Εχω φλασαρει μεσω twrp την τελευταια aroma kai οταν ξεκιναει να κανει reboot εμφανιζει το σημα MI μετα κατευθειαν σβηνει.δηλαδη δεν ξεκιναει την διαδικασια με το android και τις τελιτσες απο κατω και ουτε φυσικα το φορτωμα της μπαρας.Μια βοηθεια!!!
Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
-
-
Μπες σε fastboot mode και κάνε έλεγχο μήπως κλείδωσε ο bootloader: Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
Ο/H Despotas έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
@Despotas αν θυμαμαι το unofficial ξεκλείδωμα το έκανες με παλιά fastboot, σωστά?? Αν ναι τότε έχει δίκιο σε αυτό που σου λέει ο @pavlidisc Μπορείς να ξεκλειδώσεις και με αυτην που έχει μέσα η συσκευή. Αλλά να έχεις άδεια ..
Ευχαριστώ τέκνα μου! Ευλόγησον!
Ερώτηση:
Έχω πάρει SMS για άδεια ξεκλειδώματος από 31/5 αλλά ακόμη δεν έχω βρει χρόνο να περάσω νέα ROM.
Ισχύει η άδεια ακόμη ή πρέπει να ξαναζητήσω? Ευχαριστώ! -
Κατέβασε το unlock tool, αν σε πάει στην οθόνη να συνδέσεις το κινητό ισχύει, αλλιώς έχει ανακληθεί.
-
-
Ο/H intheend έγραψε:
Καλημερα,φίλος με mi4c αντιμετωπίζει πρόβλημα με την μπαταρία. Αντέχει μισή μέρα και κλείνω όταν φτάνει στο 18% . Λογικά θέλει αλλαγή. Ξέρουμε κάποιον που μπορεί να την αλλάξει ?
-
Καλησπερα.Το Mi4c μου επεσε στο νερο και δεν λειτουργουν δυο πληκτρα(το αριστερο και το μεσαιο).Επισης περιπου στο μεσο της οθονης και λιγο πιο πανω εχει εναν μπλε "λεκε".Κατα τα αλλα λειτουργει κανονικα αν και λιγο πιο αργα.Το εχω βαλει ηδη στο ρυζι.
Υπαρχει τιποτα αλλο που μπορω να κανω μεχρι να το παω σε τεχνικο?Δεν θελω να του βαλω χερι και να το ανοιξω γιατι φοβαμαι μην γινει μεγαλυτερη ζημια.
Ειχε κανεις αλλος παρομοιο θεμα?Θα διορθωθει ή τελος το κινητο? -
Πρέπει να το ανοίξεις για να τραβήξει και την υγρασία από μεσα..να αποσυνδέσεις μπαταρία για να μην δίνει ρεύμα και σε καμία περίπτωση δεν δοκιμάζεις να το δουλέψεις...!
-
Ο/H Evil 13 έγραψε:
Καλησπερα.Το Mi4c μου επεσε στο νερο και δεν λειτουργουν δυο πληκτρα(το αριστερο και το μεσαιο).Επισης περιπου στο μεσο της οθονης και λιγο πιο πανω εχει εναν μπλε "λεκε".Κατα τα αλλα λειτουργει κανονικα αν και λιγο πιο αργα.Το εχω βαλει ηδη στο ρυζι.
Υπαρχει τιποτα αλλο που μπορω να κανω μεχρι να το παω σε τεχνικο?Δεν θελω να του βαλω χερι και να το ανοιξω γιατι φοβαμαι μην γινει μεγαλυτερη ζημια.
Ειχε κανεις αλλος παρομοιο θεμα?Θα διορθωθει ή τελος το κινητο?
-
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πρέπει να το ανοίξεις για να τραβήξει και την υγρασία από μεσα..να αποσυνδέσεις μπαταρία για να μην δίνει ρεύμα και σε καμία περίπτωση δεν δοκιμάζεις να το δουλέψεις...!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0