Δεν έχεις συνδέσει το mi account, μόλις το σύνδεσες πήγε στο 2ο στάδιο, της αναμονής 72 ωρών. Σωστά έχουν γίνει όλα

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούH ROM που έχεις είναι unofficial - πειραγμένη ή κοινώς μαϊμού στην καθομιλουμένη!Ο/H Paris Damianakis έγραψε:
καλησπέρα στην παρέα.θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω κάτι για το κινητάκι μου.έχω το redmi note 3 MTK με stable miui 77.0.19.0.έχω στείλει μνμ για ξεκλείδωμα του bootloader.δοκίμασα να το ξεκλειδώσω και μου βγάζει μνμ device not bound στο 99%.τι μου προτείνετε να κάνω ως πιο έμπειροι;Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) ή Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά);ευχαριστώ εκ των προτέρων
καταρχήν ευχαριστώ για την αστραπιαία απάντηση.ακολούθησα τους οδηγούς αλλά ενώ μπήκα σε fastboot το μνμ που έλαβα από το cmd ήταν failed (remote:unknown command)Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
H ROM που έχεις είναι unofficial - πειραγμένη ή κοινώς μαϊμού στην καθομιλουμένη!Ο/H Paris Damianakis έγραψε:
καλησπέρα στην παρέα.θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω κάτι για το κινητάκι μου.έχω το redmi note 3 MTK με stable miui 77.0.19.0.έχω στείλει μνμ για ξεκλείδωμα του bootloader.δοκίμασα να το ξεκλειδώσω και μου βγάζει μνμ device not bound στο 99%.τι μου προτείνετε να κάνω ως πιο έμπειροι;Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) ή Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά);ευχαριστώ εκ των προτέρων
![]()
Για αρχή βάλε drivers στον υπολογιστή σου => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
και κάνε τον εξής έλεγχο: => Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
![]()
Έχεις το Redmi Note 3 MTK (Hennessy) για το οποίο δεν υπάρχει Global ROM.
To φλασάρισμα της ελληνικής ROM είναι μονόδρομος για αυτό το κινητό. Εντούτοις, θα πρέπει πρώτα να αλλάξεις ROM και να βάλεις μια Κινεζική επίσημη Developer Fastboot ROM, ώστε να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις και μετά να περάσεις την ελληνική ROM.![]()
Ο τρόπος με τον οποίο θα το κάνεις αυτό αλλάζει ανάλογα με το εάν έχεις κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο bootloader, οπότε κάνε τον έλεγχο που σου είπα παραπάνω για τον bootloader και ανέβασε το αποτέλεσμα εδώ.