Να φανταστείτε πόσο πιο μπροστά είναι ο demakhs (εγώ δηλαδή
), είναι ήδη σκουλήκι, κάτι που ο Τσακ θα γίνει όταν ψοφήσει!!!

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτού του ήρθε πριν καν το σκεφτεί,Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο demakhs μου είπε ότι για το pro του ήρθε η έγκριση χωρίς να έχει κάνει καν αίτηση !!!
Σου ζητάει να γράψεις κάτι? Ανέβασε ένα screenshot να το δούμε..Ο/H nakis93 έγραψε:
με πετάει σε λευκή σελίδα όσες φορές και αν προσπάθησα.
To τηλέφωνο σου ειναι μια χαρά.Ο/H chris.t έγραψε:
γεια σας παιδες ειλικρινά αν ηξερα οτι ηταν τοσο μανικι δε θα περνα xiaomi.τελος παντον τωρα εγινε το κακο, αν καποιος/α θα ειχε την ευγενη καλοσυνη να με βοηθηση γιατι δεν την παλευω αλλο.
λοιπον καταρχην εχω το Mi 4c το οποιο δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενοσ απο μπαταρια και χιλιαδεσ διαφιμησεις που πεταγονται συνεχεια και γενικα α[πο ολη την ποιοτητα του ειχα jiayu g4s 3χρονια και ημουνα καταευχαριστημενος .
Προσπαθησα να το ξεκλειδωσω με το unlock tool kai moy λεει οτι ''current account is different from the account info of the device '' τι ειναι αυτο παλι?
Είναι εξαιρετικό τηλέφωνο και ότι πιο γρήγορο κυκλοφορεί από αυτά με τις "λογικές" τιμές. Λίγο υπομονή θέλει με το ξεκλείδωμα και όλα θα πάνε καλάΟ/H chris.t έγραψε:
γεια σας παιδες ειλικρινά αν ηξερα οτι ηταν τοσο μανικι δε θα περνα xiaomi.τελος παντον τωρα εγινε το κακο, αν καποιος/α θα ειχε την ευγενη καλοσυνη να με βοηθηση γιατι δεν την παλευω αλλο.
λοιπον καταρχην εχω το Mi 4c το οποιο δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενοσ απο μπαταρια και χιλιαδεσ διαφιμησεις που πεταγονται συνεχεια και γενικα α[πο ολη την ποιοτητα του ειχα jiayu g4s 3χρονια και ημουνα καταευχαριστημενος .
Προσπαθησα να το ξεκλειδωσω με το unlock tool kai moy λεει οτι ''current account is different from the account info of the device '' τι ειναι αυτο παλι?