Τι διαφορά έχει σε επιδόσεις από το κανονικό ; Αξίζει να μπω στην διαδικασία ; Υπάρχει πιθανό ρίσκο να πάθει τίποτα το τηλ ;
Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
-
-
-
-
-
Ο/H gto έγραψε:
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H gto έγραψε:
Αρκεί να παλεύεται η Rom που έχει με τις κινεζιές, αλλιώς βλέπω να το δίνω στον γιο μου και να κάνω αλλαγή με το mi4c 2/16 που έχει. Σαν παιχνιδομηχανή στα χέρια του μικρού, μια χαρά θα είναι :p
Για να πω την αλήθεια πάντως, στην απόφαση μου, εκτός από την καθυστέρηση στην παραγγελία, με επηρέασε και η τιμή των 2 τηλεφώνων. Τα 180 ευρώ που ζητάει το mi4c 3/32 δεν είναι και λίγα για τηλέφωνο χωρίς nfc και επέκταση μνήμης. Από την άλλη το χωρίζει μόλις 120 ευρώ διαφορά από το Mi5s και για κάποιον σαν και εμένα που για τον εαυτό του αλλάζει τηλ κάθε 2 η και παραπάνω χρόνια (αν και με τα xiaomi μπλέξαμε) δεν είναι θέμα.
Εν αναμονή λοιπόν ... -
Μπορω να κανω unlock την συσκευη με ενα λογαριασμο miui, να περασω την ρομ που θελω και μετα να βγαλω τον λογαρισμο μου απο μεσα;
-
Φυσικά και μπορείς
Και εγώ έτσι τα κάνω πάντα -
Καλησπέρα σε όλους, μετά απο αρκετό διάβασμα και αφού κατάφερα και έκανα official unlock το mi4c μου, έχω 2 απορίες για να περάσω την stable-v8.0.5.0. Έχω την china dev.
1)χρειάζετε να βάλω πρώτα ελληνική dev πριν τη stable?
2)χρειάζετε να περάσω πρώτα twrp recovery? Επειδή είναι προεγκατεστημένο το TWRP 3.0 στη rom?
Ευχαριστώ και συγνώμη.. -
1) Όχι φυσικά
2) Ναι χρειάζεται να περάσεις το Twrp για να βάλεις ελληνική Ρομ
Χρειάζεται για να βάλεις custom rom -
Ευχαριστώ πολύ
!!!
-
Τα κατάφερα τελικά!! Μπράβο μου!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0