Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H Jordan Nidis έγραψε:
θα ξανακάνω αίτηση ή απλά μια φορά κάνουμε αίτηση?
Δεν χρειάζεται πια αίτηση, δες εδώ
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΧΩ ΤΟ ΜΙ 8 ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΗΛΑ ΠΙΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ 500Ε ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 324 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ξεκλείδωμα του Bootloader.ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ...ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ.
-
Βάζεις ως γλώσσα τα Αγγλικά.
Για το play store από εδώ θα κατεβάσεις το αρχείο που σε λέει. Είναι σε μορφή zip θέλει αποσυμπίεση και μετά εγκατάσταση το πρόγραμμα [Device Team] Google Play Installation on Mi 8/SE Running China ROM! - Xiaomi Mi 8/SE - Xiaomi MIUI Official Forum
Οσο για ξεκλείδωμα ακολούθησε αυτόν τον οδηγό Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
Και σε εμένα ήρθε με china stable rom.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ΟΤΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ..ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ??
-
Ο/H Errikos έγραψε:
ΟΤΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ..ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ??
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΣΤΟ ΜΙ 8
-
Δεδομένα εννοείς τα αρχεία?
ΝΑΙ
-
Έχεις πάει ρυθμίσεις - Miui έκδοση χτύπησες 7 με 8 φορές για να σε δώσει δικαιώματα προγραμματιστεί.
Μετά πας πρόσθετες ρυθμίσεις ενεργοποιεις την επιλογή εντοπισμός σφαλμάτων usb.
Κατέβασες την κουρτίνα ειδοποιήσεων να το πας από φόρτιση σε μεταφορά αρχείων?
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ,ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ
-
Ο/H Errikos έγραψε:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
Winners find a way, losers find an excuse
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0