Φίλε μέχρι να φτιάξει πάρε ένα φθηνό να κάνεις την δουλειά σου!Ο/H Evil 13 έγραψε:
Ουτε να το ανοιξω μπορω,αλλα ουτε και να μην το λειτουργησω.Ειμαι πωλητης και με το κινητο δουλευω...Ο/H NasDriver έγραψε:
Πρέπει να το ανοίξεις για να τραβήξει και την υγρασία από μεσα..να αποσυνδέσεις μπαταρία για να μην δίνει ρεύμα και σε καμία περίπτωση δεν δοκιμάζεις να το δουλέψεις...!
Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
-
-
Ο/H Evil 13 έγραψε:
Ουτε να το ανοιξω μπορω,αλλα ουτε και να μην το λειτουργησω.Ειμαι πωλητης και με το κινητο δουλευω...
-
Φλάσαρα την xiaomi-miui-hellas-7.0_libra_V8_XTRV_arΩma_7.6.29.zip και από τότε δεν δουλεύει το recovery-τwrp. Προσπάθησα να φλασάρω το twrp.img από αυτόν τον οδηγό How to Flash TWRP Temporarily/Permanently on Mi4c - Xiaomi Mi 4c - Xiaomi MIUI Official Forum αλλά τζίφος. Τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει το recovery-twrp ώστε να φλασάρω την arΩma 7.7.20;
Μάλιστα. Κλείδωσε ο bootloader. Τώρα πρέπει να στείλω αίτημα για ξεκλείδωμα και λογικά όταν τον ξεκλειδώσω θα μπορέσω να περάσω την arΩma 7.7.20 μέσω twrp. Καλά τα λέω ωρέ παλικάρια ή λέω μπούρδες; -
Σωστά τα λες...κάνε την αίτηση για ξεκλείδωμα να υπάρχει.
Δοκίμασε όμως και αυτό...μπες σε fastboot mode και σε παράθυρο adb δώσε την εντολή fastboot oem unlock -
Ωραία αποκρίθηκε άμεσα η xiaomi και ξεκλείδωσα τον bootloader. Τώρα πως θα περάσω την arΩma 7.7.20 επάνω στην arΩma 7.6.29; Να φλασάρω κάποιο twrp μέσω cmd και fastboot και μετά να φλασάρω την rom μέσω twrp ή κάπως αλλιώς ; Κάνω κάποιο factory reset;
-
-
Ο/H gpapaioa έγραψε:
Η αν έχει κάποιος μπαταρία για πούλημα;
Δεν ξέρω τι ακριβώς θες
Όπως και να έχει καλό θα ήταν να απευθυνθείς και στο Παζάρι του Φόρουμ, όπου μπορείς να ζητήσεις ή να βάλεις προς πώληση κάτι -
-
Βγαίνουν οι Aroma αλλά εσύ λογικά μιλάς για stable που ίσως αργήσει λίγο
-
Μια ερώτηση παιδιά, μιας και δεν βρήκα άκρη πως γίνεται...
θέλω να καταργήσω την λοκ-σκριν, να μπαίνω κατευθείαν. Μπορείτε να βοηθήσετε; ευχαριστώ... -
Εντυπώσεις από stable 8.5.1.0 εδώ και περίπου 1 μήνα. Πριν είχα stable 7.5.4.0.
Γενικά το κινητό φαίνεται λίγο πιο γρήγορο και μου άρεσαν αρκετά οι αισθητικές αλλαγές. Μόνο αρνητικό η μπαταρία που πλέον πέφτει αισθητά πιο γρήγορα σε σχέση με πριν.
Ενημερωτικά μόλις πέρασα stable 9.1.2.0 για την οποία θα ποστάρω εντυπώσεις αφού τη δουλέψω μερικές μέρες.
Κλείνω με ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους devs και στη κοινότητα για άλλη μια φορά για την εξαιρετική τους δουλειά!! -
Καλησπέρα παιδιά.Βασικά δεν ξέρω αν το αναφέρω στο σωστό σημείο αλλά θέλω λίγο τη βοηθεία σας. εχω ενα mi4c προσπάθησα να περάσω το ANDROID 7 αλλά δεν έγινε σωστά και τώρα μπαίνει μόνο σε flashboot mode. εχω δοκιμάσει να flashάρω rom αλλά μου βγάζει error. ελπίζω να μην το έχω κάνει brick. αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει μπας και το ξεμπλοκάρω..ευχαριστώ εκ των προτέρων...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0