Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Πως μπορεί όμως να κάνει επιβεβαίωση αριθμού..
Στην διαδικασία της αίτησης σου ζητάει αριθμό για να κάνει "επιβεβαίωση".
Πως την κάνει αν έχεις δώσει λάθος αριθμό;
Κάπου στους server (υποθέτω πάντα...δεν είμαι 100% σίγουρος) έχει κρατήσει δύο φορές των διεθνή κωδικό και δεν μπορεί να κάνει ταυτοποίηση στο unlock tool.
Εσύ μπαίνεις με +30 1234567890 και αυτό ψάχνει να κάνει ταυτοποίηση με το +30 0030 1234567890 -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Εδώ είναι το bug...και επιβεβαίωση κάνει..
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν έχει περάσει ένας μήνας από το τελευταίο ξεκλείδωμα δεν χρειάζεται να κάνεις άλλον.
Απλά όταν ξεκλειδώσεις πρέπει να σβήσεις τον λογαριασμό από το άλλο σου κινητό.
Ο/H kostasrose έγραψε:
Ο/H hajis έγραψε:
Μια απορία σχετικά με το ξεκλείδωμα , όταν πήρα το Redmi Note 3 έκανα όλη την διαδικασία ξεκλειδώματος και είχα ελληνική rom. Τώρα που περιμένω να μου έρθει το Red Note 3 Pro , θα πρέπει να πάλι να κάνω αίτηση και να περιμένω μήνυμα ή ο λογαριασμός μου είναι έτοιμος και μπορεί να ξεκλειδώνει συσκευές ;
-
Γιώργο, στο +30 1234567890 στέλνει τα μηνύματα, όπως πρέπει να είναι κανονικά, κατά το unlock δεν μπορεί να κάνει ταυτοποίηση ότι ο λογαριασμός είναι ίδιος.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Γιώργο, στο +30 1234567890 στέλνει τα μηνύματα,
Αν μπεις στο λογαριασμό του τι έχει δηλωμένο +357***** ή +35700κλπ? -
Ο/H hajis έγραψε:
Το Redmi Note 3 το έχω ξεκλειδώσει αρχές Φεβρουαρίου 2016 και το πούλησα την προηγούμενη εβδομάδα αφαιρώντας τον λογαριασμό μου από μέσα . Άρα τώρα κάνω ξανά αίτηση με τον ίδιο λογαριασμό , σωστά ; (μιλάμε όταν έρθει το κινητό)
-
+357*****890 πχ βλέπεις.
Δοκίμασα login και με +30+30 123456789 και με +30 0030 123467890 αλλά δεν τα δεχόταν, λάθος account, δεν υπάρχει το account, κάτι τέτοιο...δεν θυμάμαι. -
-
Καλησπέρα,
θα χρειαστώ την βοήθεια σας καθώς προσπαθώ απο το πρωί και αφού έχω λάβει έγκριση απο την Xiaomi να ξεκλειδώσω το bootloader στο Xiaomi Redmi Note 2 της αδερφής μου. Ακολουθώ την διαδικασία κατα γράμμα την οποία είχα ακολουθήσει και για τη δική μου συσκευή και δεν προχωράει με τίποτα πάνω απο το 50%. Ψάχνοντας βρήκα κάποιες λύσεις παρ'όλα αυτά ουτε με εκείνες το ξεπέρασα -
Τι μήνυμα λάθους σου βγάζει ? Ανέβασε μία φώτο αν θες...
-
Couldn't verify device
Can't get info, connect again
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-