Ξέχασα να επαναλάβω (τα έγραφα χθες βράδυ) ότι παρέλαβα τη συσκευή με pattern screen lock από minideal, οπότε δεν μπορώ να μπω στο κινητό καθόλου, ώστε να βάλω το MiAccount στο κινητό και βάζοντας την kenzo_stable_V7.3.2 λογικά είμαι στην κατηγορία που έχει brickάρει η συσκευή μουΟ/H iAmLiakos έγραψε:
Για να ξεκλειδώσεις πρέπει να περάσεις Official DEVELOPER rom και όχι stable.
Επίσης, πρέπει να βάλεις το δικό σου MiAccount στο κινητό και μετά να δοκιμάσεις να ξεκλειδώσεις.
Επειδή τώρα κλείδωσε ο bootloader, για να περάσεις official πρέπει να κάνεις flash με αυτόν τον οδηγό ->
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
και θα κατεβάσεις την china developer.
Να προσέξεις πριν κάνεις οτιδήποτε, να έχει αναγνωριστεί σωστά το κινητό στον υπολογιστή σου. Το γράφει και ο οδηγός αυτό.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ακολούθησε τον οδηγό που σου έδωσα παραπάνω. Και αφού εγκαταστήσεις την official developer rom, θα έχει φύγει το pattern lock με αποτέλεσμα να μπορέσεις να μπεις στη συσκευή σου και να συνεχίσεις παρακάτω(δηλαδή πέρασμα του MiAccount σου ---> ξεκλείδωμα με MiUnlock ---> πέρασμα twrp ---> εγκατάσταση ελληνικής).
-
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ.Είμαι νέος χρήστης και έχω ακολουθήσει πιστά τα βήματα για να κάνω unlock το bootloader.Ακολούθησα τη διαδικασία πήρα permission και κατέβασα το MiUnlock.Όταν έφτασα στο σημείο να κάνω unlock έγινε αυτό.Τι συνέβη ακριβώς;Το αγόρασα και ήταν ήδη unlocked?Tinydeal για όσους ρωτήσουν το μάρκετ.You are what you are and what you are is OK!
Pido dido. -
Με ποια ρομ πας να ξεκλειδωσεις;
Επισης,δεν ειδες αμαν ειναι ξεκλειδωτο ή οχι; -
Ο/H kon.geo έγραψε:
Με ποια ρομ πας να ξεκλειδωσεις;
Επισης,δεν ειδες αμαν ειναι ξεκλειδωτο ή οχι;
You are what you are and what you are is OK!
Pido dido. -
Ειναι unofficial...πρεπει να περασεις official και μετα να ξεκλειδωσεις..
Οδηγους στην υπογραφη μου -
Άρα με λίγα λόγια πρέπει να ελέγξω πρώτα αν είναι unlocked και αν δεν είναι να περάσω την οφίσιαλ;You are what you are and what you are is OK!
Pido dido. -
διαβασε το πρωτο ποστ με ποια rom μπορεις να ξεκλειδωσεις. Κι εκεινα τα βηματα ακολουθησε πιστα.
Πρεπει να βαλεις china developer.
Εσυ εχεις Global stable.
Δωσε μας screenshot απο το about phone.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Πρεπει να περασεις πρωτα την οφφισιαλ και μετα ξεκλειδωνεις
-
Όταν έβαλα το MISUITE με αναγνώρισε και τη συσκευή και τα πάντα κανονικά. Θα τρέξω έναν έλεγχο να δω αν είναι unlock to bootloader.You are what you are and what you are is OK!
Pido dido. -
Ο/H kon.geo έγραψε:
Ειναι unofficial...πρεπει να περασεις official και μετα να ξεκλειδωσεις..
Οδηγους στην υπογραφη μου
Τι ειδες και το λες αυτο;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα