παλι τιποτα δεν κανει.ελεος.θες να σε δωσω τον αριθμο μου να το προσπαθησεις εσυ και να σε πω τον κωδικο που θα μου ερθει?
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Προσπάθησα να ξεκλειδωσω τον bootloader χωρίς να μου ερθει το μήνυμα αλλά μου έγραφε ότι δεν μπορώ ακόμα.
Αίτηση είχα κάνει 8 Γενάρη(15 μέρες)!
Έγραψα και μήνυμα στο φόρουμ τους πριν 5 μέρες αλλά ακόμα τίποτα,βέβαια λένε εκεί ότι μπορεί να κάνει και 21 μέρες για να έρθει το μήνυμα!
Έχω περάσει την official stable 7.0.22.0 και μου έκανε αναβάθμιση σε 7.1.6 και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την γνήσια,είναι πολύ καλύτερη από την πειραγμενη που ειχα(αν και δεν αντιμετώπισα προβλήματα)!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Λοιπόν μόλις χτες μου ήρθε το redmi note 3. Δεν έχει όμως playstore.
Με έχει πιάσει ένας μικρός πανικός με το ξεκλείδωμα αυτού....του bootloader... ανάθεμά με αν ξέρω τί είναι αυτό.
Διαβάζω από χτες δεκάδες σελίδες, εκατοντάδες σχόλια αλλά πιο πολύ πελαγωμένος παρά ενημερωμένος βγήκα. Δεν οφείλεται σε σας βέβαια αυτό. Απλά δεν ξέρω όσα θα έπρεπε να ξέρω για να καταλάβω τις ενέργειες που πρέπει να κάνω. Θέλω να βάλω ελληνική stable rom. Για να κάνω κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω αυτό το bootloader αν κατάλαβα καλά.
1. Πριν πάω σε αυτό το στάδιο όμως υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξω μήπως είναι ήδη ξεκλείδωτο το bootloader;
2. Το ζήτημα της απουσίας του playstore σχετίζεται με τον κλειδωμένο bootloader ή είναι κάτι το ανεξάρτητο και μπορώ να το εγκαταστήσω με κάποιον τρόπο;
Αν θέλει κάποιος ας μου απαντήσει για να κάνω τουλάχιστον ένα πρώτο βήμα και να σκεφτώ το επόμενο. -
Για playstore είσαι εδώ(δεν έχει σχέση το κλείδωμα του bootloader μ'αύτο).
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κατέβασε αυτό το Apk.
=> ORnqsQ
- Μετέφερέ το στην συσκευή σου.
- Πήγαινε στις ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο
- Κάνε συνεχόμενα κλικ πάνω στην Έκδοση MIUI μέχρι να σου βγάλει την ένδειξη πως είσαι προγραμματιστής
- Πήγαινε στις Ρυθμίσεις =>Πρόσθετες ρυθμίσεις => Επιλ. για προγραμματιστές => Ενεργοποίηση ψευδών τοποθεσιών
- Πήγαινε πίσω στις Πρόσθετες ρυθμίσεις => Ασφάλεια και Απόρρητο => Ενεργοποίησε τις Άγνωστες πηγές.
Τώρα μπορείς να πας με τον File Manager της MIUI και να βρεις το Gapps_Installer που κατέβασες και έβαλες στην συσκευή σου.
- Κάνε κλικ πάνω του και κάνε το εγκατάσταση.
- Μετά τρέξε το και επέλεξε να κάνεις εγκατάσταση το Google Play Store.
- Θα σου ζητήσει να εγκαταστήσεις και το Google Framework και κάποια άλλα αρχεία τα οποία θα επιτρέψεις να τα εγκαταστήσει και είσαι οκ.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk - Μετέφερέ το στην συσκευή σου.
-
Ο/H dimi1982 έγραψε:
Για playstore είσαι εδώ(δεν έχει σχέση το κλείδωμα του bootloader μ'αύτο).
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κατέβασε αυτό το Apk.
=> ORnqsQ
- Μετέφερέ το στην συσκευή σου.
- Πήγαινε στις ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο
- Κάνε συνεχόμενα κλικ πάνω στην Έκδοση MIUI μέχρι να σου βγάλει την ένδειξη πως είσαι προγραμματιστής
- Πήγαινε στις Ρυθμίσεις =>Πρόσθετες ρυθμίσεις => Επιλ. για προγραμματιστές => Ενεργοποίηση ψευδών τοποθεσιών
- Πήγαινε πίσω στις Πρόσθετες ρυθμίσεις => Ασφάλεια και Απόρρητο => Ενεργοποίησε τις Άγνωστες πηγές.
Τώρα μπορείς να πας με τον File Manager της MIUI και να βρεις το Gapps_Installer που κατέβασες και έβαλες στην συσκευή σου.
- Κάνε κλικ πάνω του και κάνε το εγκατάσταση.
- Μετά τρέξε το και επέλεξε να κάνεις εγκατάσταση το Google Play Store.
- Θα σου ζητήσει να εγκαταστήσεις και το Google Framework και κάποια άλλα αρχεία τα οποία θα επιτρέψεις να τα εγκαταστήσει και είσαι οκ.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Λοιπόν....το πρώτο πρώτο βήμα πήγε καλά... νομίζω. Ελπίζω να μην έκανα κάποια πατάτα. Κατέβασα το google installer κι εγκατέστησα ότι χρειαζόταν. Μόνο που παρασύρθηκα και ξέχασα να κάνω τις ρυθμίσεις που συνιστά ο οδηγός. Λέτε να πάθω λαχτάρα; Όλα πάντως δείχνουν να λειτουργούν σωστά ως τώρα.
Πάμε παρακάτω.
Μπορώ να κάνω κάτι για να ελέγξω αν είναι ξεκλείδωτο το bootloader πριν ξεκινήσω την επίπονη (δι' εμέ) διαδικασία του unlocking ;;; - Μετέφερέ το στην συσκευή σου.
-
παιδια απο υπολογιστη δεν καταφερα να κανω την αιτηση, απο το κινητο καταφερα και μου βγαζει αυτο το κειμενο.δεχτηκε την αιτηση?και λογαριασμο στην mi εχω κανει κανονικα
-
@lafkostas απο ότι βλέπω απο πίσω έχεις βάλει τον verification code (616176 ) αλλα μάλλον έχεις κάνει πολλές αιτήσεις γιατι το μύνημα μεταφράζεται στα Αγγλικα σαν "IP number of your application exceeded"
-
dld paizei na exei perastei kapoia aitisi epitixos?
-
Ναι απο ότι φαίνεται..
-
Ερωτήματα πριν προσπαθήσω να πάω για ξεκλείδωμα του bootloader.
1. Υπάρχει περίπτωση να είναι ήδη ξεκλείδωτο; Αν ναι πώς μπορώ να το ελέγξω;
2. Η ROM που φοράει είναι η Miui 7.0 stable 7.0.19.0. (LHNCNCJ) . Ελέγχοντας για updates μου βγάζει διαθέσιμη την Miui 7.0 stable 7.1.6.0 (LHNCNCK). Μου προτείνετε να κάνω την αναβάθμιση τώρα ή καλύτερα να περιμένω το ξεκλείδωμα;
3. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να περάσω Ελληνικό πληκτρολόγιο; Γίνεται μέσα από το μενού των ρυθμίσεων ή πρέπει να κατεβάσω πληκτρολόγιο από το playstore;;
Βαλτε ένα χεράκι παιδιά μήπως και καταφέρω να το στρώσω γιατί είναι πολύ καλό τηλέφωνο....:)
Ευχαριστώ -
Ο/H kynegeiros έγραψε:
Ερωτήματα πριν προσπαθήσω να πάω για ξεκλείδωμα του bootloader.
1. Υπάρχει περίπτωση να είναι ήδη ξεκλείδωτο; Αν ναι πώς μπορώ να το ελέγξω;
2. Η ROM που φοράει είναι η Miui 7.0 stable 7.0.19.0. (LHNCNCJ) . Ελέγχοντας για updates μου βγάζει διαθέσιμη την Miui 7.0 stable 7.1.6.0 (LHNCNCK). Μου προτείνετε να κάνω την αναβάθμιση τώρα ή καλύτερα να περιμένω το ξεκλείδωμα;
3. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να περάσω Ελληνικό πληκτρολόγιο; Γίνεται μέσα από το μενού των ρυθμίσεων ή πρέπει να κατεβάσω πληκτρολόγιο από το playstore;;
Βαλτε ένα χεράκι παιδιά μήπως και καταφέρω να το στρώσω γιατί είναι πολύ καλό τηλέφωνο....:)
Ευχαριστώ
2. Να κανεις κανονικά την αναβάθμιση, δεν παίζει ρολο
3. Να κατεβάσεις από Play StoreΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα