Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
-
-
γύρνα το ανάποδα, να το "στίψεις"....να σου βγάλει καμιά δεκαριά χιλιάδες ακόμα..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τα antutu γίνονται όταν το κινητό είναι ξεκούραστο, φουλ φορτισμένο, χωρίς ήχο, χωρίς να κρατάμε το κινητό και κάτω από άλλες ιδανικές συνθήκες
Και εμένα το 3/32 έχει περιπτώσεις που μου έδειξε 60 000 αντί 70 000
Νομίζω καταλαμβαίνεις τι εννοώ
Κάντο αύριο μόλις ξυπνήσεις, σβήσε ήχο, μην το μετακινήσεις και άνοιξε απλά το antutu
ΥΓ- Τον ήχο τον σβήνω για να μην το ακούω -
στην miui 8 δεν υπαρχει πλεον performance mode ,το εχουν κρυψει
με αυτον τον οδηγο το επαναφερεις
en.miui.com/thread-319154-1-1.html
κ με background apps κλειστα ολα πλην fb lite ,skype κ τα απαραιτητα
βγαζει antutu 60874
2/16 κ 3/32 απο οτι εχω διαβασει εχουν κατι ελαχιστες διαφορες στην αποδοση
@mixaliscy φορας την τελευταια stable του gkalen? κ εχεις 700000 σε mi4c? -
Καλησπέρα από εμένα,
σκέφτομαι να αγοράσω το Mi4c αλλά ψάχνοντας στο forum και διαβάζοντας κάποιους οδηγούς έχω λίγο χαθεί.
Από που να το παραγγείλω, κάποιο κατάστημα είναι καλύτερο-δοκιμασμένο ή συνεργάζεται ή παρέχει εκπτώσεις στα μέλη του φόρουμ;
Με ποια rom να το παραγγείλω; Μετά αν κατάλαβα καλά, ανάλογα με την rom με την οποία θα έρθει, ακολουθώ και την ανάλογη διαδικασία για να "περάσω" την ελληνική rom ; Καταλαβαίνω ότι η επιλογή της σωστής rom εξαρχής σε γλυτώνει από μελλοντικά προβλήματα ή άδικο κόπο.
Πιθανότατα οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα βρίσκονται κάπου μέσα στο φόρουμ αλλά χάθηκα και πελάγωσα ψάχνοντας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Ο/H filter_bubble έγραψε:
Απλά σου είπα το κινητό πρέπει να περάσει αυτά τα τεστ όταν θα είναι ξεκούραστο, φορτισμένο, κρύο κλπ
Ο/H dimpyr έγραψε:
Από που να το παραγγείλω, κάποιο κατάστημα είναι καλύτερο-δοκιμασμένο ή συνεργάζεται ή παρέχει εκπτώσεις στα μέλη του φόρουμ;
Με ποια rom να το παραγγείλω; Μετά αν κατάλαβα καλά, ανάλογα με την rom με την οποία θα έρθει, ακολουθώ και την ανάλογη διαδικασία για να "περάσω" την ελληνική rom ; Καταλαβαίνω ότι η επιλογή της σωστής rom εξαρχής σε γλυτώνει από μελλοντικά προβλήματα ή άδικο κόπο.
Για το κατάστημα έχουμε τόπικ που ασχολείται ΜΟΝΟ με αυτό. Ας μη σου πω εγώ την προσωπική μου άποψη γιατί δεν είναι σωστό. (Μην ασχοληθείς ιδιαίτερα με τις πρώτες σελίδες γιατί τα δεδομένα αλλάζουν, δες τις τελευταίες 10-20 πχ) -
Αγόρασα και εγώ το Mi 4c. Του πέρασα την τελευταία κινέζικη dev beta 6.9.29.
Έκανα την αίτηση για ξεκλείδωμα και ήρθε το sms επιβεβαίωσης μετά από 2 μέρες.
Πέρασα κανονικά όλους τους drivers, ίδιο account στο κινητό και στο mi unlock.
Ενεργοποιημένο το find device και ανίχνευση της συσκευής και από το mi cloud και μέσα από το κινητό. Το ίδιο και με το alarm.
Ο λογαριασμός είναι verified και 100% secured.
Το mi cloud δείχνει ότι είναι η μοναδική συσκευή συνδεμένη στο λογαριασμό.
Το forum της Xiaomi αναγνώρισε την τρέχουσα εγκατεστημένη έκδοση MiUi.
ADB, Mipcsuite περασμένα κανονικά στο pc.
Τα Windows 10 64bit είναι σε test mode.
Το usb debugging είναι ενεργοποιημένο στη συσκευή. Δεν υπάρχει επιλογή για OEM unlock.
Φυσικά μόλις τρέξω το mi unlock, μου βγάζει το υπέροχο μήνυμα: Couldn't verify device" - Current account is different from the account info on the device και έχει κολλήσει στο 50%.
Δημιουργώντας νέο θέμα στο forum, πήρα την καταπληκτική απάντηση: Περίμενε λίγες μέρες.
Αυτό έγινε την Πέμπτη.
Είδα σήμερα και θέμα που ανέβασαν, ότι θα λείπουν οι admin μέχρι 7 του μηνός για μια εορτή τους.
Να σημειώσω ότι δεν έχω εγκατεστημένη και ενεργοποιημένη στο κινητό τη κάρτα sim.
Έχετε καμιά ιδέα, γιατί δε βλέπω άκρη.. -
-
Ναι, το έχω στα υπόψιν μου. Το μόνο που δεν ήμουν σίγουρος ήταν για τη κάρτα sim.
-
-
Ο/H filter_bubble έγραψε:
στην miui 8 δεν υπαρχει πλεον performance mode ,το εχουν κρυψει
με αυτον τον οδηγο το επαναφερεις
en.miui.com/thread-319154-1-1.html
κ με background apps κλειστα ολα πλην fb lite ,skype κ τα απαραιτητα
βγαζει antutu 60874
2/16 κ 3/32 απο οτι εχω διαβασει εχουν κατι ελαχιστες διαφορες στην αποδοση
@mixaliscy φορας την τελευταια stable του gkalen? κ εχεις 700000 σε mi4c?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0