Παιδια ποτε θα βγει καινουρια stable? Δεν ακολουθουν εβδομαδιαιο προγραμμα οπως οι dev?
[Ενημέρωση 22-2-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H giorgosmc έγραψε:
Παιδια ποτε θα βγει καινουρια stable? Δεν ακολουθουν εβδομαδιαιο προγραμμα οπως οι dev?
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Καλησπερα.Έχω το Note Pro όπως μου ήρθε από Κίνα και προσπάθησα να περάσω την stable που έχετε στην αρχική σελίδα μέσω του updater. Ενω ξεκινησε κανονικα μου εβγαλε verification signature failed. Το κινητό έχει την stable 7.0 που δείχνει στο attachment. Μια βοήθεια παρακαλώ πριν το πετάξω. Έκανα μεγάλο λάθος που πήρα Xiaomi. Και δεν γίνεται root και είναι και χάλια το λειτουργικό, γεμάτο κινέζικες εφαρμογές!
-
Μην απελπιζεσαι φίλος,δες εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-2-25-Xiaomi-Mi-Note-Pro/
Για να είναι root το κινητό πρέπει να φλασαρεις την ελληνική developer rom.Ή stable rom δεν είναι root.Άποψη μου είναι ότι ή Xiaomi είναι από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο και παρέχεται υποστήριξη (miui.gr ).Αυταααααα....Δες τον οδηγό στο site για αλλαγή από stable σε developer και όλα θα πάνε καλά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
σας ευχαριστώ ναι το κατάλαβα και πάλι ευχαριστώ για την ενημέρωση
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
-
Ο,τιδηποτε και να χρειαστείς υπάρχει βοήθεια.Οι admin είναι εδώ και οι υπόλοιποι να βοηθήσουν.Χρησιμοποίησε τον οδηγό από stable σε developer και θα δεις καλύτερα το κινητό σου.Και από κει και πέρα το φλασαρισμα των Ρομ δεν είναι υποχρεωτικό κάθε Παρασκευή,κατά το δοκούν.
αρχιζω να το σκεφτομαι να δω ποτε θα γινει η ενεργεια εχω ακουσει πολα για developer και εχω διαβασει που το σκεφτομαι σοβαρα
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
-
Δεν είναι κάτι το δύσκολο.Υπάρχει οδηγος βημα-βημα οπότε δεν θα έχεις προβλημα
Ο/H Pantak έγραψε:
(GTV_6.2.25 MIUI V7)
Στο ελληνικό ημερολογιο θα γραφόταν 25.02.2016>>>>>25.2.6 συντομογραφίαRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Του χρόνου που θα πάμε στο 17 να δείτε μπέρδεμα με τις Ρομ
-
Τι γίνεται με τις Stable βγήκε η V7.1.4.0 και μετά από λίγο η V7.1.5.0 αλά δεν πήραμε μεταφρασμένη καμιά ακόμα...έχουν κάποιο Bug? τι παίζει?
-
Ο/H Antonis95gr έγραψε:
Τι γίνεται με τις Stable βγήκε η V7.1.4.0 και μετά από λίγο η V7.1.5.0 αλά δεν πήραμε μεταφρασμένη καμιά ακόμα...έχουν κάποιο Bug? τι παίζει?
Γιατί στην Global για την συσκευή σου είναι μόνο η 7.1.1.0Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)