Δεν ήταν καθαρή η εγκατάσταση σου.Ο/H kpavlatos147 έγραψε:
ή πήγε και εγκαταστάθηκε η custom ROM πάνω στην official;
Βέβαια αν δεν έχεις κάποιο θέμα μην το πειράζεις, άστο όπως είναι.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν ήταν καθαρή η εγκατάσταση σου.Ο/H kpavlatos147 έγραψε:
ή πήγε και εγκαταστάθηκε η custom ROM πάνω στην official;
Κάνεις πρώτα όλα τα wipe πλην του data. Περνάς την rom. Τέλος κάνεις wipe και το data.Ο/H kpavlatos147 έγραψε:
Άμα έκανα wipe data and system πως θα εβρισκα το zip αρχείο της ROM μετά? αφού δεν έχω sdcard για να φορτωθεί από εκεί?
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ψάχνω "απεγνωσμένα" να βρω μία καινούρια γνήσια για να την αντικαταστήσω...αλλά μάλλον με την όρεξη θα μείνω.
Πόσα δίνεις για την γνήσια?Ο/H pavlidisc έγραψε:
(1 μήνα κρατάει εάν δεν κάνω λάθος)
1) Για καινούρια μιλάω man! Μεταχειρισμένη έχω και γώ...Ο/H mixaliscy έγραψε:
1) Πόσα δίνεις για την γνήσια?Έβαλα άλλη στο δικό μου για να δω αν θα δώσει διαφορετικά αποτελέσματα και έχω τα ίδια με την προηγούμενη (την original), άρα... αυτή τη στιγμή η original είναι έξω. Έλεγα να την έχω καβάντζα αλλά αν πουλιέται καλά...!!! θα το σκεφτώ.
2) Για το ένα μήνα είσαι λίγο λάθος. Κάθε ένα μήνα δικαιούσαι να ξανακάνεις αίτηση άμα είναι στην ουσία ίδια κάρτα και άλλο κινητό. Για το ίδιο κινητό η αίτηση με την κάρτα κρατάει για πάντα !!
Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν είχα αποτέλεσμα....κάμπια άλλη ιδέα?Ο/H fog έγραψε:
@kpavlatos147 Η καθυστέρηση αυτή μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους αλλά μπορείς να ξεκινήσεις δοκιμάζοντας αλλαγή στη ρύθμιση Memory optimization.
Στο en.miui, όταν το έψαχνα, σύστηναν να είναι στο Off για να μην το βγάζει αυτό. Στο δικό μου τηλέφωνο, που δεν είναι παραφορτωμένο και η cache μνήμη καθαρίζεται συχνά, δούλεψε με την επιλογή Middle.
Η ρύθμιση αυτή βρίσκεται αρκετά προς τα κάτω στα Developer options. Για να τα εμφανίσεις πας στις ρυθμίσεις και στο σχετικά με το τηλέφωνο και χτυπάς 7 φορές την έκδοση MIUI. Κατόπιν πας πάλι από τις ρυθμίσεις, στις πρόσθετες ρυθμίσεις και εκεί μέσα θα τα βρεις. Αν αλλάξεις τη ρύθμιση αυτή θα σου ζητήσει να κάνει reboot η συσκευή για να ισχύει.
Μπορείς να δοκιμάσεις, αλλά πολύ προσεχτικά μην αλλάξεις κατά λάθος κάτι άλλο, γιατί έχει πολλές επιλογές.
Εδώ είσαι, ξαδερφάκι....Ο/H kpavlatos147 έγραψε:
Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν είχα αποτέλεσμα....κάμπια άλλη ιδέα?