αν υπάρχει κάποιος καλός φωτοσοπάς να βάλει σκλήκια ζουμπηγμένα στη θέση των σφαιρών, τότε ναι....θα είναι η τέλεια εικόνα στα μάτια μου!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H demakhs έγραψε:
αν υπάρχει κάποιος καλός φωτοσοπάς να βάλει σκλήκια ζουμπηγμένα στη θέση των σφαιρών, τότε ναι....θα είναι η τέλεια εικόνα στα μάτια μου!!!
βαρυτόνιο...
ξέρεις εδώ πάνω είμαστε πολλά! σου έχω μεγάλη συλλογή φωτογραφιών αν επιθυμείς!Ο/H demakhs έγραψε:
Μιλάς μόνος σου, η συμμετέχουν και άλλοι, ξέρεις το πρόβλημα τωνΟ/H bozonio έγραψε:
βαρυτόνιο...
![]()
![]()
![]()
Mε εστειλες
![]()
Και μιας και μιλαμε για σωματιδια. Ο λογος που μου ηρθε το μποζονιο ειναι γιατι πεθαινω για αστροφυσικη. Μπορω να μιλαω απειρες ωρες για το συμπαν (και για τα αμαξια αλλα ας μην ανοιξουμε αυτο το θεμα γιατι θα ψαχνουμε βυζοτουρμπινες απο R35! Μιλαμε για ΑΡΡΩΣΤΙΑ)
Απλα πιαστηκα απο το βαρυτονιο για να πω πως μου ηρθε αυτο το username και παραλληλα να μαθετε και 2 πραγματα για μενα. Οταν ενας καινουργιος μπαινει σε ενα forum κανει και μια παρουσιαση του εαυτου του. Απλα εγω δεν την κανω σε ενα thread συγγεκριμενα αλλα οπου παει η κουβεντα! Φωνες δεν ακουω αλλα εχω μια μαγικη ικανοτητα να παω ‘ετσι απλα‘ απο το ενα θεμα στο αλλοΜιλάς μόνος σου, η συμμετέχουν και άλλοι, ξέρεις το πρόβλημα τωνδεν είναι ότι μιλούν με το θεό, αλλά ότι παίρνουν απαντήσεις.
To εκανα λιγο στο ποδι γιατι αυτη τη στιγμη βρισκομαι σε multiprocessing modeαν υπάρχει κάποιος καλός φωτοσοπάς να βάλει σκλήκια ζουμπηγμένα στη θέση των σφαιρών, τότε ναι....θα είναι η τέλεια εικόνα στα μάτια μου!!!
Και εκεί που νόμιζα ότι το μαρτύριο τελειώνει.. κατάφερα να το κολλήσω και τώρα δεν ανοιγει καθόλου.Ο/H mits200 έγραψε:
Έχω φλασαρει με βάση τον παραπάνω οδηγό το Redmi Pro Latest China Developer Version Fastboot File DownloadO bootloader όμως εξακολουθεί να είναι ξεκλείδωτος.. Δεν θα έπρεπε να έχει κλειδώσει?Ο/H demakhs έγραψε:
Πρέπει να πας από unofficial σε official ή Ελληνική!!
Τον bootloader πρέπει να τον κλειδώσεις, φλασάροντας official rom, για να τον ξεκλειδώσεις επίσημα μετά ή όχι οεοοοοο???
Μάλλον πρέπει, άρα:
1) Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
για να περάσεις μια official rom για να κλειδώσει ο bootloader
και μετά:
2) Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.
για να περάσεις twrp και την Ελληνική, αφού έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader επίσημα.