thanks χρηστο!
[Ενημέρωση 22-2-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
Παιδια μια ερωτηση!!στις stable ειδα οτι πλεον υπαρχει το native root στο en.miui.com με καπιους τροπους το εχει κανει καποιος?ρωτω γιατι εχει φιλους με note 2,mi4c που ψηνονται να το κανουν..
Ο/H vabene73 έγραψε:
Παιδια ξερετε καθε ποτε βγαινει η stable rom γιατι η 7.1.3 νομιζω οτι ρουφαει την μπαταρια!Ευχαριστω xiaomites!
Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev -
εγώ πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την 7.1.3.0 σε θέμα μπαταρίας. ειδικά άμα το αφήσω καμιά ώρα παραπάνω όταν φτάσει 100% στην φόρτιση, δεν πέφτει με τίποτα μετά.
-
Ο/H vabene73 έγραψε:
Παιδια ξερετε καθε ποτε βγαινει η stable rom γιατι η 7.1.3 νομιζω οτι ρουφαει την μπαταρια!Ευχαριστω xiaomites!
-
Ο/H antonius έγραψε:
Βεβαιώσου ότι δεν σου δημιουργεί πρόβλημα κάποια εφαρμογή, γιατί εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την 7.1.3.0
Υ.Γ, το avatar απο το matrix δεν είναι;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H antonius έγραψε:
Βεβαιώσου ότι δεν σου δημιουργεί πρόβλημα κάποια εφαρμογή, γιατί εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την 7.1.3.0
-
Γεια σε ολους Εχω κανει και εγω clean install την τελευταια stable και η μπαταρια παιζοντας Rival stars basketball απο 100% τελειωσε σε 4 ωρες (0%) Γενικως και με μετριο σερφαρισμα στο web Facebook κτλ παρατηρω τεραστιο drain. Το τηλεφωνο ειναι TDD φλασαρισμενο με την hermes. WIFI DATA always on 2 SIM. Οθονη στο AUTO 30% περιπου φωτεινοτητα. Το εχω βαλει για φορτιση εδω και μιαμιση ωρα και λεει 45%. Απο καταναλωση βλεπω 57% Οθονη και το παραπανω παιχνιδι 25%. Μαλλον παρακανει drain η οθονη;;;. Παντως μερα δε βγαζω αμα σερφαρω και παιξω λιγο. Να φταιει η μπαταρια η ρομ το τηλεφωνο 'η καποια εφαρμογη; Πως μπορω να το δω καλυτερα;"
-
Ο/H nikolito13 έγραψε:
Το εχω βαλει για φορτιση εδω και μιαμιση ωρα και λεει 45%
Με ποιον τρόπο εκανες clean install?
Επειδή βλέπω ότι εισαι σχετικά νεο μελος δεν δίνεις και ενα printscreen το ''σχετικα με το τηλεφωνο''Redmi Note 8T (Willow)
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H nikolito13 έγραψε:
Επειδή βλέπω ότι εισαι σχετικά νεο μελος δεν δίνεις και ενα printscreen το ''σχετικα με το τηλεφωνο''
-
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H nikolito13 έγραψε:
Επειδή βλέπω ότι εισαι σχετικά νεο μελος δεν δίνεις και ενα printscreen το ''σχετικα με το τηλεφωνο''
-
Ο/H nikolito13 έγραψε:
Με το που μου εφτασε απο everbying ακολουθησα τα βηματα του οδηγου εδω μεσα!
Με ποιο τροπο εκανες clean install?Redmi Note 8T (Willow)
με αυτα τα αρχεια που κατεβασα εδω με mi flash