Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Ηθελε να γράψει προσεχώς παίζουν οι Πειρατές της Καραϊβικής στο σινεμα...το mi pcsuite δεν παίζει, ούτε πρόκειται να παίξει, ούτε στα προσεχώς!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Χθες μου εφεραν ενα Xiaomi Redmi note 4 το κουτι γραφει (Global Version) πρωτη φορα ασχολουμαι με xiaomi...το προβλημα ειναι οτι το κινητο ειναι 4 ημερων και καταφεραν να ξεχασουν το μοτιβο με αποτελεσμα να κλειδωσει και να λεει 120 λεπτα για ξεκλειδωμα. διαβασα χιλιαδες οδηγους...ο bootloader του ειναι φυσικα κλειδωμενος, εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα με δωσανε το οκ. ξεκιναω τη διαδικασια και παιρνω Current account is not bound to this device. και απο κατω να λεει οδηγιες θα παω στις ρυθμισεις κλπ! αλλα σε μενα το μοτιβο ειναι κλειδωμενο...δεν μπορω να μπω να το κανω!!!!!!
-
-
Mi account το εκανα εγω...ειπε οτι εβαλε ενα gmail μεσα...αλλα μπηκα στο android device και δεν το ειχε δηλωσει
-
-
Οχι. δεν ειχε ιδεα πως μπαινουν αυτα. απλα ρωτησα για καποιο e-mail (γτ και εγω προσωπικα δεν ηξερα οτι η xiaomi εχει δικα της account) και μου ειπε οτι περασε το gmail..τωρα μπορει απλα να εβαλε την εφαρμογη για τα e-mail. αν υπαρχει αλλο tool εκτος απο το Android device δεν το γνωριζω. το Mi account το δημιουργησα εγω
-
Συνδεσε το κινητο σε recovery mode και άνοιξε το Κινεζικο pc suite ..
Θα δεις στο κάτω μέρος του έχει ένα "κουμπάκι" που μπορείς να πατήσεις.
Με το πάτημα θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο με 4εις επιλογές.
Αν θυμάμαι καλά η τρίτη κάνει reset το κινητό..
Κατέβασε το pc suite από εδώ
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr
--τρίτη περίπτωση. -
το πατησα και στο κινητο εβγαλε κατω μια ασπρη μπαρα για λιγο και εξαφανιστηκε. σαν να μην το εκανε..το εκανα restart και εχει μεινει στο MI και απο κατω γραφει android και παιζουν οι τελιτσες..υπο νορμαλ συνθηκες επρεπε να εχει ανοιξει
-
κοίτα αν κάνει πάνω απο 30 λεπτά στις τελίτσες τότε να ανησυχείς!
-
Κανε εκκαθάριση data με το κινέζικο mi pcsuite..οδηγίες στο λινκ της υπογραφής μου..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα