Λύθηκε το πρόβλημα. το κιvητό δουλεύει άψογα. Ευχαριστώ πολύ τοv MIUI_ART για τηv πολύτιμη βοήθεια του.
[Ενημέρωση 22-2-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H sokgiorgos έγραψε:
Ξανακατεβασα την διορθωμενη ρομ αλλα παλι τα ιδια το ιδιο λαθος με την προηγουμενη μου βγαζει.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H sokgiorgos έγραψε:
Ξανακατεβασα την διορθωμενη ρομ αλλα παλι τα ιδια το ιδιο λαθος με την προηγουμενη μου βγαζει.
-
Από TWRP κάνε flash την προηγούμενη ROM.
Αν ανοίξεις την συσκευή σε TWRP Recovery και την συνδέσεις στο PC θα δεις τους φακέλους της. -
Αφού έσβησες που έσβησες τα πάντα, κάνε καλύτερα ένα πέρασμα με fastboot. Τι λες Miui_Art;;;
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Από TWRP κάνε flash την προηγούμενη ROM.
Αν ανοίξεις την συσκευή σε TWRP Recovery και την συνδέσεις στο PC θα δεις τους φακέλους της.
-
Ο/H sokgiorgos έγραψε:
Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται κανω κατι λαθος? Ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω απο dev σε stable?
Ο/H sokgiorgos έγραψε:
Οχι δεν το βρισκει ο υπολογιστης παρολο που εχω εγκατεστημενους drivers
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H sokgiorgos έγραψε:
Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται κανω κατι λαθος? Ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω απο dev σε stable?
Ο/H sokgiorgos έγραψε:
Οχι δεν το βρισκει ο υπολογιστης παρολο που εχω εγκατεστημενους drivers
-
Ο/H sokgiorgos έγραψε:
Ο/H sokgiorgos έγραψε:
μπαινουμε advance wipe και διαλεγουμε και κατι αλλο?
-
Ολα οκ. Τελικα καταφερα και την περασα την ρομ. Τωρα ειμαι στο στησιμο. Ευχαριστω για την βοηθεια ολα τα παιδια του φορουμ.
-
-
Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
Εγω εχω προβλημα και με την καινουργια πριν απο λιγο στο mi note στο Mi Cloud μου λεει η εφαρμογη εχει σταματησει