Διαφήμιση

Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra

• και με την προηγούμενη ενημέρωση ρομ το ίδιο πρόβλημα ειχα...στην αρχή ήταν οκ και ξαφνικά άρχισαν τα προβλήματα..
      Images
      • Screenshot_2016-11-16-12-01-04-764_com.android.settings.png

157,56 kB, 1.080×1.920, viewed 97 times
    • Δεν ξέρω γιατί στα κάνει

Για αρχή δοκίμασε ένα απλό wipe Cache & Dalvik Cache και μετά Reboot to system

Δες αν φτιάξει και αν όχι, να πάμε σε Factory Reset

Πρώτα όμως κάνε το πρώτο και ενημέρωσε μας
    • Ο/H Kostas91 έγραψε:

και με την προηγούμενη ενημέρωση ρομ το ίδιο πρόβλημα ειχα...στην αρχή ήταν οκ και ξαφνικά άρχισαν τα προβλήματα..
      Υπάρχει περίπτωση να είσαι σε πολυσύχναστη περιοχή ή να έχει προβληματικό σήμα ; Ποια εταιρεία έχεις ;
    • Διαφήμιση
    • Παίδες γιατί κάθε 2 ημέρες απενεργοποιεί τις εφαρμογές από την αυτόματη εκκίνηση; Δοκιμασμένο σε stable αλλά και σε εβδομαδιαίες...
    • cache και dalvik cache έκανα πριν κάνα 2ημερο που έβαλα αυτή τη ρομ..αν είναι το ξανακανω και ενημερωνω! Το σήμα δεν φταίει γτ κάνοντας επανεκκίνηση φτιαχνει αμέσως.. αυτό που φοβάμαι είναι μήπως φταίει το τηλέφωνο..γτ μου το έκανε και με v7 και τώρα..
    • Πρωτα φταίμε τη Ρομ, μετά τη fastboot και μετά το κινητό :D

Να εξαντλησουμε λίγο τα πιθανά σενάρια
    • Την καλησπέρα μου σε όλους.
      Μια ερώτηση για το mi4c , λίγο κουλή αλλά με έχει βάλει σε σκέψεις.

Πόση ram διαθέσιμη έχει περίπου το κινητό μετά από ένα φλασάρισμα?

Όπως σας είπα μόλις έκανα φλασάρισμα στην παρακάτω ρομ και βλέπω ότι υπάρχουν διαθέσιμα 639MB από 2GB. Αυτό χωρίς να έχω περάσει τίποτα απολύτως στο "νέο κινητό". Δεν είναι λίγο?
      Έχω την αμυδρή υποψία, πως με κάποια προηγούμενη stable είχα σε αντίστοιχη φάση 1gb ελεύθερο (ίσως κάνω και λάθος)

Έχω έκδοση των 2GB και την MIUI by xiaomi-miui.gr GTV8.0|Stable 8.0.5.0. (πριν είχα μια dev- δεν θυμάμαι ποια αλλά μου ζέσταινε πολύ το κινητό και ξεφορτιζόταν έυκολα η μπαταρία)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H alsthomGR έγραψε:

Την καλησπέρα μου σε όλους.
      Μια ερώτηση για το mi4c , λίγο κουλή αλλά με έχει βάλει σε σκέψεις.

Πόση ram διαθέσιμη έχει περίπου το κινητό μετά από ένα φλασάρισμα?

Όπως σας είπα μόλις έκανα φλασάρισμα στην παρακάτω ρομ και βλέπω ότι υπάρχουν διαθέσιμα 639MB από 2GB. Αυτό χωρίς να έχω περάσει τίποτα απολύτως στο "νέο κινητό". Δεν είναι λίγο?
      Έχω την αμυδρή υποψία, πως με κάποια προηγούμενη stable είχα σε αντίστοιχη φάση 1gb ελεύθερο (ίσως κάνω και λάθος)

Έχω έκδοση των 2GB και την MIUI by xiaomi-miui.gr GTV8.0|Stable 8.0.5.0. (πριν είχα μια dev- δεν θυμάμαι ποια αλλά μου ζέσταινε πολύ το κινητό και ξεφορτιζόταν έυκολα η μπαταρία)
      Νομίζω πως με την developer είχα 900+ αλλά τι σημασία έχει ; Σκέψου ότι άλλα κινητά έχουν αυτά τα μεγέθη στο σύνολο τους.
      Αν δεν αργεί το τηλέφωνο είσαι μια χαρά :)
    • Ευχαριστώ φίλε μου.
      Να σου πω δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο απλώς φοβήθηκα μή τυχόν κι έγινε κάτι λάθος στο φλασάρισμα.
      Όπως είδες θυμόμουν κι εγώ το 900+.
      Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας λοιπόν, έτσι?
    • Όπως στα είπε ο @gto είναι

Σκέψου εγώ με το 3/32 έχω 1.8 άρα στα ίδια είμαστε
    • @alsthomGR αν φτάσεις σε λιγότερα από 200 το ξανασυζητάμε, απλά να σου πω ότι το android έχει πολύ καλό memory management και η miui μου έχει δώσει την εντύπωση της πολύ strict rom στον τρόπο που χειρίζεται τις εφαρμογές.
      Σε οριακές καταστάσεις θα επιληφθούν του προβλήματος όπως πρέπει. Συνεπώς δεν παίζει πρόβλημα.
      Απλά θα σου επαναλάβω γιατί δεν το έδωσες σημασία μάλλον, πως άλλα κινητά αυτά που έχεις εσύ free ούτε στον ύπνο τους δεν το βλέπουν ;)
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα σας!
      Εχω ενα θεμα με την μπαταρια του κινητου.Το βραδυ πριν το απενεργοποιησω ειναι γεματη 100% και το πρωι οταν το ανοιγω ειναι στο 69%!Γιατι συμβαινει αυτο?Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση?