Διαφήμιση

Xiaomi box 3

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Καλησπερα μολις παρελαβα και το εχω συνδεσει !! Το πήρα από Ελλάδα στα 54 ευρώ νομίζω πολύ καλά ποιο φθηνό και από Κίνα.. Τελικα να την κανω την αναβαθμιση σε 8.0 η ακομη εχει θεματα να περιμενω ??

Ελλάδα από που ακριβώς?

Sent from my MX5 using Tapatalk
    • Ο/H NikosTrikas έγραψε:

Ο/H geozn8 έγραψε:

Καλησπερα μολις παρελαβα και το εχω συνδεσει !! Το πήρα από Ελλάδα στα 54 ευρώ νομίζω πολύ καλά ποιο φθηνό και από Κίνα.. Τελικα να την κανω την αναβαθμιση σε 8.0 η ακομη εχει θεματα να περιμενω ??
      Ελλάδα από που ακριβώς?

Sent from my MX5 using Tapatalk
      Καλησπέρα φίλε μου. Από σκρουτζ από ένα μαγαζί στην Πάτρα το πήρα όλα μια χαρά δουλεύει άψογα και με Android 8.0 παρακαλώ το συστήνω ανεπιφύλακτα μιας και με μέτρια ταχύτητα ίντερνετ που έχω 8-9 mb παίζει το Kodi super!! :thumbsup:
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Το μεσημέρι παραλαβα το νέο μου ρουτερ από wind το Asus DSL-n14U προς αλλαγή του ZTE 108L που είχα. Το σύνδεσα κανονικά με της μαμά ρυθμίσεις με wpa2 και με δικό μου νέο κωδικό κλπ. 1) Έχει την ρομ 1.0.9.7 είναι καλή και σταθερή η μου προτυνεται να βάλω άλλη ποιο καινούργια και ποια? 2) Ενώ με όλα τα smartphone, pc, tablet, έχω συνδεθεί κανονικά με WiFi το Xiaomi Android TV Box που έχω δεν το βλέπει καθόλου το WiFi του και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Ξανά έβαλα το παλιό το βλέπει αμέσως. Ξανά το Asus τίποτα.. Είναι σίγουρα θέμα ρυθμίσεων ξέρει κανείς τι να κάνω τι να αλλάξω ώστε να μπορώ να το δω και να συνδεθώ?? Ευχαριστώ πολύ.
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

• Διαφήμιση
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Το μεσημέρι παραλαβα το νέο μου ρουτερ από wind το Asus DSL-n14U προς αλλαγή του ZTE 108L που είχα. Το σύνδεσα κανονικά με της μαμά ρυθμίσεις με wpa2 και με δικό μου νέο κωδικό κλπ. 1) Έχει την ρομ 1.0.9.7 είναι καλή και σταθερή η μου προτυνεται να βάλω άλλη ποιο καινούργια και ποια? 2) Ενώ με όλα τα smartphone, pc, tablet, έχω συνδεθεί κανονικά με WiFi το Xiaomi Android TV Box που έχω δεν το βλέπει καθόλου το WiFi του και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Ξανά έβαλα το παλιό το βλέπει αμέσως. Ξανά το Asus τίποτα.. Είναι σίγουρα θέμα ρυθμίσεων ξέρει κανείς τι να κάνω τι να αλλάξω ώστε να μπορώ να το δω και να συνδεθώ?? Ευχαριστώ πολύ.
      Εαν έχεις κάνει αναβάθμιση σε Android Oreo έχει τότε θεμα το mi box 3 γιατί δεν αναγνωρίζει κάποιες συχνότητες του WiFi, προφανώς το καινούργιο σου ρούτερ έχει άλλες συχνότητες, προσπάθησε να αλλάξεις συχνότητα WiFi στο ρούτερ σου και δοκίμασε ξανά.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H venioni έγραψε:

Εαν έχεις κάνει αναβάθμιση σε Android Oreo έχει τότε θεμα το mi box 3 γιατί δεν αναγνωρίζει κάποιες συχνότητες του WiFi, προφανώς το καινούργιο σου ρούτερ έχει άλλες συχνότητες, προσπάθησε να αλλάξεις συχνότητα WiFi στο ρούτερ σου και δοκίμασε ξανά.
      Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Ναι το boxaki έχει επάνω 8.0. Ναι σίγουρα είναι θέμα ρυθμίσεων wifi router γιατί έχω το νέο συνδεδεμένο κανονικά έχω και το παλιό συνδέσει δίπλα με το pc μόνο με το erthnet και ανοίγω και τα 2.. το παλιό το WiFi το βλέπει ενώ το νέο όχι.. Ξέρει κανείς τι αλλαγές να κάνω και ελπίζοντας να το δει και να δουλέψει αλλιώς θα μείνω με το παλιό... ;(

Λοιπόν δούλεψε μια χαρά άλλαξα κανάλι αφού είδα πρώτα από το wifi analyzer ποιο channel εδώ γύρω χρησιμοποιείτε ποιο λίγο και βουαλα το βρήκε το box !! Ώρα για διάβασμα τώρα
      και κατέβασμα νέας ρομ γιατί μαμά έχει η WIND επάνω την παλιά ρομ 1.0.9.7 !! Ξερει κανείς ποπυ να έχει το εν λόγο router ποιο firware είναι ποιο καλό και σταθερό ?? Τα ξαναλέμε !!

• Παιδιά όλα καλά με το ρουτερ και το xiaomi tv box 3. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνουμε root με 8.0?? Κάποιος οδηγός η μέθοδος ίσως μια βοήθεια ξέρει κανείς??

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Παιδιά όλα καλά με το ρουτερ και το xiaomi tv box 3. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνουμε root με 8.0?? Κάποιος οδηγός η μέθοδος ίσως μια βοήθεια ξέρει κανείς??
      Όχι, καί μην διανοηθείς να πειραματιστεις να το κάνεις...

• Διαφήμιση
    • Χτες που ασχολήθηκα ξανά με το boxακι μου διαπίστωσα 2 προβλήματα που πριν την 8.0 δεν υπήρχαν.
      1. Προσπάθησα να συνδέσω με bluetooth ένα πληκτρολόγιο (Logitech) που έχω αλλα δεν μπόρεσε με τίποτα να το βρει. Παλιά ήταν κανονικά συνδεόμενο και αποτι δοκίμασα, συνδέετε κανονικά στο κινητό μου.
      2. Ενώ έχω συνδέσει το Mi Mouse που έχω, με bluetooth δεν μου εμφανίζει πουθενά τον κέρσορα. ούτε το scroll φαίνεται να λειτουργεί. Το σύστημα πάντως δείχνει ότι έχει συνδεθεί και εμφανίζει και το ποσοστό μπαταρίας που απομένει.

Γενικά πρέπει να έχει θέματα με το bluetooth
    • Ο/H venioni έγραψε:

Όχι, καί μην διανοηθείς να πειραματιστεις να το κάνεις...
      Φίλε μου γιατί το λες αυτό λογο επειδή δεν υπάρχει καθόλου η λόγο 8.0 υπάρχει περιπτώσει να μπλοκάρει και να έχω προβλήματα?? ?(

Ο/H echaosad έγραψε:

Γενικά πρέπει να έχει θέματα με το bluetooth
      Ναι ίσως έχει λίγο γιατί καμιά φορά και το μαμά τηλεκοντρόλ δεν το ακούει πάντα.. Πάντως εγώ μέσο usb hub που του έχω βάλει και usb stick αλλά και wireless Microsoft mouse μια χαρά τα διαβάζει!! ;)

• Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω το xiaomi mi tv box (4k). Η τηλεόραση μου δεν είναι ακριβώς τηλεόραση αλλά τα monitor της lg που πετάνε ένα δέκτη πάνω και το αποκαλούν τηλεόραση. Συνεπώς δεν έχει έξοδο ήχου. Μπορώ με το tv box να δίνω εικόνα με το hdmi ΑΛΛΑ ήχο μόνο από το tv box σε ένα bluetooth speaker ώστε να μπορώ να δω ταινίες κλπ με σοβαρό ήχο;

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπέρα. Έχει κανείς πρόβλημα με το netflix? Αρκετά συχνά όταν πάω να δω κάτι μου βγάζει δεν είναι διαθέσιμος ο τίτλος αυτή την στιγμή και σταματάει η προβολή. Φτιάχνει μόνο με επανεκκίνηση του box. Ξέρει κανείς κάτι; Έχω κάνει την αναβάθμιση σε oreo
    • Διαφήμιση
    • το κάνει συχνά όπως και καμία φορά δεν είναι συγρονισμένοι οι υπότιτλοι με την εικόνα και τον ήχο! μια επανεκκίνηση όπως είπες είναι ότι πρέπει και μετά δουλεύει ρολόι!!! αυτά είναι τα εύκολα εμένα που δεν δουλεύει τίποτα είναι το πρόβλημα