και υπάρχει feedback πελατών.
Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
-
-
Ο/H djtutis έγραψε:
Μπες στο dragon-tt.com και παράγγειλε πίσω καπάκι... Μέχρι να βρω το συγκεκριμένο site ότι έχει γνήσια ανταλλακτικά είχα αλλάξει 3 καπάκια από διαφορετικά καταστήματα αφού όλα μα όλα είχαν διάφορες με το γνήσιο καθώς και μεταξύ τους...
Μόλις έβαλα 8.2.3. Android 7.0! Έτσι...να τα βλέπουν κάποιοι @demakhs και να σκάνε...αμ πώς...μόνο εμείς θα σκάμε.
Απο αύριο ξεκλείδωμα bootloader κλπ...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Εμεις έχουμε άλλα, πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθούμε...τρακηδες, μαζικά dispute, πανικο, υστεριες, κλάματα, απειλές...
Πάντως είναι πολύ θετική μια τέτοια υποστήριξη κ για τις "υποδεέστερες" συσκευές...(άρπα την)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Πάντως είναι πολύ θετική μια τέτοια υποστήριξη κ για τις "υποδεέστερες" συσκευές...(άρπα την)
=============== Μαι 24th 2017, 10:21am ===============
HD voice στην κλήση με την 8.2.3!!!
Θα το τεστάρω και πάλι (το είδα μόνο σε μία κλήση με τον απέναντι να έχει S7 ...που υποστηρίζει HD voice...σε μία απο τις 50.000.000.000 επίσημες rom) και θα επανέλθω.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Χρήστο μα στο mi4c βρε; Τι έπαθες; Να ανησυχήσω; Δεν μας είπες όμως την γυναίκα πως την έπεισες χωρίς παντόφλα να αλλάξει κινητό; Να υποθέσω;
Βασικά, η γυναίκα επειδή τρέχει όλη μέρα με τις εκδηλώσεις των παιδιών...θέλει καλή κάμερα. Προχθές χόρευε σε έναν διαγωνισμό η κόρη μου, τράβηξε 20 φωτό και κρατήσαμε 1! Με το G4 θα είχαμε κρατήσει 15. Γενικά το mi4c θέλει manual για να βγάλει καλή φωτό σε εσωτερικό χώρο. Και αρκετή προσπάθεια. Γενικά, δεν είναι G4 ούτε κατά το ήμισυ.
Οπότε, όλοι είμαστε ικανοποιημένοι. Και εγώ (xiaomi έστω και "παλιό") και η κυρία μου.
=============== Μαι 24th 2017, 4:03pm ===============
Ο/H djtutis έγραψε:
Μπες στο dragon-tt.com και παράγγειλε πίσω καπάκι... Μέχρι να βρω το συγκεκριμένο site ότι έχει γνήσια ανταλλακτικά είχα αλλάξει 3 καπάκια από διαφορετικά καταστήματα αφού όλα μα όλα είχαν διάφορες με το γνήσιο καθώς και μεταξύ τους...
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
-
-
Το έχω ήδη δοκιμάσει και αυτό αλλά δεν βοήθησε. Όχι τίποτε άλλο... αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το λεντ, ποτέ δεν χρειάστηκε να πειράξω κατι για να δουλέψει και τώρα δεν βρίσκεται λύση.[procontra]
[/procontra]
-
Ο/H Capamble έγραψε:
Το έχω ήδη δοκιμάσει και αυτό αλλά δεν βοήθησε. Όχι τίποτε άλλο... αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το λεντ, ποτέ δεν χρειάστηκε να πειράξω κατι για να δουλέψει και τώρα δεν βρίσκεται λύση.[procontra][/procontra]
Να πώ και εγώ κάτι, που το πιθανότερο είναι να το έχεις κάνει, αλλά μπάς και σου ξέφυγε: έχεις δώσει "δικαιώματα" στο led από την "Διαχείριση ειδοποιήσεων" ε;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Καλημέρα. Που ακριβώς βρίσκεται η (διαχείριση ειδοποιήσεων) γιατί κάτι τέτοιο δεν μπορώ να βρω.
Οκ.. το βρήκα. Δίνω δικαιώματα και επανέρχομαι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0