λοιπον με τα πολλα καταφερα να τον ξεκλειδωσω,εβαλα το twrp αλλα δεν ξερω πως και γιατι μου εσβησε την rom και κολαει στην αρχικη οθονη ,οποτε ειμαι σε αναζητη ρομ,ποια ειναι η τελευταια ελληνικη που εχει βγει,γιατι οσο και να εψαξα οι τελευταιες ειναι απο το 2016,μπορει καποιος να με βοηθησει?
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Βαλε beta 7.4.6.
-
Ο/H paolo21r έγραψε:
λοιπον με τα πολλα καταφερα να τον ξεκλειδωσω
Εδώ για τις ROM που ψάχνεις ---> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…8-Xiaomi-Mi-Max-Hydrogen/ -
Μάλλον βαρέθηκε το κινητό στο τέλος και ξεκλείδωσε από μόνο του.
-
ενα λινκ?η λυση πρεπει να ηταν ενας συνδιασμος,πρωτα εκανα απο παντου αποσυνδεση,μετα αλλαξα τον τυπο του κινητου στο προφιλ μου μαζι και με αλλα στοιχεια,πολλες επανεκινησεις,συνδεση ταυτοχρονα στο σιτε,στο mi unlock tool και στο κινητο με ακριβως τα ιδια στοιχια,γιατι προφανως δεν μπορεις να συνδεθεις απο το κινητο σου με το email σου και απο pc με τον αριθμο του κινητου σου σαν username,τι απο ολα εφταιξε δενξερω,παντως μετα απο χιλιαδες φλασαρισματα πρωτη φορα το παθαινω αυτο
-
έτσι....όλα μαζί και τίποτα ήταν η λύση.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
παμε παλι με νεο προβλημα,προσπαθω να φλασαρω το twrp που απαιτει η ρομ μεσα απο το υπαρχων twrp 3.0.2-2 αλλα μου βγαζει updater process ended with error :7
error installing zip file '/sdcard/gemini_new_recover.zip -
-
Πάει να το brickάρει, δεν μπορεί να τελειώνει εδώ το σήριαλ.
-
exv to mi max και παω να φλασαρω το recovery που εχει εδω [XTRV-7.4.6] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 7/4 21:51) για να προχωρησω στο φλασαρισμα της ρομ βαση των οδηγιων του παραπανω λινκ
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα