Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Και αφαίρεση να κάνεις το m3 όταν θα ξανά βάλεις το account στο m3 θα το ξανά βάλει στο cloud
Redmi Note 3 pro -
-
-
Καλημέρα σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πολύτιμες οδηγίες σας και για τον χρόνο που ξοδέψατε για να με βοηθήσετε!
-
Εγω που εκανα νεο λογαριασμο και δεν υπαρχει σε καμια αλλη συσκευη τι πρεπει να κανω για να μου βγαλει αυτο με τις 72 ωρες; και μενα κολλαει στο bound
-
-
Βιαστηκα να ποσταρω.. μολις εψαξα λιγο στο google εβγαλα ακρη.. οι 72 ωρες ειναι αναγκαστικες;
-
Ναι από την στιγμή που σε έβγαλε τις 72 ώρες αναμονή μέτρα αντίστροφα.
-
Καλημέρα. Παρέλαβα χθες το Redmi Note 5A.
Έκανα αίτηση για Unlock και πήρα μετά από ένα τέταρτο θετικό μήνυμα από την Xiaomi.
Το πρόβλημα είναι ότι, ότι και να κάνω στα Developers options ενώ έχω τσεκάρει OEM unlocking - USB debugging όταν πατάω Mi Unlock status και μετά Add account and device βγάζει μήνυμα 10008: κινέζικα , API ,κινέζικα και δεν μπορεί να γίνει το unlock.
Το Unlock tool όταν μπαίνω με Fastboot βρίσκει το κινητό τελειώνει το πρώτο από τα 3 βήματα 100% και κολάει στο δεύτερο όπου μου λέει ότι δεν έχω πατήσει στα Developer Options το Add Device.
Παρακαλώ βοήθεια -
-
=============== Νοε 4th 2017, 12:27pm ===============
Stable ROM ναι.
=============== Νοε 4th 2017, 12:42pm ===============
Το θέμα είναι ότι το 5A το πήρα για τη γυναίκα μου. Εγώ έχω το Redmi Note 3 MTK και το είχα ξεκλειδώσει εννοείται αλλά ήταν πριν από χρόνο και δεν θυμάμαι τη διαδικασία. Τώρα αν είναι να διαβάσω 6000 posts για να θυμηθώ άστο. Νομίζω ότι πρώτα έβαζα μια developer πάνω στη stable και μετά έκανα unlock αλλά δεν θυμάμαι με ποιο εργαλείο (μήπως TWRP?) μπαίνει η πρώτη dev αφού δεν υπάρχει το TWRP.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα