Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Πρέπει να μετονομάσεις το αρχείο που κατέβασες σε "update" δηλαδή να είναι update.zip και τότε να το κάνεις μέσω του updater.Ο/H vaggostrik έγραψε:
-
-
μετα απο ποσες μερες?Ο/H iliaspsi έγραψε:
Υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να περασει την ελληνικη rom στο redmi note 3 για μενα γιατι δεν γνωριζω και πολλα απ την διαδικασία; το sms απ την xiaomi εχει ερθει.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
παιδια ειχα κανει δευτερο λογαριασμο και πηρα τελικα unlock permision. το ερωτημα μου ειναι. αν ξεκλειδωσω και συνδεθω με τον αλλον λογαριασμο θα κλειδωσει παλι?
-
Όχι δεν θα κλειδώσει ξανά. (ακόμη αν αυτός ο δεύτερος λογαριασμός που έχεις δεν έχει προσωπικά δεδομένα τότε μπορείς αφού ξεκλειδώσεις το δικό σου τηλέφωνο να τον δανείσεις και σε μένα
) -
ωχ ακομα και εσυ ε? τσεκαρε μια στην σελιδα. γιατι δεν μου ηρθε καποιο μνμ για να ξεκλειδωσω. θα δω τι μπορω να διαγραψω και σου τον δινω. γιατι περασα και στα δυο πραγματα ειναι η αληθειαΟ/H efkolo έγραψε:
Όχι δεν θα κλειδώσει ξανά. (ακόμη αν αυτός ο δεύτερος λογαριασμός που έχεις δεν έχει προσωπικά δεδομένα τότε μπορείς αφού ξεκλειδώσεις το δικό σου τηλέφωνο να τον δανείσεις και σε μένα
)
-
Καλησπερα. Εχει ερθει και σε μενα το μηνυμα για το ξεκλειδωμα. Εχω περασει την τελευταια developer- 6.2.18 BETA- και ενω συνδεομαι με τον ιδιο λογαριασμο στο ο κινητο και στο unlock tool φτανει στο 50% και μετα σταματαει με το μηνυμα couldn't verify phone. Ξερει καποιος ποιο μπορει να ειναι το προβλημα; Ευχαριστω
-
ποια εκδοση απο το unlock tool χρησιμοποιεις?Ο/H vassia έγραψε:
Καλησπερα. Εχει ερθει και σε μενα το μηνυμα για το ξεκλειδωμα. Εχω περασει την τελευταια developer- 6.2.18 BETA- και ενω συνδεομαι με τον ιδιο λογαριασμο στο ο κινητο και στο unlock tool φτανει στο 50% και μετα σταματαει με το μηνυμα couldn't verify phone. Ξερει καποιος ποιο μπορει να ειναι το προβλημα; Ευχαριστω
-
Δοκιμασα και την 1.1.0121.1 και την 1.0.1225.2
-
Vassia, μήπως να δοκιμάσεις και σε άλλο pc? μήπως κάτι δεν έχει γίνει σωστά με τους drivers.
-
Εχει δίκιο ο @johnzairis drivers είναι το πρόβλημα σου..Ο/H vassia έγραψε:
Ξερει καποιος ποιο μπορει να ειναι το προβλημα; Ε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-