Για τους drivers κατέβασε Mipc Suite, Miflash.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Ναι εντάξει τελικά ήταν πιο εύκολο. μας αποπλάνησε η εφαρμογή
volume down + power και κομπλέ. μετά έκανα πατάτα -
Μετά από μόλις 3 ημέρες αναμονής, ήρθε η άδεια για ξεκλείδωμα.
Έχω κατεβάσει το tool αλλά κολλάω στο πρώτο βήμα.
Έχω κατεβάσει την τελευταία developer κινέζικη από το link που αναγράφεται παραπάνω, την έχω βάλει στη μνήμη του κινητού, αλλά βγάζει το γνωστό πρόβλημα "can't verify update".
Μήπως φταίει ότι έχω miui 7 και πάω σε 8?
Ή είναι λάθος η ROM που φοράω. Τους είχα πει για official αγγλοκινέζικη, και έχει όντως μόνο Αγγλικά και Κινέζικα αλλά δεν ξέρω αν είναι γνήσια.
Η ROM είναι αυτή: (έχω κάνει τα κλικ πάνω στο miui και λέει ότι είμαι developer)
Οπότε τι κάνω???? Δοκιμάζω στεγνά το Unlock? (Παίζει να γίνει βλακεία ή απλά θα μου πει οτι δεν γίνεται????)
Αυτό που θέλω είναι να περάσω την Ελληνική ROM (τη Rooted) με όλα τα καλούδια που έχετε βάλει και πάνε το κινητό 10 επίπεδα πάνω.
Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια. -
@koshal
έχεις το ίδιο miaccount συσκευή και στο en.miui.com? κατέβασε την τελευταία china stable MIUI 8 China Stable ROM V8.0.8.0.MAACNDH for Mi 5 Changelog and Download Links! - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum recovery. Kai μέσα από τον update - choose rom κάνε την αναβάθμιση. Μέχρι να κατέβει δοκίμασε με το unloci tools να ξεκλειδώσεις πρόσεξε το MiAccount συσκευή, εργαλείο ίδια. -
Στο miaccount και στο unlock tool έχω σίγουρα το ίδιο.πρεπει να κάνω login και στο en.miui.com???
Το μεσημέρι που θα γυρίσω από τη δουλειά θα κατέβασα ρομ που μου προτείνεις. Επειδή το κινητο μου ήρθε με stable, δοκιμασία και την παραπάνω αλλά πάλι το ίδιο μνμ.
Επειδή δίνεις διαφορετικό link από αυτό της πρώτης σελίδας θα δοκίμασε ξανά. -
Ο/H vic1975 έγραψε:
οκ το προχωρησα , αλλα εδωσα αλλο αριθμο τηλεφωνου απο αυτο του λογαριασμου μου γιατι δεν ειχα την sim ενεργη.Πηρα το verification code λετε να εχω προβλημα που εδωσα αλλο αριθμο?
Μετά θα βάλεις τη δική σου κανονικά. Επίσης αν η Sim που δήλωσες ανήκει σε άλλον χρήστη xiaomi θα πρέπει να κάνει log out από τον δικό του λογαριασμό πριν σου ξεκλειδώσει το bootloader σου. -
Ο/H koshal έγραψε:
Το μεσημέρι που θα γυρίσω από τη δουλειά θα κατέβασα ρομ που μου προτείνεις. Επειδή το κινητο μου ήρθε με stable, δοκιμασία και την παραπάνω αλλά πάλι το ίδιο μνμ.
Δοκίμασε να βάλεις την Developer (China) Ρομ και θα έχεις πιο καλά αποτελέσματα. -
Αυτό προσπάθησα να κάνω. Να βάλω την developer αλλά δε με άφησε
-
Ο/H koshal έγραψε:
Αυτό προσπάθησα να κάνω. Να βάλω την developer αλλά δε με άφησε
-
Παιδιά θέλει λίγο επιμονή με τους server της xiaomi από όσο καταλαβαίνω.
Χθες, για παράδειγμα, πέρασα την 8 και για να καταφέρω να κάνω login στο Μi account προσπάθησα 7-8 φορές και ενώ έγραφα τον σωστό κωδικό. Στην αρχή ανησύχησα ότι κάτι κάνω λάθος και για κάποια στιγμή άρχισα να αμφιβάλω για το πόσο θυμάμαι το σωστό κωδικό. Ευτυχώς την ημέρα της εγγραφής μου σε ένα σημειωματάριο είχα γράψει username και pass και απλά επέμεινα και τελικά τον πήρε. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα