Μπράβο και σε εσένα (και όλους τους άλλους φυσικά) που δοκιμάζεις και μαθαίνεις νέα πράγματα
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
gusps, [b]dervenixiaomi-miui.gr/community/index.php/User/8883-derveni/[/b], το
δικό μου κινητό είχε κλειδώσει περνώντας μια gtv 6.10.13 τον περασμένο οκτώμβριο και δεν
ξεκλείδωνε με τίποτα μέσω mi unlock tool είχα στείλει email στη xiaomi είχα κάνει αίτηση για νέο
κωδικό τιποτα. Τελικά αποφάσισα πριν λίγες ημέρες με προτροπή από NasDriver, και δοκίμασα την εντολή fastboot
oem unlock, ξεκλείδωσε και πέρασα την τελευταία 6άρα και μετά την XTRVbeta1_6.12.22
έλεγχος για bootloader και μετά nougat. Στη Nougat κλείδωσε ο bootloader αλλά ξεκλείδωσε κατευθείαν με το mi unlock tool. Άρα στη
περιπτωσή μου απλώς είχε μπλοκάρει και ήταν μάλλον εικονικό. -
Kαλησπερα.Εχω πάρει αδεια για ξεκλειδωμα του bootloader αλλα οταν συνδεω το κινητο μου, φτανει στο 50% και μου λεει : couldn't verify device , current account is different from the account info on the device
Ειμαι σιγουρος πως εχω συνδεθει σωστα και στο κινητο αλλα και στο MiFlashUnlock και ουτε εχω ξεκλειδωσει αλλη συσκευη με τον υπαρχον λογαριασμο.
Βοηθεια κανεις ;;; -
Γράψε αναλυτικά τα βήματα που έχεις κάνει για να μην πιάσουμε μία μία ερώτηση! Αφού τα γράψεις όλα θα δούμε που μπορεί να βρίσκεται το πρόβλημα!!!
-
καλησπερα παιδια. ειμαι καινουργιος με τα κινητα χιαομι. μολις παρελαβα το δευτερο μου κινητο ενα mi max helium οποιο ηρθε δυστηχως με αυτη τη ρομ και κλειδωμενο bootloader.
Ειναι πειραγμενη ρομ γιατι δεν κανει update. Στο πρωτο μου κινητο ενα νοτε 3 ηρθε ξεκλειδωτο οποτε ευκολα με miflash εκανα αλλαγη ρομ. Τωρα εκανα αιτηση σημερα για κωδικο ξεκλειδωματος στη χιαομι και περιμενω. Ηθελα να ρωτησω για να φλασαρω το κινητο θα ακοκουθησω τον παραπανω οδηγο αφου παρω αδεια η θα εχω προβλημα με αυτη τη ρομ που φοραει? Υπαρχει καποιος κινδυνος αφου δεν φοραει Developer ROM της Κίνας να αποτυχει? μπορω να ξεκλειδωσω αμεσως μολις λαβω κωδικο η θα περιμενω μερικες μερες?
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Γράψε αναλυτικά τα βήματα που έχεις κάνει για να μην πιάσουμε μία μία ερώτηση! Αφού τα γράψεις όλα θα δούμε που μπορεί να βρίσκεται το πρόβλημα!!!
-
Ξεκλείδωμα για Redmi Note 4 Pro (MTK) γίνεται με αυτές τις οδηγίες ????
-
-
Καλησπερα παιδια.Ερωτηση: Αναβαθμίζοντας στην XTRV-7.3.9 μου κλειδωσε bootloader και με το unlock tool δεν ξεκλειδωνει, τι ενναλακτικη εχω???
-
-
-
Ο λογαριασμός είναι ο ίδιος με τον οποίο είχες ξεκλειδώσει και την πρώτη φορά;
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-