Διαφήμιση

Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra

• Ο/H djtutis έγραψε:

Πάντως να ξέρεις ότι οι τελευταίες 3 dev είναι πραγματικά φοβερές... Και κάτι τελευταίο, δοκίμασε τις mi-globe σε συνδυασμό με το charged mod από το xda και θα με θυμηθείς...
      Της γυναίκας μου είναι το Mi4c. Ελάχιστη έως μηδενική χρήση. Messenger, Vider (σχολικές ομάδες και παιδικές εκδηλώσεις) και κάνα Candy Crush που και πού. Ο μόνος που θα πάρει χαμπάρι την αλλαγή απο 5 σε 7 είμαι εγώ...και αυτό για να κρατιέμαι σε φόρμα... :D

Όπως και να έχει, δώσε ένα link να διαβάσουμε τί είναι τούτο το τρανό πράμα που ανέφερες...κάτι θα ξέρεις για να το λές... :rolleyes:
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H zt654 έγραψε:

Για παντόφλα σε βλέπω και σένα σαν τον Ανέστη!
      Η παντόφλα φίλε μου σε εμάς τους ερωτύλους είναι καθημερινό αξεσουάρ. :mrgreen:
    • Διαφήμιση
    • [MOD] MI4C Charged | Xiaomi Mi 4C

Αυτό είναι το thread για το mod. Επειδή τα θέλω όλα τα καλλιστεία της miui παρόλο που διαλύουν την αυτονομία περνάω το optimizer_n. Αν κάποιος δεν τα θέλει (όπως xiaomi sync κ.ά) θα έβαζα το debloater όπου βγάζει τα πάντα περιττά της xiaomi και βλέπεις πραγματικά παραπάνω από 5 ώρες οθόνη σε 48 ώρες χρήσης...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk
    • Ο/H djtutis έγραψε:

[MOD] MI4C Charged | Xiaomi Mi 4C

Αυτό είναι το thread για το mod. Επειδή τα θέλω όλα τα καλλιστεία της miui παρόλο που διαλύουν την αυτονομία περνάω το optimizer_n. Αν κάποιος δεν τα θέλει (όπως xiaomi sync κ.ά) θα έβαζα το debloater όπου βγάζει τα πάντα περιττά της xiaomi και βλέπεις πραγματικά παραπάνω από 5 ώρες οθόνη σε 48 ώρες χρήσης...
      Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το μελετήσω διεξοδικά. :)

Η οθόνη τώρα είναι 3,5-4 ώρες (ανάλογα με το 4G). Με δύο κάρτες Cosmote. Μία Data και μία Voice. Για το μέγεθος του κινητού...δεν την λες κακή...αλλά να σου πώ την αλήθεια, ποτέ δεν πίστεψα στα 3080mah αυτής της μπαταρίας (ή όσα της έμειναν τέλος πάντων). Ψάχνω "απεγνωσμένα" να βρω μία καινούρια γνήσια για να την αντικαταστήσω...αλλά μάλλον με την όρεξη θα μείνω.
    • Εγώ ήδη παράγγειλα την JLW μπαταρία από το aliexpress στα 15€ η οποία από αυτά που έχω δει από γνωστούς μου είναι καλύτερη από την επίσημη... Γενικότερα το soc επειδή ζεσταίνεται πολύ καταστρέφει το πολύ μέσα σε 2 χρόνια την μπαταρία...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk
    • @djtutis
      Εάν μπορείς στείλε μου σε παρακαλώ ένα link με την συγκεκριμένη μπαταρία (με PM ή chat γιατί λογικά το link από ali θα έχει affiliate και θα μας τσακώσει η αστυνομία :saint: ) . Γνήσια δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε, οπότε η καλύτερη imitation είναι η λύση.

Και το LG G4 που έχω, ίδιο επεξεργαστή φοράει. Και αυτό τα ίδια σκ@τ@ είναι (3,5 ώρες SOT). Αλλά έχει 5,5'' οθόνη και 1440 x 2560 ανάλυση...οπότε έχει μία παραπάνω δικαιολογία. Το Xiaomi, με 5άρα οθόνη και 1920χ1080, εφόσον λέει ότι έχει 3080mah, θα έπρεπε να τα πηγαίνει καλύτερα.
    • Διαφήμιση
    • αρχισες να θάβεις κ το mi 4c που εξυμνούσες βλέπω, εκτός από το kenzo που το ριξες στα τάρταρα από το κράξιμο!!! :o :o
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H demakhs έγραψε:

αρχισες να θάβεις κ το mi 4c που εξυμνούσες βλέπω, εκτός από το kenzo που το ριξες στα τάρταρα από το κράξιμο!!! :o :o
      Ποιός το έθαψε; Εγώ; Όχι!
      Είναι πραγματικά εκπληκτική συσκευή ΣΕ ΟΛΑ της. Το 3,5-4 ώρες SOT για μία τόσο delicate συσκευή είναι λογικό.
      Επειδή λοιπόν είναι το κάτι άλλο και δεν θέλω να την αποχωριστώ (έβαλα αγγελία αλλά με μισή καρδιά...και μάλλον θα φάει λουκέτο) προσπαθώ να δώ μήπως υπάρχει τρόπος να αυξηθεί η αυτονομία της.

Άσε που πήρε 7άρι...ενώ κάποιες άλλε-s ναυαρχίδες ούτε σε dev δεν το έχουν δεί ακόμα το νούμερο! :whistling: :P

Το kenzo εκεί που ήταν καλό, ήταν καλό, αλλά εκεί που ήταν ΓΤΠ, τα άκουσε...πώς θα γίνει δηλαδή; 8)
      Άκου εκεί, 10fps στο video! :thumbdown:
    • Ο/H zt654 έγραψε:

Ακόμα δεν ξεφορτώθηκες το s7?
      Πλάκα κάνεις; Σε 0,5 μέρα έφυγε το θΕριό! Και σε υψηλή τιμή θα έλεγα. Αυτοί οι SamsAngάκηδες...ίδια κοπή με τους μηλαράδες είναι...ντίπ κολλημένοι! :mrgreen:
    • Διαφήμιση
    • Παιδια έβαλα custom ROM από το xiaomo.eu μέσω twrp. και πήγαν όλα καλά...!!!!!!Το ερώτημα μου είναι ότι πριν τη βάλω έκανα μόνο wipe cashe και dalvik cash και όταν έκανα επανεκκίνηση του συστήματος για να μπω όλα τα προγράμματα που είχα πριν ήταν εκεί ακόμα και οι φωτογραφίες μου χωρίς όμως της κινεζιες παρόλαυτα ήταν καθαρή η εγκατάσταση ή πήγε και εγκαταστάθηκε η custom ROM πάνω στην official;

=============== Μαι 17th 2017, 12:09am ===============
      και το καινούργιο ατομικό ρεκόρ:
      Images
      • Screenshot_2017-05-16-22-51-48-153_com.antutu.ABenchMark.png

82,37 kB, 1.080×1.920, viewed 81 times