Μπορείς μετά απο 30 μέρες..Ο/H SV8PKJ έγραψε:
Μπορούμε να ξανά ξεκλειδώσουμε και άλλη συσκευή η πρεπει να πάρουμε πάλη καινούργια άδεια ?
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
πείτε μου λοιπόν με ποιο τρόπο τη βάζω από fastboot αλλιώς ένα λινκ από που να κατεβάσω
-
Ο/H Panik13 έγραψε:
αλλιώς ένα λινκ από που να κατεβάσω
You may think you can fly - but you better not try -
καλα
ξεκλειδωσε το πρωτο
και βλεπεις για το δευτερο -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Recovery zip μπαίνει από updater ή twrp, fastboot tgz από fastboot.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Κάτη τον λένε και δω!!! χα χα χα χα χα χα χαΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Thracia έγραψε:
H παραπάνω ROM είναι η μόνη που δέχτηκε ο updater. Ωστόσο το κινητό δεν ξεκλειδώνει με κανέναν τρόπο σταματάει στο 50% παρόλο που έχω την έγκριση και έχω συνδεθεί στο σωστό λογαριασμό. Το αφήνω με αυτήν που έχει ελληνικά. Το μόνο που δεν λειτουργεί είναι ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων αλλά μικρό το κακό. Από ότι είδα σε ξένα forum δοκιμάζεται μέθοδος ξεκλειδώματος χωρίς την έγκριση της Xiaomi αλλά είναι ακόμα αρκετά πολύπλοκη. Όταν απλοποιηθεί θα την δοκιμάσω. Προς το παρόν το παρατάω.
Από περιέργεια, ξέρει κανείς αν η Xiaomi σχεδιάζει να προσθέσει ελληνικά σε κάποια μελλοντική stable; -
Ο/H anax111 έγραψε:
Το μόνο που δεν λειτουργεί είναι ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων
-
@anax111
Στο about phone θα κάνεις 7-8 τικ στο miui version.
Θα γίνεις developer
Μετά settings-more settings-developer options.
Θα ενεργοποιήσεις το oem unlock και το απο κάτω( lock status?) δεν θυμάμαι τι λέειYou may think you can fly - but you better not try -
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα.περναω την Ελληνική ρομ 6.8.18 και ενω ολά είναι έτοιμα για την εγκατάσταση και πατάω fast reboot μόλις πατάω volume up το κινητό βγάζει αυτό αντί να μπει στη twrp recovery helppp
-
Ο/H Pantelis84 έγραψε:
βγάζει αυτό αντί να μπει στη twrp recovery helppp
Έκανες flash το twrp? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες