received_1049699458531567.jpeg

23,68 kB, 480×360, viewed 514 times
      • received_1049699498531563.jpeg

31,06 kB, 480×360, viewed 514 times
      • received_1049699518531561.jpeg

59,27 kB, 480×360, viewed 515 times
      • received_1049699551864891.jpeg

54,58 kB, 480×360, viewed 514 times
      • received_1049699628531550.jpeg

49,52 kB, 480×360, viewed 515 times
      • received_1049699671864879.jpeg

49,2 kB, 480×360, viewed 508 times
      • received_1049699568531556.jpeg

39,45 kB, 480×360, viewed 513 times
      • received_1049699595198220.jpeg

35,54 kB, 480×360, viewed 517 times
    • Ο/H mike έγραψε:

Ο/H vasileiosm έγραψε:

Εμένα μου ήρθε χθες από geekbuying στα 63 από Ιταλία (international version).
      Μέσα σε 2 ημέρες από την παραγγελία με DHL.
      Το κουτί είναι άψογο!!!! έχω ενθουσιαστεί..είχα πολλά άλλα κινέζικα (beelink - mecool και άλλα).
      Πολύ καλό wifi..παίζει στο SPMC ταινία 1080, χωρίς το παραμικρό σπάσιμο!
      Πολύ καλό remote..(apple tv..like)
      Όμορφο κουτί
      Απίστευτη rom η android tv
      Κρίμα που είναι ακόμη στο adroid 6.1

Απορίες προς γνώστες του αθλήματος..
      1) γιατί by default μου βγάζει την ανάλυση στα 1080/50hz και όχι 60? Η τηλεόραση είναι LG LM660s του 2012 (full HD)
      2) Αυτό που με καίει περισσότερο. Εγκαθιστώ το apk (tablet version) του cosmote tv go, και αφού περάσω κωδικούς μου βγάζει σφάλμα δικτύου. Δοκίμασα επανεγκατάσταση εφαρμογής. Έχει κανείς δοκιμάσει με επιτυχία?
      Καλησπέρα φίλε. Βλέπω το mi box και τώρα ακόμα στα 55 ευρώ από γερμανική αποθήκη (geekbying). Λογικά θα βγάλει μετά μεταφορικά. Εσύ στο ποσό που πλήρωσες πόσα μεταφορικά είχες;
      Ίδιες τιμές παίζουν κι Ελλάδα από το skroutz αν προσέξετε.
      Δλδ συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών, η international version βγαίνει στα €64 στην πόρτα σου.
      Σε τέτοιες περιπτώσεις ας στηρίξουμε λίγο Ελλάδα.
    • Μαλλον το mi box μου αλλαζε απο μονο του την Λειτουργια Εικονας της t.v. απο Δυναμικη σε Κινημ. Ταινια. Γιατι το εβαλα σε αλλη t.v, κοιταξα λιγο την λειτουργια εικονας και δειχνει καλυτερα. Με τον ηχο δεν εβγαλα ακρη. Και εκει που νομισα οτι αρχιζει να μπαινει σε μια σειρα...Το mx player δεν μου εμφανιζει ελληνικους υποτιτλους. Μπαινω στο vlc παλι τπτ. Μπαινω στο menu του vlc και παω στην λιστα που εχει ενα κατεβατο απο γλωσσες για να επιλεξω. Παταω το κατω βελακι να κατεβω και δεν κατεβαινει να παω στα ελληνικα, εφαγε κολλημα το vlc, δεν ανταποκρινεται, με πεταει εξω. Ξανα μπαινω στο menu μολις παταω να μου βγαλει την λιστα και πριν αυτη εμφανιστει...παλι κολλημα. Δοκιμασα ποσες φορες τπτ. Και τωρα το καλυτερο απο ολα...Παω στις ρυθμισεις>εμφαρμογες να βρω αυτο το ρημαδο vlc να του κανω μια εκκαθαριση δεδομενων η' απεγκατασταση και να το ξανα περασω. Αμ δεν ειναι εκει...Εξαφανισμενο το vlc απο τις εφαρμογες. Δλδ τωρα θα αναγκαστω να κανω ολοκληρη την συσκευη επαναφορα γιατι δεν μου δουλευει το vlc...Το πετας απ το μπαλκονι η' δεν το πετας;;;
      Εβαλα το ES File Explorer και μου το βγαζει στα πλαγια στην οθονη αλλα ουτε παταει να προχωρησω. Περασα μετα ενα αλλο app και κατι γινεται με αυτο.Γενικα κατα την λειτουργια της η συσκευη τρωει κατι φλασιες απο μονη της και κανει επανεκκινησεις στα καλα καθουμενα. Μπαινει σε μια φαση στο menu μετα απο restart και ενω η ωρα ηταν 01:20 αυτο αποφασιζει οτι ειναι 02:00... Μεχρι στιγμης δεν την αλλαζε την ωρα μετα απο restart αλλα σου λεει να μην τον εκπληξω για μια ακομα φορα τον μαλακα που με αγορασε;!;! Το μονο που το σωζει ειναι μηπως φτιαξει με update. Τωρα φοραει android 6.0.1. Μπορει το δικο μου να ειναι ελαττωματικο αλλα δεν το προτεινω σε καμια περιπτωση παντως σε κανεναν.
      Images
      • received_1049541438547369.jpeg

95,68 kB, 960×1.288, viewed 152 times
    • Καλησπέρα. Στο mi tv box με 8.0 έχουν την επιλογή να επιλέξουμε πολλές γλώσσες για ολόκληρο το σύστημα, αλλά στο πληκτρολόγιο δεν μπορώ να αλλάξω γλώσσα από τα αγγλικά σε οτιδήποτε άλλο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχετε πληκτρολόγιο πολλών γλωσσών και κυρίως ελληνικά έστω και με εναλλακτική εφαρμογή ; ?(
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • Καλησπερα μολις παρελαβα και το εχω συνδεσει !! Το πήρα από Ελλάδα στα 54 ευρώ νομίζω πολύ καλά ποιο φθηνό και από Κίνα.. Τελικα να την κανω την αναβαθμιση σε 8.0 η ακομη εχει θεματα να περιμενω ??
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος