Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Εσένα καλά σου έκανε , εκεί είναι το μόνο που δεν μπορείς να παρέμβεις , γι'αυτό σου έβγαλε εκεί το άχτι του, χαχαχα
-
-
σε redmi note 5a αφου εκανα τα παντα....εφτασα στην πηγη και εγω αλλα 360 hours.... Τι κανουμε??? περιμενω 15 μερες?
-
Θα σου πει ο @geoanto555 πως θα παρακάμψεις τις 360 hours , στείλε του πμ.
Σε έφτιαξα τώρα Γιώργο , ή νομίζω ότι σε έφτιαξα, για πες τώρα του butcher πως θα το κάνεις....και ξέρεις οι butcher δεν αστειεύονται... -
καταλαβα....359 και σημερα
-
Και σε μενα 36 ωρες .Κανενα τρικ {ημερομηνια μπροστα} λεω υπαρχει !!!
-
en.miui.com/forum.php?mod=redi…ptid=1154119&pid=19061948
Μετάφραση : Αυτή είναι η νέα προσέγγιση της Xiaomi στο ξεκλείδωμα του μηχανισμού bootloader, δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να κάνουμε εκτός από την αναμονή για το τέλος του χρονομέτρου. Ακόμα και εμείς ως ειδικό μέλος της ομάδας πρέπει να περιμένουμε. Σας συνιστούμε να μην αποσυνδέσετε το λογαριασμό Mi από τη συσκευή, διαφορετικά, ο χρονοδιακόπτης θα επαναφερθεί ξανά σε 360 ώρες. Χρησιμοποιήστε το APK εγκατάστασης Google αυτήν τη στιγμή αν χρειάζεστε υπηρεσίες Google.
Η απάντηση του Super moderator vincent_khoo στο Ευρωπαϊκό forum σε σχετική ερώτηση -
Καλησπέρα σας!
Το Xiaomi redmi note 5a (Chinese and English version) με 3gb ram και stable rom 8.5.4.0 είναι η prime έκδοση;;
Θέλω να κατεβάσω την developer rom για να ξεκλειδώσω τον bootloader. -
-
Ευχαριστώ πολύ!
=============== Νοε 28th 2017, 11:23pm ===============
Εγκατέστησα την developer rom για να ξεκλειδώσω τον bootloader. Μόλις πατάω στο Mi Unlock status την επιλογή Add account μου βγάζει κωδικό 10008 με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω unlock. Πρέπει να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή vpn για να κάνω unlock;; Θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο αν κατεβάσω την official global rom μπορώ να την εγκαταστήσω όπως την developer;; Αν ναι πως;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα