Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H mariosfx έγραψε:
δεν μπορω με κανενα τροπο να περασω την Κινεζικη Dev Rom. εκει ειναι το προβλημα μου.
δες πμ -
-
Ο/H guantanamo4 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά υπάρχει περίπτωση να μπει οδηγός για πως θα βάλουμε ελληνική Ρομ;; έχω έτοιμη την China dev με έγκριση για ξεκλείδωμα μετά τα επόμενα βήματα δεν ξέρω τι να ακολουθήσω
Δες στο κομματι του κινητού σου.. αποκλείεται να μην έχει οδηγο. -
εδώ είναι το κομμάτι Redmi 3s έχω κάνει όλη την διαδικασία για το Redmi note 3 μου και τώρα θέλω να το κάνω στο Redmi 3 και δεν έχει οδηγόΦιλικά πάντα Ευστάθιος
-
-
-
@guantanamo4 οι οδηγοί περιγράφουν απλά διαδικασίες και άσχετα αν αναφέρονται σε κάποια συσκευή μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις συσκευές. Αν έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader της συσκευής σου προχώρα κανονικά σε εγκατάσταση του TWRP για την συσκευή σου και μετά φλασάρισμα της ελληνικής όπως έκανες και με το Redmi Note 3...
-
Ο/H kon.geo έγραψε:
Ο/H guantanamo4 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά υπάρχει περίπτωση να μπει οδηγός για πως θα βάλουμε ελληνική Ρομ;; έχω έτοιμη την China dev με έγκριση για ξεκλείδωμα μετά τα επόμενα βήματα δεν ξέρω τι να ακολουθήσω
-
Ο/H guantanamo4 έγραψε:
εδώ είναι το κομμάτι Redmi 3s έχω κάνει όλη την διαδικασία για το Redmi note 3 μου και τώρα θέλω να το κάνω στο Redmi 3 και δεν έχει οδηγό
Σε ποιο redmi 3 θέλεις να βάλεις την ελληνική ?
1. Redmi 3/Pro
2. Redmi 3S -
Καλησπέρα.Κι εμένα μου δίνει το ίδιο μήνυμα(your device isn't supported by mi unlock).Εγω μόλις εστειλα μηνυμα για αδεια ξεκλειδώματος.Θέλω να ξεκλειδώσω ένα redmi3.Έχω ξεκλειδώσει παλιότερα άλλο ένα και δεν θυμάμαι να έβγαζε τέτοιο μήνυμα.Να ανησυχώ;;;mi8
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα