Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H vaggostrik έγραψε:
-
-
Ο/H iliaspsi έγραψε:
Υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να περασει την ελληνικη rom στο redmi note 3 για μενα γιατι δεν γνωριζω και πολλα απ την διαδικασία; το sms απ την xiaomi εχει ερθει.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
παιδια ειχα κανει δευτερο λογαριασμο και πηρα τελικα unlock permision. το ερωτημα μου ειναι. αν ξεκλειδωσω και συνδεθω με τον αλλον λογαριασμο θα κλειδωσει παλι?
-
Όχι δεν θα κλειδώσει ξανά. (ακόμη αν αυτός ο δεύτερος λογαριασμός που έχεις δεν έχει προσωπικά δεδομένα τότε μπορείς αφού ξεκλειδώσεις το δικό σου τηλέφωνο να τον δανείσεις και σε μένα
)
-
Ο/H efkolo έγραψε:
Όχι δεν θα κλειδώσει ξανά. (ακόμη αν αυτός ο δεύτερος λογαριασμός που έχεις δεν έχει προσωπικά δεδομένα τότε μπορείς αφού ξεκλειδώσεις το δικό σου τηλέφωνο να τον δανείσεις και σε μένα)
-
Καλησπερα. Εχει ερθει και σε μενα το μηνυμα για το ξεκλειδωμα. Εχω περασει την τελευταια developer- 6.2.18 BETA- και ενω συνδεομαι με τον ιδιο λογαριασμο στο ο κινητο και στο unlock tool φτανει στο 50% και μετα σταματαει με το μηνυμα couldn't verify phone. Ξερει καποιος ποιο μπορει να ειναι το προβλημα; Ευχαριστω
-
Ο/H vassia έγραψε:
Καλησπερα. Εχει ερθει και σε μενα το μηνυμα για το ξεκλειδωμα. Εχω περασει την τελευταια developer- 6.2.18 BETA- και ενω συνδεομαι με τον ιδιο λογαριασμο στο ο κινητο και στο unlock tool φτανει στο 50% και μετα σταματαει με το μηνυμα couldn't verify phone. Ξερει καποιος ποιο μπορει να ειναι το προβλημα; Ευχαριστω
-
Δοκιμασα και την 1.1.0121.1 και την 1.0.1225.2
-
Vassia, μήπως να δοκιμάσεις και σε άλλο pc? μήπως κάτι δεν έχει γίνει σωστά με τους drivers.
-
Ο/H vassia έγραψε:
Ξερει καποιος ποιο μπορει να ειναι το προβλημα; Ε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-