Αριστερό shift button , δίπλα στο home , παρατεταμένα.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
@George Kaggelaris
την ιδια ρομ εχει για κατεβασμα Version: V8.5.1.0.MCCMIED (MIUI8) εδω MIUI ROM for Redmi 4A - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
=============== Αυγ 1st 2017, 5:39pm ===============
@takisfrag οπως εγραψα και πριν εχω δοκιμασει αρκετες φορες με καμια επιτυχια.....κυριο κολημα ειναι οτι δεν ερχετε το sms και αν τελικα ερθει οταν το καταχωρω μου πεταει αυτο το μνμ καθε φορα The number of IP requests you have exceeded. ακυρο τριφασικο με δυο λογια. γιαυτο και αναρωτηθηκα μηπως πρεπει να βαλω πρωτα την dev rom και μετα να ξεκινησω την διαδικασια. -
-
Το πρόβλημα δεν είναι στην ρομ αλλά στον υπολογιστή που χρησιμοποιείς για να κάνεις την αίτηση και στην σύνδεση ιντερνέτ.
Δοκίμασε από άλλον υπολογιστή και από άλλο ιντερνέτ. -
@George Kaggelaris εχεις καποιο λινκ να μου δωσεις μηπως και κανω κατι λαθος η διαβαζω λαθος τροπο.....οπως ειπα και πριν με εχει καταραστει το μυνημα The number of IP requests you have exceeded και δεν μπορω να προχωρησω...εκει τελειωνουν ολα πριν καν αρχισουν. σιγουρα ειναι το ιδιο ονομα και στην συσκευη και στο site για το ξεκλειδωμα το εχω χιλιοτσεκαρει.
-
Κάνε ένα reboot στο router σου να πάρει άλλη ip address.
-
-
Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος να ξεκλειδώσει τελευταία; Προσπαθώ από την Κυριακή για έναν φίλο και παίρνω το μήνυμα The number of IP requests you have exceeded σε διαφορετικές συσκευές με διαφορετικες ip. Κοίταξα μια στα γρήγορα και βρήκα ότι το έχουν και άλλοι το πρόβλημα τις τελευταίες μέρες οπότε μπορεί να είναι κάτι από τους σερβερ τους
-
Ο/H Laknis έγραψε:
σε διαφορετικές συσκευές με διαφορετικες ip
-
Εγώ προσπάθησα πριν λίγο να ξεκλειδώσω το Mi5 με Official Global.
Δοκίμασα το MiUnlock 1.1.1111.1_en και σταματούσε στο 50% και "Couldn't verify device".
Δοκίμασα και ένα άλλο παλαιότερο που είχα το Unlock_1.1.0317.1_en με τα ίδια αποτελέσματα.
Μετά επειδή έχουν περάσει περισσότερες από 30 ημέρες από την έγκριση σκέφτηκα ότι μπορεί και να μην ισχύει πλέον. Πήγα στην σελίδα του ξεκλειδώματος (sic) και είδα ότι με άφηνε να κατεβάσω το εργαλείο και το κατέβασα και από εκεί. Όμως κατέβασα μία πιο καινούρια έκδοση την 2.3.803.10_en. με λίγο διαφορετικό σχεδιασμό.
Ε, με αυτήν προχώρησε έφτασε στο 99% και μου είπε ότι δεν είχα συνδέσει τον λογαριασμό με την συσκευή (ενώ εγώ το είχα κάνει) και μου είπε να πάω στο Developer Options/Mi Unlock Status και να συνδέσω και εκεί τον λογαριασμό. Το έκανα και ξαναέτρεξα το εργαλείο αλλά πάλι βρήκε κάτι να μου πει. Να περιμένω τώρα 72 ώρες για να επαναλάβω την διαδικασία. Ουφ! πια! -
Αν σου έβγαλε να περιμένεις 72 ώρες, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο παρά να περιμένεις.
-
Οι παλιότερες εκδόσεις δεν δουλεύουν πια. Οι 72 ώρες είναι μονόδρομος.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα