Σωστά, καλό θα είναι η παλιά συσκευή να μην είναι συνδεδεμένη στο ίντερνετ την στιγμή του unlockΟ/H nickpsar έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ.Δηλαδή ακολουθώ βήμα προς βήμα τις οδηγίες χρησιμοποιώντας τον υπάρχων λογαριασμό, σωστά?
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Γεια σας και απο μενα!!
Ειμαι νεο μελος στο συγκεκριμενο φορουμ και εχω παραλαβει το Xiaomi Redmi Note 3 Pro ,εχω κανει τα βηματα για να
παρω εγκριση απο την Xiaomi μεσω του Mi Account και περιμενω το πολυποθητο SMS για να ξεκλειδωσω τον bootloader και να βαλω την ROM που χρειαζομαι. Κατα την αποψη σας ποια ROM πρεπει να βαλω; Ποια ελληνικη ROM απο ολες; Την
STABLE V8.0.X.0 ???
Επισης εχω κανει factory reset προτου ακομη παρω την εγκριση και ξεκλειδωσω τον bootloader.. Αυτο διαβασα οτι ηταν το πιο "σωστο" ! Υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω χωρις να περιμενω να παρω την αδεια απο την Xiaomi ?? Και αν ναι ποιος ειναι αυτος;;
Ευχαριστω εκ των προτερων !! Συγχαρητηρια για το οργανωμενο φορουμ σας! -
Ο/H Paul_invi έγραψε:
Γεια σας και απο μενα!!
Ειμαι νεο μελος στο συγκεκριμενο φορουμ και εχω παραλαβει το Xiaomi Redmi Note 3 Pro ,εχω κανει τα βηματα για να
παρω εγκριση απο την Xiaomi μεσω του Mi Account και περιμενω το πολυποθητο SMS για να ξεκλειδωσω τον bootloader και να βαλω την ROM που χρειαζομαι. Κατα την αποψη σας ποια ROM πρεπει να βαλω; Ποια ελληνικη ROM απο ολες; Την
STABLE V8.0.X.0 ???
Επισης εχω κανει factory reset προτου ακομη παρω την εγκριση και ξεκλειδωσω τον bootloader.. Αυτο διαβασα οτι ηταν το πιο "σωστο" ! Υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω χωρις να περιμενω να παρω την αδεια απο την Xiaomi ?? Και αν ναι ποιος ειναι αυτος;;
Ευχαριστω εκ των προτερων !! Συγχαρητηρια για το οργανωμενο φορουμ σας!
συνήθως κάνει 2 ημέρες για να λάβεις το sms της έγκρισης για το ξεκλείδωμα.
Την τελευταία ελληνική stable που μπορείς να βρεις στα downloads. Προσωπικά είμαι στην 7.5.2.0 μέχρι στιγμής για redmi note 3 pro.
Για να ξεκλειδώσεις χωρίς έγκριση δεν νομίζω ότι γίνετε από όσο ξέρω αλλά όπως και να έχει 2 μερούλες είναι υπομονή. -
Ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση και ακριβη απαντηση!!! Θα κανω υπομονη λοιπον 2 μερες και βλεπουμε
-
Ο/H Paul_invi έγραψε:
Ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση και ακριβη απαντηση!!! Θα κανω υπομονη λοιπον 2 μερες και βλεπουμε
-
Ναι το εχω διαβασει τον συγκεκριμενο τροπο οπως ακομα και αλλα τοπικς σχετικα με το φλασαρισμα..Ευχαριστω πολυ παντως...!! Η καλυτερη και πιο προσφατη ROM ειναι η [Stable V7.5.2.0] ?? Αυτη που εχεις και εσυ σωστα;; Θα βγουνε καποιες αναβαθμισεις για την συγκεκριμενη; Γνωριζουμε;
-
Ο/H Paul_invi έγραψε:
Ναι το εχω διαβασει τον συγκεκριμενο τροπο οπως ακομα και αλλα τοπικς σχετικα με το φλασαρισμα..Ευχαριστω πολυ παντως...!! Η καλυτερη και πιο προσφατη ROM ειναι η [Stable V7.5.2.0] ?? Αυτη που εχεις και εσυ σωστα;; Θα βγουνε καποιες αναβαθμισεις για την συγκεκριμενη; Γνωριζουμε;
Ήδη για πολλές συσκευές την ανακοίνωσαν εμείς πρέπει να περιμένουμε λίγο και θα ενημερωθείς για την 8 από --> εδώ
Η συσκευή μας είναι η RedMi Note 3 Pro (Kenzo) αυτήν την rom θα πρέπει να κατεβάσεις όταν με το καλό ανακοινωθεί. Επίσης μπορείς να γίνεις και VIP μέλος και να ενημερωθείς μέσω e-mail όταν ανακοινωθεί. -
Καλησπέρα στο forum. Μόλις παρέλαβα το Redmi Note 3 Prime ενός φίλου, έχω ήδη πάρει έγκριση για ξεκλείδωμα το προηγούμενο διάστημα και αύριο λέω να προσπαθήσω να το ξεκλειδώσω και να του περάσω ελληνική stable rom.
Δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις αλλά λέω να το προσπαθήσω. Με δεδομένο ότι το κινητό ήρθε με την ακόλουθη rom : ΜIUI 7.2/Stable 7.2.5.0. (LHNCNDA), με ποιόν τρόπο θα πρέπει να περάσω την Developer ROM της Κίνας για να γίνει το ξεκλείδωμα; Χύμα μέσα στο κινητό και αναβάθμιση μέσω του updater;
Συγχωρέστε μου τέτοιες ερωτήσεις που μπορεί να έχουν απαντηθεί, διάβασα όσο μπορούσα, κάπου μπερδεύτηκα και θέλω να αποφύγω τυχόν ''πατάτες''..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. -
-
Ευχαριστώ φίλε μου...και κάτι τελευταίο για την ώρα: Το παρακάτω 3ο βήμα του οδηγού ξεκλειδώματος σημαίνει ότι πρέπει εγώ από μόνος μου να εγκαταστήσω συγκεκριμένους drivers και αν ναι ποιούς;
3. Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας, πατήστε το κουμπί Power και Volume Down ταυτόχρονα για να εισέλθετε στη λειτουργία bootloader *** Η λειτουργία αυτή απαιτεί την εγκατάσταση των αναλογων drivers στον η/υ σας *** -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
mipcsuite λογικά θα είναι οκ....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-