Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ενας φίλος έχει το redmi note 3..Επειδή εχω μία μικρή σχετικά εμπειρία περάσματος της ελληνικής rom βάσει των πολύ καλών οδηγων του φόρουμ(το εφάρμοσα στο δικό μου redmi pro) προσφέρθηκα να τον βοηθήσω...Επειδή όταν το είχε αγοράσει ο φίλος έκανε ένα mi account και δεν θυμόταν των κωδικό που είχε βάλει για να κάνουμε την αίτηση για unlock , του έφτιαξα ένα άλλο mi account και του έκανα την αίτηση για unlock η οποία έγινε σε μερικές μέρες δεκτή... Αποσυνδέομαι από τον παλιό mi account στο κινητο και συνδεομαι στον καινούργιο που έχει την έγκριση για unlock.Κλεινω το κινητό ,μετά πατάω volume down και το power button για να μπεί σε fastboot.Μετα στο pc συνδεομαι στο mi unlock tool με τον mi account Που έχει την εγκριση και συνδέω το τηλ με το pc.Παταω το unlock ξεκινά το verify phone και σταματάει στο 50% και μου βγάζει μύνημα ότι ο account στο κινητό και ο account στο pc δεν είναι ίδιοι...Το τσεκαρα αρκετές φορές ότι συνδέθηκα και στα δυο με το ιδιο account που έχει έγκριση για unlock....Help!!!!Που ακριβώς τα έκανα σαλάτα?????
-
τσέκαρε τον κωδικό mi id που σου δίνει όταν συνδέεσαι στον mi account σου στο κινητό και στο pc....εκεί είναι όλο το ζουμί...
πρόσεξε μην έχεις δημιουργήσει άλλον λογαριασμό με το e-mail σου και άλλον με τον αριθμό του κινητού σου.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το mi id το τσεκαρα ότι είναι το ίδιο και στα δυο...Το mi id ενας δεκαψηφιος αριθμός σωστα???Εγώ τον καινούργιο mi account τον έκανα με το email και ο παλιός ο φίλος το είχε κάνει λογικά με τον αριθμο τηλ...και λέω λογικά διότι ενώ είχε account και του έλεγα πες μου τους κωδικούς ,μου έλεγε δεν έχω κάνει mi account. Πως ξεμπλεκω τα πράγματα τώρα???
-
δηλαδή υπάρχει ένας λογαριασμός με τον αριθμό τηλεφώνου σου και ένας με το email σου?
και σε αυτόν που δημιούργησες με το email σου έβαλες τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου, με τον οποίο υποτίθεται είχε δημιουργήσει λογαριασμό ο φίλος σου, ή άλλον αριθμό??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δεν θυμάμαι να έχω βάλει τηλ αφού το έκανα με το email...Αλλά προφανώς είναι ο ίδιος αριθμός γιατί το οκ από την xiaomi ήρθε με sms στο κινητό...Μήπως να κάνω ένα τρίτο λογαριασμό να τα τίναξω όλα στον αέρα???Ειρωνικό σχόλιο προς τον ευατο μου είναι αυτο,
-
πήγαινε εδώ account.xiaomi.com/ και κάνε verify 100% τον λογαριασμό σου κ θα διαπιστώσεις τι γίνεται με τον τηλεφωνικό αριθμό.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ευχαριστω για την βοήθεια..Θα το δοκιμάσω αύριο γιατί δεν έχω πρόσβαση στο email του φίλου και θα σε ενημερώσω...
-
-
Σε ερωτηση μου μεσα στο φορουμ πριν μερικες μερες μου ειχαν πει οτι ειναι η officail china stable.Ετσι δεν ειναι?
-
-
Ο/H dthan έγραψε:
officail china stable.Ετσι δεν ειναι?
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα