Διαφήμιση

Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra

• Μια ερώτηση προς τους σοφούς: εγκατέστησα τις τελευταίες εκδόσεις των ελληνικών V8 ROMs (τόσο stable όσο και developer), αλλά σε καμία από τις δύο δεν έχω ελληνικό έλεγχο ορθογραφίας μέσω του πληκτρολογίου Google και δε βρίσκω και την επιλογή στις ρυθμίσεις για τη μεταφόρτωσή του (το κινητό είναι φίλου και θέλει το πληκτρολόγιο Google και όχι swiftkey). Είναι φυσιολογικό αυτό; Μπορώ να κάνω κάτι; Θυμάμαι ότι στο Redmi Note 2 που είχα παλαιότερα (νομίζω με V7 stable) o έλεγχος ορθογραφίας στα ελληνικά με το πληκτρολόγιο Google γινόταν αυτόματα.
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    • @kxanthop Για τσέκαρε στο settings(ρυθμίσεις) -> additional settings(πρόσθετες ρυθμίσεις) -> language&input(Γλώσσα και εισαγωγή) -> google keyboard(πληκτρολόγιο google) -> Text correction(διόρθωση κειμένου) και δες τις επιλογές εαν είναι ενεργοποιημένος ο έλεγχος και η αυτόματη διόρθωση.
    • Διαφήμιση
    • Αναγνώριση συσκευής από Mi PC Suite

Αφού κατάφερα να φορτώσω την ελληνική ρομ στο κινητό μου τώρα όταν το συνδέω στον Η/Υ δεν αναγνωρίζεται από το Mi PC Suite ?
      Έχω την έκδοση Mi PC Suite v3.2.1.3111 Build 2717. Στην έκδοση MiSetup2.2.0.7032_2717 η εφαρμογή με το που την άνοιγε έκλεινε.
      Έκανα απεγκατάσταση της εφαρμογής, επανεκκίνηση ξανά εγκατάσταση αλλά πάλι τα ίδια. Έχει κανείς μια ιδέα πως λύνεται αυτό?

Υ.Γ. Η συσκευή μου από τον Η/Υ αναγνωρίζεται κανονικά.Δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί.
    • Ο/H simi έγραψε:

Υ.Γ. Η συσκευή μου από τον Η/Υ αναγνωρίζεται κανονικά.Δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί.
      Το Mi PC Suite δεν λειτουργεί-βλέπει συσκευές με MM android και γενικά καλό είναι να το αποφεύγεις για πολλά πράγματα...

(μεταφέρθηκε εδώ το ποστ σου)
    • Καλησπέρα μέχρι να μπορέσω να ξεκελιδώσω με τον official τρόπο το κινητό γιατί μου βγάζει eror όπως έγραψα σε άλλο post πέρασα την dev και εχω antutu 46100 ενω με την official stable chinise που ειχε ερθει το κινητό ειχα 41400.Την dev την έβαλα μέσω update στο recovery .Κινεζικες διαφημισεις δεν μου εμφανιζονται στις εφαρμογες και γενικα μου το εχει στειλει καθαρο το vickmall με μονες εφαρμογες της xiaomi μερικες απο τις οποιες τις απεγκατεστησα.Γενικα το περιμενα λιγο πιο γρηγορο.Πριν ειχα το lg spirit.Η φωτο θελουν προσοχη στο focus αν το πετυχεις βγαζει καλες φωτο.Το βιντεο χαλια λογω το ασταθους focus εβαλα google camera και αλλη και μπορω και τραβαω 4k και το προβλημα του focus εν λυνεται και με τραβαει πιο φωτεινα.Άμα θέλω να περάσω την official dev chinese english μέσω fastboot για να καθαρίσει το κινητό μεχρι να μπορεσω να το ξεκλειδωσω θα πρεπει να την περάσω με το miflash tool; Ευχαριστώ
    • καλημερα

παραγγειλα κ εγω το κινητο απο geek στα 2/16 μιας κ δεν εχω φοβερες απαιτησεις κ θα με υπερκαλυψει

υπαρχει καποιος λογος να περασω την ελληνικη rom περα απο το να εχω ελληνικα στα μενου?

γενικοτερα θελω να περασω καποια απροβληματιστη οσο γινεται rom,να στησω το τηλεφωνο κ να αναβαθμιζεται ota ,οποτε ποια rom να φλασαρω?

επισης υπαρχει καποιος οδηγος για root?

ευχαριστω εκ των προτερων
    • Διαφήμιση
    • Έχεις κανείς Mi4C στην Vodafone με καρτοκινητό?

Το έχω στο LTE, βλέπω (μερικές φορές 3G) αλλά ανεβαίνει στο data μέχρι HSPA, όχι 4G (που είναι το LTE)!
      Αν το βάλω σε 3G ανεβαίνει στο EDGE (που δεν είναι 3G και είναι χάλια).

Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός... Η Vodafone ισχυρίζεται ότι το 4G είναι διαθέσιμο και στα καρτοκινητά και βέβαια δεν έχει κάλυψη παντού.
    • Καλησπέρα mi4c έχω δύο κάρτες vodafone μία προσωπική και μία της εταιρείας και οι δύο λειτουργούν κανονικά 4G. Για να ενεργοποιήθεί το 4G πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στο 1285 ή να στείλεις sms στο 1285 4GNAI.
    • Ο/H fragsp έγραψε:

Καλησπέρα mi4c έχω δύο κάρτες vodafone μία προσωπική και μία της εταιρείας και οι δύο λειτουργούν κανονικά 4G. Για να ενεργοποιήθεί το 4G πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στο 1285 ή να στείλεις sms στο 1285 4GNAI.
      Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω...
    • Ο/H filter_bubble έγραψε:

υπαρχει καποιος λογος να περασω την ελληνικη rom περα απο το να εχω ελληνικα στα μενου?

γενικοτερα θελω να περασω καποια απροβληματιστη οσο γινεται rom,να στησω το τηλεφωνο κ να αναβαθμιζεται ota ,οποτε ποια rom να φλασαρω?

επισης υπαρχει καποιος οδηγος για root?
      Κοίτα η ελληνική Ρομ εκτός από τα ελληνικά έχει μέσα άλλες 30-40 γλώσσες. Το θέμα δεν είναι τα Ελληνικά.

Πρώτο η Ρομ είναι πολύ πιο ελαφριά από τις ξένες. Αυτό το βλέπεις με μεγάλη διαφορά και στο Antutu, όχι πως σημαίνει κάτι αλλά είναι πράγμα οφθαλμοφανές.

Δεύτερο η ελληνική παρέχει support. Αν σου τύχει ένα πρόβλημα, με την ελληνική θα μπορέσουμε άμεσα να ρωτήσουμε άλλους τόσους που έχουν την ίδια ρομ με το κινητό σου και να μάθουμε πως συμπεριφέρεται το κινητό τους. Με τη ξένη απλά δεν ξέρω πως και που θα βρεις το support.

Τρίτο έχεις το twrp !!! Το recovery σκίζει και μας επιτρέπει να κάνουμε πολλά στο κινητό μας.

Τέταρτο οι ελληνικές dev είναι όλες rooted.

Το μόνο αρνητικό σε όλα αυτά είναι πως δεν υπάρχει ΟΤΑ στις ελληνικές.
    • Διαφήμιση
    • ευχαριστω πολυ για την απαντηση

διαβαζω πολυ αυτες τις μερες κ κατεληξα οτι λογω υποστηριξης κ tweaks k αναβαθμισεων προσανατολιζομαι στο να φλασαρω την stable του gkalen

[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms

καπου διαβασα για smiui ,ποια rom ειναι αυτη?

επισης επειδη πηρα το 16αρι μοντελο,υπαρχει καποιος οδηγος για να αφαιρεσω οτι περισσοτερο γινεται για να αυξηθει ο ωφελιμος χωρος?