Εγώ έχω ξεκλειδώσει με λογαριασμό φίλου και με τον δικό μου ξεκλείδωσαν τρεις σε διάστημα 10 ημερών
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H StathisSe έγραψε:
Λοιπον... παιδια για να μην ταλαιπωρηθει καποιος αλλος...μολις βρηκα τη λυση για το network error στο unlock tool. πρεπει να αλλαξουμε internet connection δλδ καντε συνδεση σε καποιο αλλο δικτυο...κουλο ειναι αλλα επιασε !!!
-
Μία ερώτηση όταν σου έρθει το μήνυμα πόσο καιρό έχεις μέχρι να χρησιμοποιηθεί το ξεκλείδωμα
-
Ο/H birel-motosport έγραψε:
Μία ερώτηση όταν σου έρθει το μήνυμα πόσο καιρό έχεις μέχρι να χρησιμοποιηθεί το ξεκλείδωμα
Το γράφει στο πρωτο ποστRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ευχαριστώ
-
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H birel-motosport έγραψε:
Εχω την εντύπωση όμως, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι δεν πρέπει να υπάρχει χρονικός περιορισμός, απο την στιγμή που θα λάβει κάποιος το μήνυμα... Άλλωστε, εδώ που τα λέμε, ΓΙΑΤΙ να υπάρχει τέτοιος χρονικός περιορισμός? -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Διαδικασία ξεκλειδώματος:
1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας.
Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>.
Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Η ενημέρωση θα διαγράψει όλα τα δεδομένα χρήστη, παρακαλούμε να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας εκ των προτέρων.
Γιατί με Multilaguage Rom είναι ολόκληρη διαδικασία για να περαστεί η Developer της Κίνας σύμφωνα με τον οδηγό RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official) -
Ενημερωτικά στο θέμα των χρονικών προθεσμιών, εγώ ξεκλείδωσα συσκευή μετά από 1,5 μήνα από την λήψη της επιβεβαίωσης ότι μπορώ να προχωρήσω στο ξεκλείδωμα κλπ.
Επίσης χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό ξεκλείδωσα 2 συσκευές σε δύο συνεχόμενες ημέρες. Δεν ξέρω αν "έτυχε" ή οτιδήποτε άλλο αλλά δούλεψε.
Πιθανόν να το είχαν σχεδιάσει έτσι αλλά μετά από τον τεράστιο όγκο των αιτήσεων να το άλλαξαν και να το άφησαν χύμα. -
καλησπερα φιλοι ,μου ηρθε η απαντηση για ξεκλειδωμα αλλα οταν παταω για να μου κατεβασει το unlock τοτε μου βγαζει σελιδα 404 error. ετυχε σε καποιον και αν ναι βρεθηκε λυση τι κανουμε ....ευχαριστω
-
Παιδιά καλησπέρα.
Καινούργιος στο χώρο τώρα παρέλαβα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch Snapdragon 650 Hexa Core 1.8GHz 3GB RAM 32GB ROM Stock In EU Warehouse -Golden με developer rom.
Θέλω να βάλω Greek Rom
Απ οτι διάβασα πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω το bootloader.
Έκανα λοιπόν εγγραφή στο MIUI官方网站
Μου ήρθε κωδικός σε SMS και το πέρασα και τώρα έχω account.
Αίτηση που ακριβώς κάνω όμως? -
Ο/H Gabberdim έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα
@dikout βαλε ενα ο στην αρχη του λινκ.Αλλιος με ενα search στο φορουμ θα το βρεις το unlock toolYou may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα