Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
εγω του εβαλα το mi account που εχω δημιουργησει κ εχω στον υπολογιστη...αυτό εχει δεν ειχε πιο πριν
-
-
-
αυριο φτάνει το redmi note 3 pro και δεν πολυκατάλαβα αν θα πρεπει να κανω κατι...εχω ξεκλειδώσει το boutloader μου ηρθε και το μηνυμα, και εχω το multy language rom...
-
Ο/H mixalis760 έγραψε:
αυριο φτάνει το redmi note 3 pro και δεν πολυκατάλαβα αν θα πρεπει να κανω κατι...εχω ξεκλειδώσει το boutloader μου ηρθε και το μηνυμα, και εχω το multy language rom...
Σε αυτό το ποστ του @lallasgr, θα βρεις όλα τα βήματα που πρέπει να κάνεις
RE: Brick / Unbrick - Redmi Note 3 Pro (Snapdragon) -
Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση παρακαλώ σχετικά με το ξεκλείδωμα του bootloader. Πριν 2 μήνες είχα πάρει έγκριση με το email μου για ξεκλείδωμα. Μια χαρά όλα ξεκλειδώνει το Redmi Note 3. Πριν λίγες μέρες πήρα και το Redmi 3s για φίλο μου και με το ίδιο email ξεκλείδωσα το bootloader και γι αυτό. Τώρα εαν θέλω να πάρω και άλλο Xiaomi μπορώ να συνεχίσω να ξεκλειδώνω με το ίδιο mail? Υπάρχει κάποιος περιορισμός?
-
@haritomihalos, μπορείς να ξεκλειδώνεις μία νέα συσκευή κάθε έναν μήνα περίπου, το σωστό όμως είναι κάθε κάτοχος να έχει τον δικό του mi account με διακιώματα unlock bootloader
Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε σε αυτό το θέμα -
Θα έχω κάποιο πρόβλημα επειδή έκανα αυτό? Και κάτι τελευταίο. Μπορώ να ξεκλειδώσω με το δικό μου account και μετά να φτιάξω νέο λογαριασμό για αυτόν που θα πάρει το κινητό?
-
Ναι μπορείς.
Το καλύτερο μετά είναι να κάνουν δικό τους mi account και να κάνουν αίτηση για unlock με το δικό τους για να πάρουν έγκριση.
Με κάθε νέα συσκευή που κάνετε παραγγελία θα κάνετε και νέο mi account + αίτηση για unlock, έτσι θα είστε έτοιμοι μόλις έρθει.
Προβλήματα πρακτικά πολλά και κανένα, όπως να σε ψάχνουν να ξεκλειδώσουν, αν τύχει και κλειδώσει μετά από εγκατάσταση official rom, αφού μόνο εσύ έχεις έγκριση, να σου πέσουν πολλές συσκευές μαζί και να μην έχεις δικαίωμα να τις ξεκλειδώσεις όλες κτλ. -
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
-
Καλησπέρα παιδιά. Μπράβο ξανά για την εξαιρετική σας δουλειά. Πήρα πρόσφατα ένα Xiaomi Redmi 3 για την κοπέλα μου και θέλω να του περάσω μία dev rom. Από οτι έχω καταλάβει πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω τον bootloader για να μπορέσω να flashάρω την ελληνική rom. Έχω όμως χαθεί στις οδηγίες και σε αυτά που διαβάζω και δεν καταλαβαίνω την διαδικασία. Πρέπει να στείλω αίτημα για ξεκλείδωμα εδώ Apply for unlocking Mi devices ??? Και μετά θα με ενημερώσουν με email οτι ο bootloader είναι ξεκλείδωτος ? Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο μετά ή ακολουθώ τις διαδικασίες από εδώ ??? Η υπάρχει και άλλος τρόπος να φλασάρω την ελληνικη΄ρομ ???Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις και τις χιλιοαπαντημένες, αλλά τα έχω χάσει λίγο. Γνωρίζω κάποια πράγματα απο φλασάρισμα καθώς είμαι κάτοχος Redmi Note 2, αλλά έχω μπερδευτεί πολύ με τα κλειδωμένα bootloader.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα