εγω το παταω και αυτο μπαινει μεσα στους υποφακελους. ευχαριστω και για την βοηθεια μεχρι τωρα. εχω και δουλεια το πρωι και το εχω για να με ξυπναει αντε να δω πωσ τηα σηκωθωΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Πατάς πάνω στο update.zip δεν πας μέσα σε φακέλους...Ο/H poze1987 έγραψε:
ναι οκ βλεπω το otg βλεπω τον φακελο update.zip το παταω και με βγαζει σε υποφακελουσ και μετα ? δεν ξερω τι να πατησω
[Ενημέρωση 22-2-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
-
Μπράβο σου...
Για αυτό λέμε ΠΑΝΤΑ να μένει στην συσκευή μία ROM που ξέρουμε 100% ότι δουλεύει...
Βέβαια και το Nandroid Backup είναι σωτήριο αν έχουμε Custom ROM στην συσκευή μας... -
Αυτή η ρομ είναι ροοτ?
-
Εγω εχω το redmi note 3g. Μου εγραψε fail και δεν ανοιγει το κινητο. Μπηκα recovery αλλα προσπαθω να κανω install αλλη ρομ και λεει fail παλι. Oyte factory reset γινεται. Ολο failed μου βγαζει. Τι μπορω να κανω παιδια;
-
Ο/H Spy767 έγραψε:
Εγω εχω το redmi note 3g. Μου εγραψε fail και δεν ανοιγει το κινητο. Μπηκα recovery αλλα προσπαθω να κανω install αλλη ρομ και λεει fail παλι. Oyte factory reset γινεται. Ολο failed μου βγαζει. Τι μπορω να κανω παιδια;
Όσο έχεις ενεργό TWRP recovery, μπορείς να κάνεις τα πάντα.
Αν βρεις την παλιά ROM στην συσκευή σου κάνε την Flash.. -
Καλημερα παιδια, εμενα μου κρασαρει σημερα το πρωι τα μυνηματα οποτε παω να τα ανοιξω.εχω το Redmi note 2 prime.
-
-
Να αναφέρω και εγω ενα bug που αντιμετώπισα, Σε Μi3W μετά από full wipe και calvin επειδή υπήρχε παλιά developer rom και εγκατάσταση της νέας Stable στην επανεκκίνηση ξεκινώντας με τον οδηγό διαμόρφωσης αν έχεις επιλέξει την Ελληνική γλώσσα ο οδηγός δεν μπορεί να αποπερατωθεί με τίποτα για να χρησιμοποίησης το τηλ χαμός στα Erros και ειδικά στην καταχώρηση της συμφωνίας με την Xiaomi οπου σε καθηλώνει εκεί! Μονο με βίαιο κλείσιμο φεύγεις!
Την λύση την βρήκα ξεκινώντας την διαμόρφωση στην Αγγλική γλώσσα όπου προχωρά πλέον κανονικά όπως ξέρουμε με αποδοχή της συμφωνίας και ξεκινώντας με το νεο λειτουργικό πλέον άλλαξα την γλώσσα σε ελληνικά όπου και όλα έχουν καλώς
Το έδωσα και στο Bugtracker τώρα αλλά έγραψα και εδω περισσότερο για την λύση αν το αντιμετωπίσει κανείς...Xiaomi 13 -
Ο/H Panilion έγραψε:
Καλημερα παιδια, εμενα μου κρασαρει σημερα το πρωι τα μυνηματα οποτε παω να τα ανοιξω.εχω το Redmi note 2 prime.
-
Ο/H Mariosddd έγραψε:
παιδια έχω μια hermes miui7 μπορείτε να μου δειξετε ένα τρόπο να κάνω ΟΛΙΚΟ backup τα ΠΑΝΤΑ ρυθμίσεις εφαρμογές όλα για να βάλω 7.1? Συγνώμη δεν έχω χρόνο για διάβασμα είμαι φαντάρος σε περίοδο εμπλοκής ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Spy767 έγραψε:
Όσο έχεις ενεργό TWRP recovery, μπορείς να κάνεις τα πάντα.
Αν βρεις την παλιά ROM στην συσκευή σου κάνε την Flash..
Όσο έχω προσπαθήσει με το Redmi Note 3G δεν έχω καταφέρει τίποτα. Συνέχεια fail μου βγάζει, με όποιο τρόπο κι αν προσπαθήσω.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας TapatalkWon't Back Down