Διαφήμιση

[Ενημέρωση 22-2-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Ο/H johnjor έγραψε:

Παιδια για βοηθηστε οποιος γνωριζει γιατι εχω μεινει μετα απο αναβαθμιση μεσα απο recovery και αφου εκανα dalvin+cache wipe μετα το Reboot εμεινε στην οθονη swipe right to unlock και δεν κανει τιποτα....
      Απ΄ότι κατάλαβα έχει κλειδώσει η οθόνη σου. Με προσοχή κάνε από τα αριστερά προς τα δεξιά swipe για να το ξεκλειδώσεις και να πατήσεις μετά το reboot.
    • κανε unlock να δεις τι εγινε... περνας το δαχτυλο πανω απο το μηνυμα για να ξεκλειδωσει..
    • Ο/H sidnick10 έγραψε:

κανε unlock να δεις τι εγινε... περνας το δαχτυλο πανω απο το μηνυμα για να ξεκλειδωσει..
      Το εκανα.Τα γραμματα απλως γινονται μπλε και κολλαει εκει.Τελικα εβγαλα-εβαλα μπαταρια και τωρα δειχνει την μπαρα κατω εγκαταστασης να γεμιζει.....Ελπιζω ολα να πανε καλα..........
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vaggelis83 έγραψε:

Ο/H johnjor έγραψε:

Παιδια για βοηθηστε οποιος γνωριζει γιατι εχω μεινει μετα απο αναβαθμιση μεσα απο recovery και αφου εκανα dalvin+cache wipe μετα το Reboot εμεινε στην οθονη swipe right to unlock και δεν κανει τιποτα....
      Απ΄ότι κατάλαβα έχει κλειδώσει η οθόνη σου. Με προσοχή κάνε από τα αριστερά προς τα δεξιά swipe για να το ξεκλειδώσεις και να πατήσεις μετά το reboot.
      Έτσι ακριβώς. Ψυχραιμία, απλώς έχεις μείνει στο recovery.
    • Τελικα ολα καλα! ;) :thumbsup: .Σας ευχαριστω για την βοηθεια και πολλα μπραβο ξανα στην Ομαδαρα........Θα το εξερευνισω και ελπιζω να ανακαλυψω αναβαθμισεις.......Εσεις τι εχετε διαπιστωσει;
    • να ρωτησω κατι παιδια , εγω εχω στο δικο μου redmi note 2 prime τη dev 5.12.31 και λειτουργει κανονικα το viber (κλησεις , notification κλπ σε κλειστη οθονη η με οχι ενεργο ) , εβαλα σε μια φιλη μου που δε γνωριζει πολλα πολλα στο ιδιο κινητο τη stable 7.0.8. και αν δεν εχει το viber ανοιχτο δε της ερχεται καμμια ειδοποιηση και καμμια κληση , ειναι θεμα rom η κατι αλλο ? και αν ειναι θεμα ρομ στη 7.1..1 διορθωνεται η να τη παω σε dev και αυτη ?
      :Chief Wiggum: POCO X3 PRO (8/128) :thumbup: :Homer3:
    • Ο/H homer66 έγραψε:

να ρωτησω κατι παιδια , εγω εχω στο δικο μου redmi note 2 prime τη dev 5.12.31 και λειτουργει κανονικα το viber (κλησεις , notification κλπ σε κλειστη οθονη η με οχι ενεργο ) , εβαλα σε μια φιλη μου που δε γνωριζει πολλα πολλα στο ιδιο κινητο τη stable 7.0.8. και αν δεν εχει το viber ανοιχτο δε της ερχεται καμμια ειδοποιηση και καμμια κληση , ειναι θεμα rom η κατι αλλο ? και αν ειναι θεμα ρομ στη 7.1..1 διορθωνεται η να τη παω σε dev και αυτη ?
      ακολούθησε αυτόν τον οδηγό αλλα για να ρυθμίσεις το viber. Επίσης να το κλειδώσεις στις εκεί που φαίνονται οι ανοιχτές εφαρμογές για να μην φευγει κατά την εκκαθαριση.

xiaomi-miui.gr/community/index…B5-%CF%84%CE%BF-Facebook/
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H homer66 έγραψε:

να ρωτησω κατι παιδια , εγω εχω στο δικο μου redmi note 2 prime τη dev 5.12.31 και λειτουργει κανονικα το viber (κλησεις , notification κλπ σε κλειστη οθονη η με οχι ενεργο ) , εβαλα σε μια φιλη μου που δε γνωριζει πολλα πολλα στο ιδιο κινητο τη stable 7.0.8. και αν δεν εχει το viber ανοιχτο δε της ερχεται καμμια ειδοποιηση και καμμια κληση , ειναι θεμα rom η κατι αλλο ? και αν ειναι θεμα ρομ στη 7.1..1 διορθωνεται η να τη παω σε dev και αυτη ?
      ακολούθησε αυτόν τον οδηγό αλλα για να ρυθμίσεις το viber. Επίσης να το κλειδώσεις στις εκεί που φαίνονται οι ανοιχτές εφαρμογές για να μην φευγει κατά την εκκαθαριση.
      xiaomi-miui.gr/community/index…B5-%CF%84%CE%BF-Facebook/
      το εκαν δυστυχως δε κανει κατι , μολις εχει το viber εκτος τη δειχνει εκτος συνδεσης.. απλα αν ενασ φιλος που εχει την 7.1.1 και εχει viber του δουλευει κανονικα ας μου πει αν ειναι να της βαλω αυτη ..
    • Ο/H homer66 έγραψε:

Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H homer66 έγραψε:

ακολούθησε αυτόν τον οδηγό αλλα για να ρυθμίσεις το viber. Επίσης να το κλειδώσεις στις εκεί που φαίνονται οι ανοιχτές εφαρμογές για να μην φευγει κατά την εκκαθαριση.xiaomi-miui.gr/community/index…B5-%CF%84%CE%BF-Facebook/
      το εκαν δυστυχως δε κανει κατι , μολις εχει το viber εκτος τη δειχνει εκτος συνδεσης.. απλα αν ενασ φιλος που εχει την 7.1.1 και εχει viber του δουλευει κανονικα ας μου πει αν ειναι να της βαλω αυτη ..
      τι εννοείς ''μολις εχει το viber εκτος'' το κλείδωσες να μην φευγει στις ανοιχτές εφαρμογές?
      Redmi Note 8T (Willow)
    • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H homer66 έγραψε:

Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H homer66 έγραψε:

ακολούθησε αυτόν τον οδηγό αλλα για να ρυθμίσεις το viber. Επίσης να το κλειδώσεις στις εκεί που φαίνονται οι ανοιχτές εφαρμογές για να μην φευγει κατά την εκκαθαριση.xiaomi-miui.gr/community/index…B5-%CF%84%CE%BF-Facebook/
      τι εννοείς ''μολις εχει το viber εκτος'' το κλείδωσες να μην φευγει στις ανοιχτές εφαρμογές?
      οκ τωρα το εκανα φιλε μου και δουλευει .. σ ευχαριστω πολλυ πολυ !! (με γλιτωσες απο φλασαρισμα ) :P
    • Ο/H homer66 έγραψε:

Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H homer66 έγραψε:

Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H homer66 έγραψε:

οκ τωρα το εκανα φιλε μου και δουλευει .. σ ευχαριστω πολλυ πολυ !! (με γλιτωσες απο φλασαρισμα ) :P
      Αλίμονο σου αν κάθε φορά που έχεις μία απορία φλασάρεις ρομ... θα τρελαθείς :)
      Εδώ είναι ο οδηγός που κάποτε είχα κι εγώ την ίδια απορία.

xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%AE%CE%BC%CE%B7%CF%82/
      Redmi Note 8T (Willow)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H homer66 έγραψε:

οκ τωρα το εκανα φιλε μου και δουλευει .. σ ευχαριστω πολλυ πολυ !! (με γλιτωσες απο φλασαρισμα )
      Πανω απο τα δικαιωματα εχει <Αυτοματη εναρξη>.Το viber οπως και το facebook-messenger κ.α πρεπει να τα εχεις εκει ενεργοποιημενα για να σου ερχονται ειδοποιησεις χωρις να χρειαζεται να τα ανοιγεις.....αυτοματα.....