ένα ακόμα πρόβλημα με την 7.1.4 νότε προ εκεί που είναι ανοιχτό το Facebook σβήνει και ξανά περνάει η ρομ μόνη της και μετά το Facebook λέει ότι κολλάει και δεν ανοίγει..
[Ενημέρωση 22-2-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H niolaz έγραψε:
Αν όχι μπορώ να βάλω την Global V7.1.1.0.LHMMICK (MIUI7) (πάντα από Mi Recovery εννοώ)?
Ο/H Bodai έγραψε:
Σιγουρα μπορεις να βάλεις την global. Δοκίμασε να την κατεβάσεις και να την φλασάρεις με τον Updater (το Mi recovery δεν θα πειραχτει).
συγγνώμη με την ασχετοσύνη μου αλλά δεν πέτυχε.
Μετά την διαδικασία με τον updater μου έβγαλε κάποιο είδος Failure.
Επέλεξα τη Glοbal ROM από τον κατάλογο \dowloaded_rom , έκανε μόνο του reboot σε Mi Recovery , ξεκίνησε το update και στο τέλος μου έβγαλε το μήνυμα Failure...
Ευτυχώς μετά κάνοντας reboot άνοιξε πάλι στην παλιά ROM.
Κάποια συμβουλή ?
Ευχαριστώ. -
ττώρα κάνει επανεκκίνηση μόνο του το νότε.... Θα υπάρξει κάποια αλλαγή η να περάσω μια άλλη ρομ
-
-
-
έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία κρατάει περισσότερο τώρα.....
-
καλησπερα....κατεβασα την hermes για το redmi note 2 μεσω recovey μου εβγαζε οτι δεν γινοταν....ετσι πηγα εκει για να κανεις update και πατησα update package διαλεξα το αρχειο μου...το τηλεφωνο εκανε το update και εxω τωρα miui7....οταν μπαινω στην εφαρμογη του youtube πεζει το βιντεο για 6 δευτερα και μετα κολαει και λεει αγγιξτε για επαναληψη...παταω επαναληψη συνεχιζει το βιντεο χωρις ηχο....μετα απο εκει οτι και να κανω το κινητο δεν εχει ηχο.....διαγραφω το youtube και ο ηχος επαναφερεται κανονικα.....δοκιμασα μεσω chrome να μπω youtube και ηχος ηταν μια χαρα.....καμια λυση?
-
'Εχετε 2 επιλογές...
Η να περιμένετε να βγεί Fix / Νέα ROM
ή να κάνετε Flash την προηγούμενη Version
Είναι γνωστό Bug αυτής της Version, -
Στην προηγούμενη version αυτή δλδ που παρέλαβα από Κίνα ή ελληνική μετάφραση και ή γραμματοσειρά ήταν άθλια!
-
Ο/H Giannis RAPTIS έγραψε:
Στην προηγούμενη version αυτή δλδ που παρέλαβα από Κίνα ή ελληνική μετάφραση και ή γραμματοσειρά ήταν άθλια!
Εδώ θα βρείτε όλες τις STABLE Version της συσκευής σας => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-2/#files
Και εδώ τις Developer Eλληνικές => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-2/#files
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Αν έχεις τώρα Stable Version θα επιλέξεις Stable Ελληνική ROM.
Το ίδιο ισχύει και για τις Developer.
Για την μετάβαση από STABLE σε Developer και το ανάστροφο χρειάζεται να γίνει από το Recovery Factrory Reset πριν από το Install της ROM. -
Ποια ρομ θα μου προτεινατε???......θέλω την πιο απρόσβληματιστη!(λιγότερα bugs)
-
Ο/H Giannis RAPTIS έγραψε:
Ποια ρομ θα μου προτεινατε???......θέλω την πιο απρόσβληματιστη!(λιγότερα bugs)
Φιλε εγώ έχω την 6.5.0 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος