Διαφήμιση

Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra

• Ο/H Takis@20VT έγραψε:

Σαν συσκευή από το mipcsuite το βλέπει... μπορείτε να βοηθήσετε; το τηλέφωνο δεν δουλεύει πάντως όπως πρέπει.
      Υπάρχει οδηγός που δείχνει από MiPcSuite να γίνει αναβάθμιση με πακέτο που είναι μέσα στον υπολογιστή σου και όχι να κάνει μόνο του αναβάθμιση

Πατάς στην ουσία update και μετά Shift + R. Flash και σε βάζει να επιλέξεις Ρομ
      Πρέπει να είναι όμως επίσημη
    • Καταρχάς ευχαριστώ πάρα πολύ για τις βοήθειες & το ενδιαφέρον...
      οι drivers μια είναι έτσι, μια αλλιώς... μια με "!" μια "με το όνομά του" (mi4c lybra) κλπ. Μπερδεμένα πράγματα και δεν φταίει ο χρήστης. Πρέπει να είναι εύκολα...

Σήμερα μου ήρθε και το sms για ξεκλείδωμα της συσκευής... αυτό βλέπω όταν ειναι σε fastboot

Untitled-3ok — Postimage.org

Αλλά εδω βλέπω τη λύση !
    • Ευχαριστώ πολύ νέος ιδιοκτήτης του mi4c ( το πρώτο χιομι που έχω πάρει) μου ήρθε με την 7.4 by xiaomi.eu 6.5.5 developer έχει και ελληνική γλώσσα είναι καλή ή θα χρειαστεί να την αλλάξω είναι root και ένα που με χάλασε λίγο είναι ότι το recovery mod είναι στα κινέζικα θα χρειαστώ λίγο βοήθεια για να τα αλλάξω :D

=============== Ιαν 6th 2017, 2:39pm ===============
      Καλημέρα παιδιά έχω 2 προβλήματα στο κινητό το πρώτο είναι ότι δεν μπορώ με τπτ να περάσω το voice typing στο πληκτρολόγιο google ενό το δείχνει είναι νεκρό δεν κάνει τπτ και το δεύτερο πρόβλημα είναι με την εστίαση στην κάμερα στα κοντινά έχει πρόβλημα τα δείχνει θολά πχ όταν πάω να βγάλω από κοντά γράμματα από σελίδα α4 τα θολώνει παρά πολύ έχω δοκιμάσει 3ρομ και στις 3 αυτά τα δύο προβλήματα έχω τώρα έχω περασμένη την Xtrv beta1 6.12.22
    • Διαφήμιση
    • Θες ακόμη να αλλάξεις και να πας σε Ελληνική?
      Αν θες πεστο μου να βοηθήσουμε

Τώρα το άλλο που ρωτάς
      Για κοντινά πρέπει να παίξεις εσύ λίγο με την εστίαση
      Δεν μπορεί το autofocus να γνωρίζει αν θες να βγάλεις τη γύρη, το φύλλο, ή το πάραδίπλα λουλούδι
      Πρέπει να παίξεις λίγο εσύ με το δάχτυλο σου εκεί μέχρι να πιάσει το σωστό focus

Δες λίγες με το κινητό που λες κοντινές (σίγουρα θα σε πείσει πως μπορεί !!! και... όλα αυτά στο auto και hdr)

• καλημερα για την ελληνική κατάφερα και την πέρασα οκ το πρόβλημα που έχω τώρα είναι με την κάμερα κ με το voice typing στη κάμερα δοκίμασα να κάνω focus αλά δεν γίνετε τίποτα έβαλα και χειροκίνητο πάλι δεν εστιάζει ούτε χειροκίνητα μακριά εστιαζει δεν έχω πρόβλημα αλά στα κοντινά μόνο στα 5εκατοστα δεν μπορεί να εστιάσει στο χέρι να δω τα αποτυπώματα για εφαρμογή μεγεθυντικου φακού ούτε για αστείο δεν μπορώ να βρω πώς περνάμε φωτογραφίες στο φόρουμ για να δείτε
    • Φωτογραφίες στο φόρουμ εδώ που γράφεις απάντηση από κάτω δίπλα από τα smiles λέει Συνημμένα

Απλά όταν τις βάλεις επέλεξε μικρογραφία για να μην είναι τεράστιες

Εντομεταξύ το ζουμ σε αντικείμενα με λία επιφάνεια είναι τρομερά δύσκολο !!!!
    • Καλησπέρα και καλή χρονιά. Εντός των ημερών περιμένω το Mi4c και θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις.

1. έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα. Δεν μου ήρθε μήνυμα επιβεβαίωσης αλλά μπορώ να κάνω login στο unlock tool. Απλά όταν συνδέομαι μου βγάζει το μήνυμα " your device isn't supported by mi unlock".... αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχω πάρει την συσκευή στα χέρια μου για να περάσω μέσα το mi account;

2. το ξεκλείδωμα και το πέρασμα της Ελληνικής rom σκοπεύω να το κάνω μέσω teamviewer.... παίζει αυτό ή θα υπάρξει κανένα πρόβλημα;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H t54g05 έγραψε:

1. έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα. Δεν μου ήρθε μήνυμα επιβεβαίωσης αλλά μπορώ να κάνω login στο unlock tool. Απλά όταν συνδέομαι μου βγάζει το μήνυμα " your device isn't supported by mi unlock".... αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχω πάρει την συσκευή στα χέρια μου για να περάσω μέσα το mi account;

2. το ξεκλείδωμα και το πέρασμα της Ελληνικής rom σκοπεύω να το κάνω μέσω teamviewer.... παίζει αυτό ή θα υπάρξει κανένα πρόβλημα;
      Φίλε με μπέρδεψες

Αφού η συσκευή δεν έχει έρθει σε ποια συσκευή προσπαθείς να ξεκλειδώσεις και σου λέει ότι δεν υποστηρίζεται? Επειδή θα πρέπει να μπεις Fastboot και να σε ξεκλειδώσει το εργαλείο. Εσύ που το κάνεις? Στα τυφλά? Με κάποια άλλη? Κλειδωμένη?
      Και ναι παίζει ρόλο και η σιμ

2. Με teamviewer γίνεται, φτάνει να υπάρχει ο διαθέσιμος
      Φυσικά θα χρειαστείς και εσύ και τα μάτια σου ειδικά !!
    • @mixaliscy Καλημέρα. Σε καμιά συσκευή δεν προσπαθώ να το κάνω. Απλά στην εφαρμογή unlock κανω login με τους κωδικούς που έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και μόλις με βάλει στην εφαρμογή μου πετάει αυτό το μήνυμα χωρίς να έχω πάνω συνδεδεμένη συσκευή.
    • Ο/H t54g05 έγραψε:

Απλά στην εφαρμογή unlock κανω login με τους κωδικούς που έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και μόλις με βάλει στην εφαρμογή μου πετάει αυτό το μήνυμα χωρίς να έχω πάνω συνδεδεμένη συσκευή.
      Ε και έγκριση να έχεις αν δεν βάλεις πάνω το εργαλείο τί να ξεκλειδώσει? :lol:

Πρέπει να μπει πάνω το κινητό και να το ξεκλειδώσει με το εργαλείο της η xiaomi
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H t54g05 έγραψε:

Απλά στην εφαρμογή unlock κανω login με τους κωδικούς που έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και μόλις με βάλει στην εφαρμογή μου πετάει αυτό το μήνυμα χωρίς να έχω πάνω συνδεδεμένη συσκευή.
      Ε και έγκριση να έχεις αν δεν βάλεις πάνω το εργαλείο τί να ξεκλειδώσει? :lol:
      Πρέπει να μπει πάνω το κινητό και να το ξεκλειδώσει με το εργαλείο της η xiaomi
      το ξέρω αυτό που λες. Είμαι κάτοχος 2 xiaomiων εδώ και 2 χρόνια. Δεν προσπαθώ να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο πριν μου έρθει. Απλά στον ένα λογαριασμό που έχω μου βγάζει αυτό το μήνυμα που έγραψα παραπάνω και στον παλιό λογαριασμό με βγάζει στην εικόνα που ζητάει να συνδέσω το τηλέφωνό μου.