[Ενημέρωση 22-2-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Βγήκε η νέα Stable V7.1.8.0 ROM για το RedMi Note 3 και είναι έτοιμη για λήψη.
Τον σύνδεσμο μπορείτε να τον βρείτε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.
Έχει προστεθεί και το νέο TWRP Recovery 3.0.0 -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Βγήκε η νέα Stable V7.1.8.0 ROM για το RedMi Note 3 και είναι έτοιμη για λήψη.
Τον σύνδεσμο μπορείτε να τον βρείτε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.
Έχει προστεθεί και το νέο TWRP Recovery 3.0.0
Miui art ποιο recovery είναι το καλύτερο σε ΜΙ4 για τις νέες stable.? -
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Miui art ποιο recovery είναι το καλύτερο σε ΜΙ4 για τις νέες stable.?
Το TWRP Recovery 3.0 ήδη έχει μπει στην τελευταία Developer ROM, και θα μπει και στην επόμενη STABLE για τις συσκευές σας... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Miui art ποιο recovery είναι το καλύτερο σε ΜΙ4 για τις νέες stable.?
Το TWRP Recovery 3.0 ήδη έχει μπει στην τελευταία Developer ROM, και θα μπει και στην επόμενη STABLE για τις συσκευές σας...
Είσαι ένας καθηγητής..
Μπράβο ρε παιδιά.. -
-
Στο ΜΙ4 πάντως δουλεύει ρολόι...
-
Παίδες για το Redmi Note 3G δεν έχουμε κανένα απολύτως νέο;
Τουλάχιστον αρνητικό, να ξέρουμε να μην περιμένουμε; Δεν θα δούμε ποτέ V7;Won't Back Down -
Στο Xiaomi Redmi Note 2 μου βγάζει συνέχεια pop up ads και όταν πάω στον updater και πατάω "Choose update package" με πετάει στην αρχική οθόνη, αντί να μου ανοίξει τον file manager για να επιλέξω αρχεία. Ονόμασα το αρχείο "update.zip" και έκανα reboot σε Recovery mode και ούτε από εκεί το κάνει install.. ξεκινάει και στο 12% λέει fail... και έχω δοκιμάσει 3-4 διαφορετικές stable version.. Ξέρει κανείς τι παίζει?
-
Ο/H CedarKernel έγραψε:
Στο Xiaomi Redmi Note 2 μου βγάζει συνέχεια pop up ads και όταν πάω στον updater και πατάω "Choose update package" με πετάει στην αρχική οθόνη, αντί να μου ανοίξει τον file manager για να επιλέξω αρχεία. Ονόμασα το αρχείο "update.zip" και έκανα reboot σε Recovery mode και ούτε από εκεί το κάνει install.. ξεκινάει και στο 12% λέει fail... και έχω δοκιμάσει 3-4 διαφορετικές stable version.. Ξέρει κανείς τι παίζει?
2) Τί Recovery έχεις? -
Ο/H CedarKernel έγραψε:
Ξέρει κανείς τι παίζει?
Αυτό που παίζει είναι ότι δεν διαβασες κανεναν οδηγό στο πως να φλασαρεις την συσκευή σου.
Ακολουθησε την οδηγία της καθαρής εγκαταστασης
Ο/H CedarKernel έγραψε:
Ονόμασα το αρχείο "update.zip"
Έχουν αλλαξει πολλα απο τότεRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)