Καλημέρα,αφού κατάφερα και ξεκλείδωσα με τον official τροπα το bootloader εγκατέστησα χθες το βράδυ την Ελληνική DEV. Σήμερα το πρωί έκανα και ένα antutu test το έβαλα στο ψυγείο μπροστά το κινητό μέσα σε θήκη την Nillkin και έγραψε αποτέλεσμα 69441 από 46100 που είχα με την official dev.Το κινητό είναι φορτωμένο εφαρμογές 3,13gb και είναι το Mi4c 2/16.Για το Supersu δεν μου έβγαλε κανένα μήνυμα και από ότι είδα στο google play είναι εγκατεστημένο το οποίο δεν του κάνω update.Κάτι άλλο θέλω να διαπιστώσω αν έκανα σωστα όλη την διαδικασία θα σας πω τι έκανα: όταν έφτασα στην εντολή fastboot boot twrp3.0.2-0_by_mic_libra.img πάτησα enter και κατευθείαν φόρτωσε το twrp 3.0.2.0(δεν πάτησα το +up από το κινητό) από εκεί έκανα wipe ->advacnced wipe[b]->cache + dalivk cahe + data [/b]πήγα στο install βρήκα το αρχείο zip (πάτησα και το verify zip).Έκανε κανονικά την εγκατάσταση εκεί δεν ήξερα τι να κάνω γιατί είχα μπερδευτεί λίγο με τους οδηγούς και πάτησα απενεργοποίηση και άνοιξα κανονικά το κινητό και φόρτωσε το σύστημα σε λίγα λεπτά. Σας κούρασα λίγο..
Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
-
-
Test μετά την εγκατάσταση της ελληνικής dev
-
Απελευθέρωσες το ΤΕΡΑΣ.. πρόσεξε το τώρα να το δαμάσεις σωστά..
-
-
Μια χαρά φαίνεται να τα έκανες όπως τα περιγράφεις.
Δεν γνωρίζω για άλλα mi4c , ίσως εαν έκανες μια βόλτα στο θέμα με τα "antutu scores" δεις άλλους χρήστες.
Γενικά όμως, ο snapdragon 808 είναι εκεί κοντά στα 60000-70000 αν θυμάμαι καλά. -
Ο/H fragsp έγραψε:
Καλημέρα,αφού κατάφερα και ξεκλείδωσα με τον official τροπα το bootloader εγκατέστησα χθες το βράδυ την Ελληνική DEV. Σήμερα το πρωί έκανα και ένα antutu test το έβαλα στο ψυγείο μπροστά το κινητό μέσα σε θήκη την Nillkin και έγραψε αποτέλεσμα 69441 από 46100 που είχα με την official dev.Το κινητό είναι φορτωμένο εφαρμογές 3,13gb και είναι το Mi4c 2/16.Για το Supersu δεν μου έβγαλε κανένα μήνυμα και από ότι είδα στο google play είναι εγκατεστημένο το οποίο δεν του κάνω update.Κάτι άλλο θέλω να διαπιστώσω αν έκανα σωστα όλη την διαδικασία θα σας πω τι έκανα: όταν έφτασα στην εντολή fastboot boot twrp3.0.2-0_by_mic_libra.img πάτησα enter και κατευθείαν φόρτωσε το twrp 3.0.2.0(δεν πάτησα το +up από το κινητό) από εκεί έκανα wipe ->advacnced wipe[b]->cache + dalivk cahe + data [/b]πήγα στο install βρήκα το αρχείο zip (πάτησα και το verify zip).Έκανε κανονικά την εγκατάσταση εκεί δεν ήξερα τι να κάνω γιατί είχα μπερδευτεί λίγο με τους οδηγούς και πάτησα απενεργοποίηση και άνοιξα κανονικά το κινητό και φόρτωσε το σύστημα σε λίγα λεπτά. Σας κούρασα λίγο..
-
παιδες μια ερωτηση στα γρηγορα ,θελω να περασω μια stable rom ,να σεταρω το τηλεφωνο κ μετα να την αναβαθμιζω
να περασω τηn stable του gkalen η την ελληνικη miui? -
@filter_bubble Δοκίμασε τες και τις 2 εαν μπορείς! Απ'οτι διαβάζω απο χρήστες, του gkalen είναι πολύ καλή! Δοκίμασε αυτήν πρώτα και εαν δεν μείνεις ικανοποιημένος πας στην ελληνική.
-
Συγνωμη παιδια για το off topic αλλα ειμαι νεωπας και προσπαθω να βγαλω μια ακρη.
Γρηγορη ερώτηση: για να αναβαθμισω ακομα και σε ελληνικη πρεπει να ξεκλειδώσω τον bootlader η το κανω οπως ειναι; -
Ο/H biotasos έγραψε:
Συγνωμη παιδια για το off topic αλλα ειμαι νεωπας και προσπαθω να βγαλω μια ακρη.
Γρηγορη ερώτηση: για να αναβαθμισω ακομα και σε ελληνικη πρεπει να ξεκλειδώσω τον bootlader η το κανω οπως ειναι;
-
@biotasos δεν γίνεται χωρίς ξεκλειδωσεις bootloader και χωρις να περάσεις custom recovery (twrp).
Official roms όπως η global, με (αρκετά >60%) Ελληνικα, τις περνάς κ χωρίς ξεκλειδωμα του bootloader.
Όχι ότι είναι δύσκολο βέβαια, υπό νορμαλ συνθήκες, να ξεκλειδώσεις τον bootloader.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@demakhs Το μηνυμα μου μεταφερθηκε απο αλλο νημα που το εβαλα λογω ασχετοσυνης. Εκει έλεγα πως μου ηρθε mi4c απο το vickmall με TWRP ελληνικη GTV ROM και κλειδωμενο bootloader. Οπότε εχω καταμπερδευτει για το τι πρεπει να κανω για να το αναβαθμισω στην τελευταια ελληνικη.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0