Με αφηνει κανονικα, παω στο 95 % μετα μου λεει να παω επιλογες προγραμματιστων και κατασταση Mi unlock οπου ζηταει να βαλω λογαριασμο. τον παταω να τον βαλω αλλα μου βγαζει σφαλμα 10008 (οπως ακριβως ο φιλος στη πισω σελιδα)Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δεν τις δείχνει στο μήνυμα αλλά στο πρόγραμμα που χρειάζεται για να ξεκλειδώσεις (Mi Unlock Tool)
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Δοκίμασες με το PlexVPN να ορίσεις ως region την Κίνα ώστε να πάρεις κινεζική IP και να δοκιμάσεις εκ' νέου να εισαγάγεις το Mi Account σου στο Mi Unlock Status;
-
Ναι! Παλι σφαλμα Βγαζει. Το ιδιο σφαλμα και το τσεκαρα κιολας οτι εχει κινεζικη.
-
-
miui global 9.1 ΣΤΑΘΕΡΗ 9.1.2.0 (NdemiEI)
ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΙ -
@George Kaggelaris να δοκιμάσει να περάσει global dev από updater και να ξαναδοκιμάσει για ξεκλείδωμα;
Δεν χάνει κάτι factory reset θα κάνει έτσι και αλλιώς μετά, όταν θα περάσει xtrv.
Μπορεί να φταίει η stable για την μη δυνατότητα ξεκλειδώματος. -
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
@George Kaggelaris να δοκιμάσει να περάσει global dev από updater και να ξαναδοκιμάσει για ξεκλείδωμα;
Δεν χάνει κάτι factory reset θα κάνει έτσι και αλλιώς μετά, όταν θα περάσει xtrv.
Μπορεί να φταίει η stable για την μη δυνατότητα ξεκλειδώματος.
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ναι γιατί όχι!
-
-
Ο/H Aurumnus έγραψε:
Ο/H makisfz έγραψε:
Καλύτερα να ξεκλειδωσεις με την developer Rom και μετά να πας σε stable. Γιατί μερικά καινούργια κινητά ξεκλειδώνουν μόνο με dev Rom
Redmi Note 3 pro
-
Καλημέρα, πριν μερικούς μήνες πήρα ένα redmi note 3 το οποίο δεν είχα χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και θέλω τώρα να το ρουτόρω οποσδήποτε, έκανα τη διαδικασία για unlock στο site της xiaomi και πήρα το sms οτι έχω έγκριση για ξεκλείδωμα πριν απο 2 μέρες, κατέβασα την τελευταία έκδοση του miunlock και προσπαθώ απο χτες το βράδυ να ξεκελειδώσω! Συνδέομαι στο λογαριασμό κανονικά και μου βγάζει ότι έχω την εκριση, αλλα δεν βλέπει με ΤΙΠΟΤΑ το τηλέφωνο, δεν μπορώ να πάω πιο πέρα απο το πρώτο βήμα! Φυσικά και έχω ενεργοποιήσει το usb debugging το oem unlocking, έχω εγκαταστήσει τους κατάλληλους drivers, οι εντολές fastboot και adb λειτουργούν μια χαρά, ακολουθώ τη διαδιακασία και συνδέω ενώ είμαι σε fastboot, ο υπολογιστής το βλέπει κανονικά σε Bootloader interface αλλά το εργαλείο είναι νεκρό, σαν να μην συνδέω τίποτα, βγάζει μόνιμα "Not connected to the phone". Επίσης έχω αλλάξει τρία καλώδια usb μαζί με το original της xiaomi, έχω κάνει πολλές επανεκκινήσεις έχω τρέξει το εργαλείο ως admimistrator και έχω επαναλλάβει τη διαδικασία καμιά τριανταριά φορές. Ειλικρίνα δεν ξέρω τι πάει στραβά, έχει συμβεί σε κάποιον απο σας; έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Σημειωτέον έχω windows 7 και στο τηλέφωνο global 8.5 stable. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φωτογραφία από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποιά ROM έχεις;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα