Διάβασε αυτό και αν δεν σε καλύπτει μπες στο en.miui.com και ψάξε: (Mi 3W/4) Root for MIUI7.1 7.1.1.0 KXDMICK and 7.1.3.0 KXDCNCKΟ/H Gkontos10 έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
είναι και για stable εφόσον έχεις βάλει superSU μέσω flashing και έχεις πλέον μια Stable rooted ROM.Αλλα από τα τζιμάνια δεν προτείνεται να έχεις μία stable rootαρισμένηΟ/H Tasos997 έγραψε:
Αυτο ειναι μονο για developer νομιζω.εχω αδικο???
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
To CWM είναι πλέον αρχαίο και θα σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα ...Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Το CMW recovery έχει αυτή η ρομ...
Ποια wipes να κάνω??
Δεν θα μπορέσεις να κάνεις Update καμμία από τις νέες ROM...
Καλημέρα παιδιά..
Τελικά κατάφερα και την πέρασα χωρίς κανένα πρόβλημα...
Οταν τελείωσε το update μου είπε ότι το αρχείο ροοτ su λείπει...
Μπορείτε παρακαλώ να μου εξηγήσετε βημα βήμα (δηλαδή μιλάμε για νουμπα ολικής :-P) πώς να ροοταρω την ρομ.
Γιατί έχω κάποια app που χρειάζομαι και πρέπει να είναι ροοτ??
[Ενημέρωση 22-2-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
I
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H Tasos997 έγραψε:
Αυτο ειναι μονο για developer νομιζω.εχω αδικο???
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Το CMW recovery έχει αυτή η ρομ...
Ποια wipes να κάνω??
Δεν θα μπορέσεις να κάνεις Update καμμία από τις νέες ROM...
Καλημέρα παιδιά..
Τελικά κατάφερα και την πέρασα χωρίς κανένα πρόβλημα...
Οταν τελείωσε το update μου είπε ότι το αρχείο ροοτ su λείπει...
Μπορείτε παρακαλώ να μου εξηγήσετε βημα βήμα (δηλαδή μιλάμε για νουμπα ολικής :-P) πώς να ροοταρω την ρομ.
Γιατί έχω κάποια app που χρειάζομαι και πρέπει να είναι ροοτ??
Φίλε μου δουλεύει..
Δεν εμφανίζει την επιλογή ροοτ στο permission..
Αλλά δουλεύουν οι εφαρμογές που θέλουν ροοτ -
το Redmi Note 2 με V7.1.3.0 παρουσιάζει πολύ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Οι κινέζοι έβγαλαν V7.1.4.0 που ελπίζω να το διορθώνει.
-
Ο/H pand έγραψε:
το Redmi Note 2 με V7.1.3.0 παρουσιάζει πολύ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Οι κινέζοι έβγαλαν V7.1.4.0 που ελπίζω να το διορθώνει.
Αυτό πρόσεξα και εγώ σήμερα σε ΜΙ4...
Συγκριτικά με την V6 που είχα, η μπαταρία στην 1.3.0 φεύγει 2 φορές πιο γρήγορα -
-
Ο/H Kvak έγραψε:
Γεια σας παιδιά , ποιά είναι τα βήματα σε όσους έχουν 6.1.28 cn fastboot beta σε Mi2s ?
-
για να βάλω την stable 7.1 σε mi2s που έχει την 6.1.28 cn fastboot beta , προσέχω κάτι ιδιαίτερο στην διαδικασία flash ή κανονικά χωρίς φόβο προχωράω ?
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Kvak έγραψε:
Γεια σας παιδιά , ποιά είναι τα βήματα σε όσους έχουν 6.1.28 cn fastboot beta σε Mi2s ?
-
Ο/H Kvak έγραψε:
κανονικά χωρίς φόβο προχωράω ?
Διάβασε οδηγούς αν θελεις να κανεις Καθαρή εγκατασταση για αρχή
Ο/H Kvak έγραψε:
6.1.28 cn fastboot beta
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H Kvak έγραψε:
Ο/H Kvak έγραψε:
6.1.28 cn fastboot beta
-
Ο/H Kvak έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H Kvak έγραψε:
Ο/H Kvak έγραψε:
6.1.28 cn fastboot beta
Aν έχετε περάσει στην συσκευή σας το MOD για την συγχώνευση των Partition System 1&2 και Data 1&2, να μην κάνετε flash την ROM, γιατί κινδυνεύει με Brick η συσκευή.
-
Παιδια ξερετε καθε ποτε βγαινει η stable rom γιατι η 7.1.3 νομιζω οτι ρουφαει την μπαταρια!Ευχαριστω xiaomites!
-
Ο/H vabene73 έγραψε:
Παιδια ξερετε καθε ποτε βγαινει η stable rom γιατι η 7.1.3 νομιζω οτι ρουφαει την μπαταρια!Ευχαριστω xiaomites!
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)