Εβαλα αυτο που ειχε στην αρχη του οδηγουΟ/H geoanto555 έγραψε:
Αν δεν έχεις developer rom δεν παίζει να ξεκλειδώσεις..Ο/H mitsossimos έγραψε:
ρε παιδια καλησπερα πριν απο λιγα πηρα εγγριση και εβαλα στο τηλ το account οπως και στο προγραμμα και δεν μου κανει verify κολλαει στο 50% και λεει δεν ταιριαζουν οι λογαριασμοι
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H mitsossimos έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H mitsossimos έγραψε:
ρε παιδια καλησπερα πριν απο λιγα πηρα εγγριση και εβαλα στο τηλ το account οπως και στο προγραμμα και δεν μου κανει verify κολλαει στο 50% και λεει δεν ταιριαζουν οι λογαριασμοι
-
εβαλα και την developer rom και το ξανα εκανα το ιδιο μου γραφει το τηλεφωνο οτι δεν ειναι ιδιο το account στην συσκευη και στο προγραμμα το unlock ,
βεβαια τα εχω τσεκαρει και τα 2 και εχουν τα ιδια account μεσα, τι κανω ρε παιδια ; -
Καλησπερα, για αρχη δοκιμασε απο σταθερο υπολογιστη να συνδεθεις στο mi account και στην ευρεση συσκευης δες αν βρισκει το κινητο σου...Αν δεν το βρισκει μπες στο λογαριασμο στο κινητο σου κι ενεργοποιησε την ευρεση...
-
-
-
Ο/H karasarinis έγραψε:
Καλησπερα, για αρχη δοκιμασε απο σταθερο υπολογιστη να συνδεθεις στο mi account και στην ευρεση συσκευης δες αν βρισκει το κινητο σου...Αν δεν το βρισκει μπες στο λογαριασμο στο κινητο σου κι ενεργοποιησε την ευρεση...
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
πρέπει να κάνεις την άλλη διαδικασία με την αποστολή στοιχείων για το Mi4c
-
Ανέβασε ένα screen shot αυτά που δείχνει στο σχετικέ με το τηλέφωνο
-
Ο/H mitsossimos έγραψε:
Ακυρο το stable εχω
-
-
Μοιραστείτε