Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Παιδες αυτη η επιλογη ,developer-> unlock oem , υπαρχει σε ολους ??
-
-
Παιδια παταω το κουμπι unlock εχω βαλει το κινητο σε fastboot mode καιι σταματαει συνεχεια το 50% και λεει "Couldh't verify device"
-
πως το δείχνει στο device manager όταν το συνδέεις?
το τελευταίο mi pcsuite το έχεις εγκαταστήσει?
usb debugging on έχεις?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ναι το εχω ενεργοποιησει
=============== Φεβ 12th 2017, 12:08pm ===============
και επισης μολις βαζω το κινητο σε fastboot mode το mipc suite δεν το αναγνωριζει -
το pcsuite δεν πρόκειται.
σε recovery mode το βλέπει το pcsuite.
όταν το χεις σε fastboot mode ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟ DEVICE MANAGER των windows??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ως mi4c ρεε φιλε ειμαι και λιγο ασχετος δεν ξερωω
=============== Φεβ 12th 2017, 12:27pm ===============
μπορεις να με βοηθησεις να ξεκλειδωσω τον bootloader -
αν πατήσεις πάνω στο mi4c ανοίγει ακόμα μια "καρτέλα"...εκεί τι γράφει?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
μπορεις να με καθοδηγησεις λιγο που να παω ?
=============== Φεβ 12th 2017, 12:33pm ===============
που ειναι το device manager -
δεξί κλικ στο "ο υπολογιστής μου"-->"διαχείριση"-->"διαχείριση συσκευών"
θα δεις εκεί αν έχει android phone, portable device κάτι τέτοιο...θα πατήσεις πάνω να δεις αν ανοίξει ένα ακόμα μενού και αν έχει κίτρινο θαυμαστικό ή όχι.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
- Καλημέρα παιδιά, χρειάζομαι της βοήθεια σας γιατί έχω μπερδευτεί λίγο. Ξαναγύρισα σε 6.12.22 μετά από τα προβλήματα που είχα με την 7. Φυσικά τώρα ο Bootloader ξανακλειδωσε. Πήρα την άδεια για ξεκλείδωμα. Μπορώ έχοντας την 6.12.22 να προχωρήσω στην διαδικασία. Miuiart help...........
- Καλημέρα παιδιά, χρειάζομαι της βοήθεια σας γιατί έχω μπερδευτεί λίγο. Ξαναγύρισα σε 6.12.22 μετά από τα προβλήματα που είχα με την 7. Φυσικά τώρα ο Bootloader ξανακλειδωσε. Πήρα την άδεια για ξεκλείδωμα. Μπορώ έχοντας την 6.12.22 να προχωρήσω στην διαδικασία. Miuiart help...........
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα