Διαφήμιση

χρήση xiaomi redmi note 3 με mac

• χρήση xiaomi redmi note 3 με mac

Καλησπέρα από μένα . Είναι το πρώτο μου θέμα και όπως γράφω και παραπάνω έχω ένα μινι mac. Θα μπορέσω να κάνω με αυτό τις αναλογες λειτουργίες . Δεν σας κρύβω ότι είμουν χρήστης προϊοντων apple αλλα το 2016 είναι ο χρόνος των Κινέζων για μένα . Αλλα αυτό που θέλω ειναι να μπορώ να κανω ότι θέλω με την συσκευήμου ΄οπως έκανα σε iphone. θα μπορέσω να κάνω δουλεία ????

Το τηλέφωνο δεν το έχω πάρει ακόμη ..... από gearbest θα το πάρω. Έχουμε άποψη για την συγκεκριμένη σελίδα ????
    • Για πες μας τι θες να κανεις ακριβως ??????
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • RE: χρήση xiaomi redmi note 3 με mac

Ο/H voidioan έγραψε:

Το τηλέφωνο δεν το έχω πάρει ακόμη ..... από gearbest θα το πάρω. Έχουμε άποψη για την συγκεκριμένη σελίδα ????

Προσωπική εμπειρία από gearbest.. Κακη.. Έκανα 26 μέρες να παραλάβω από ευρωπαϊκό WH. Παράγγειλα από vickmall και σε 8 μέρες ήταν στα χέρια μου.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • χρήση xiaomi redmi note 3 με mac

Ευχαριστω . Πιθανών θα πάρω το xiaomi mi 5 . Για την συγκεκριμένη σελίδα έχει ακούσει ότι καθυστερεί πολύ . Αυτά που ρώταγα τι μπορώ να κάνω με Mac πήρα κάποιες απαντήσεις διαβάζοντας οδηγούς για rooting του κινητού . Ευχαριστω πολύ και περιμένω νομίζω την ναυαρχίδα της εταιρίας που θα ειναι έτοιμη 8 Φεβρουαρίου

Sent from my iPhone using Tapatalk