Γειά καλησπέρα και χρόνια πολλά . είμαι κάτοχος ενός redrise 1s και Θα ήθελα την βοήθεια σας στην επιλογή ενός δεύτερου τηλέφωνου xiaomi μέχρι 150€..ευχαριστώ.
Επιλογή τηλέφωνου
-
-
Κατά την γνώμη μου αν μπορείς να διαθέσεις ελαχιστα χρήματα παραπάνω (οι εποχές είναι δύσκολες καταλαβαίνω) θα μπορούσες να επιλέξεις το Xiaomi Redmi Note2 από κάποιο site όπως vickymall , geekbuying. Για ψαξτο
-
Ο/H omprax έγραψε:
Γειά καλησπέρα και χρόνια πολλά . είμαι κάτοχος ενός redrise 1s και Θα ήθελα την βοήθεια σας στην επιλογή ενός δεύτερου τηλέφωνου xiaomi μέχρι 150€..ευχαριστώ.
είτε πας για το Redmi Note το 2 που υπάρχει 163 ευρώ
είτε για το πιο μικρό του, το Redmi Note 2 το TD που είναι κοντά 130 ευρώ
είτε το Redmi Note 3 (16Giga) με 163 ευρώ
είτε για το Redmi 2 με 130 ευρώ
Η αλήθεια είναι πως αν διαθέσεις άλλα 15 ευρώ πας για πολύ πιο καλά κινητά (αλλά και καινούρια όπως το 3 που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό. Φυσικά εκεί υπάρχουν προς το παρών άλλα θέματα) -
ελπίζω να μη καταστρέφω τη συζήτηση αλλά είπα να μην ανοίξω άλλο
Η ερώτηση είναι η εξής και θα ήθελα τα φώτα σας
Ποιο κινητό θα προτείνατε για κάποιον που έχει iPhone 5 και το Redmi note 2 που έχω ενώ τον καλύπτει λειτουργικά τον ενοχλει το μέγεθος θα το ήθελε πιο μικρό
Ευχαριστώ πολύ -
Ο/H Ierofantis έγραψε:
Ποιο κινητό θα προτείνατε για κάποιον που έχει iPhone 5 και το Redmi note 2 που έχω ενώ τον καλύπτει λειτουργικά τον ενοχλει το μέγεθος θα το ήθελε πιο μικρό
Ευχαριστώ πολύ
-
Ο/H Ierofantis έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Αν μιλάς για xiaomi τότε οι επιλογές σου είναι
είτε πας για το Redmi Note το 2 που υπάρχει 163 ευρώ
είτε για το πιο μικρό του, το Redmi Note 2 το TD που είναι κοντά 130 ευρώ
είτε το Redmi Note 3 (16Giga) με 163 ευρώ
είτε για το Redmi 2 με 130 ευρώ
Η αλήθεια είναι πως αν διαθέσεις άλλα 15 ευρώ πας για πολύ πιο καλά κινητά (αλλά και καινούρια όπως το 3 που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό. Φυσικά εκεί υπάρχουν προς το παρών άλλα θέματα)
Μπάχαλο η κατάσταση -
-
Καλησπέρα και από εμένα.
Είμαι καινούριος. Εδώ και 2-3 μέρες, διαβάζω και διαβάζω και αντί να ξεκαθαρίσω, μπερδεύτηκα περισσότερο...
Θέλω να πάρω ένα καινούριο τηλέφωνο και είμαι μεταξύ των παρακάτω:
1.xiaomi redmi note 3 pro 3gb ram 32gb rom
2.xiaomi mi4c 3gb ram 32gb rom
3.xiaomi mi4 3bg ram 16gb rom fdd-lte
Αν αφήσουμε στην άκρη την όποια διαφορά τιμής ποιο από τα 3 θα μου προτείνατε σαν ποιο έμπειροι;
Αν και με φοβίζει λίγο το 5,5in note (λόγο μεγέθους) δεν θα το απέρριπτα.
Συγγνώμη για το σεντόνι και ευχαριστώ εκ των προτέρων -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα