Διαφήμιση

Ξεκλείδωμα του Bootloader.

• Οδηγός
  • Xiaomi
  • Ο/H Project_P έγραψε:

Global Dev (V6.3.18) : Διαφορες γλωσσες διαθεσιμες (ΟΧΙ Ελληνικα ομως), ΕΧΕΙ προεγκατεστημενα google apps.
    MΠΟΡΕΙΣ να ξεκλειδωσεις bootloader (οπως εχει προσφατα αναφερθει) με αυτη την ROM.
    MIUI Global Beta ROM 6.3.18 for Redmi Note 3 Qualcomm Released! Download Here! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
    :?:
    "Δε σε βάζουν σε μπελάδες αυτά που δε γνωρίζεις
    αλλά αυτά που θεωρείς σίγουρα και δεν είναι."

Μαρκ Τουέν
  • Ο/H Panagiotis Skordilis έγραψε:

Ο/H hoyas έγραψε:

Καλημέρα. Σήμερα μου ηρθε το μήνυμα. Εχω κάποιο χρονικό περιθώριο για να ξεκλειδωσω;; Αν ξεκλειδωσω, μπορω μετά οποτεδηποτε να περασω την Ελληνικη;; Απο global stable σε global dev πως παμε;;

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    Φιλε μου απο περιέργεια ποσο καιρο πηρε για να σου ρθει το μήνυμα?

Οχι πανω απο 10 μέρες. Μάλιστα δεν μπλεχτηκα καθόλου με τα κινέζικα που λένε οι οδηγοί. Μπήκα σε σελίδα της xiaomi που ειχε αγγλικά. Επίσης
    τελικά μπορείς ή όχι να ξεκλειδωσεις με global dev? Φανταζομαι οτι απο stable σε dev χάνεις τα πάντα ε;
    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
  • Παιδιά σος!!Έχω δώσει το δικό μου σ ένα φίλο και εγώ πήρα άλλο!!Όμως του το έδωσα κλειδωμένο. Θα το ξεκλείδωνε αυτός.Εν το μεταξύ ήρθε το μνμ ξεκλειδώματος στο δικό μου λογαριασμο και βάζω το κινητό με τον αριθμό που είχα και στο άλλο,όταν είχα κάνει την αίτηση,να το ξεκλειδώσω και προχωράει ελάχιστα και μου λέει: current account is different from the account info on the device! !!Όμως εγώ το αφαίρεσα το προηγούμενο από το λογαριασμό μου και έχω μόνο αυτο!!Τι στο καλό γίνεται??YΓ: Εννοειτε πως του εχω βαλει τη Κινεζικη official developer!!

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • έχεις διαγράψει την συσκευή που έδωσες από τον mi λογαριασμό σου ?
  • Ο/H NasDriver έγραψε:

έχεις διαγράψει την συσκευή που έδωσες από τον mi λογαριασμό σου ?
    Νομιζω!!Πες μου ομως καλου κακου που να κοιταξω?Σ' αυτο που εχω τωρα παντως,ειδα μεσα απο το λογαρισμο οτι ειχα ακομα μια ιδια και τη διεγραψα!Αλλα ο αριθμος πανω στο λογαρισμο,οταν ανοιγω το εργαλειο,ειναι διαφορετικος νομιζω απο αυτον που εχει ο λογαριαμος στη συσκευη μου τωρα!!Επισης εννοειτε πως μπαινω με τα στοιχεια του λογαριασμου μου στη Xiaomi και στο κιν.εχω την ιδια καρτα σιμ που ειχα απο το αλλο!!
  • Ο/H petran66 έγραψε:

Παιδιά σος!!Έχω δώσει το δικό μου σ ένα φίλο και εγώ πήρα άλλο!!Όμως του το έδωσα κλειδωμένο. Θα το ξεκλείδωνε αυτός.Εν το μεταξύ ήρθε το μνμ ξεκλειδώματος στο δικό μου λογαριασμο και βάζω το κινητό με τον αριθμό που είχα και στο άλλο,όταν είχα κάνει την αίτηση,να το ξεκλειδώσω και προχωράει ελάχιστα και μου λέει: current account is different from the account info on the device! !!Όμως εγώ το αφαίρεσα το προηγούμενο από το λογαριασμό μου και έχω μόνο αυτο!!Τι στο καλό γίνεται??YΓ: Εννοειτε πως του εχω βαλει τη Κινεζικη official developer!!

Φίλε petran66 έχω 3-4 μέρες που παιδεύομαι να το ξεκλειδώσω και τα κατάφερα πριν λίγο. Τα αγγλικά μου είναι ελάχιστα και με μετάφραση διάβαζα σε ξένα forum. Οι περισσότεροι, μεταξύ αυτών και εγώ, κάναμε κάποιο λάθος στον λογαριασμό. Πρέπει να κάνεις σύνδεση με τον λογαριασμό που έκανες την αίτηση για ξεκλείδωμα άσχετα με το νούμερο του κινητού που σου ήρθε το μήνυμα.
    "Δε σε βάζουν σε μπελάδες αυτά που δε γνωρίζεις
    αλλά αυτά που θεωρείς σίγουρα και δεν είναι."

Μαρκ Τουέν
  • Ο/H gegoul έγραψε:

Ο/H petran66 έγραψε:

Παιδιά σος!!Έχω δώσει το δικό μου σ ένα φίλο και εγώ πήρα άλλο!!Όμως του το έδωσα κλειδωμένο. Θα το ξεκλείδωνε αυτός.Εν το μεταξύ ήρθε το μνμ ξεκλειδώματος στο δικό μου λογαριασμο και βάζω το κινητό με τον αριθμό που είχα και στο άλλο,όταν είχα κάνει την αίτηση,να το ξεκλειδώσω και προχωράει ελάχιστα και μου λέει: current account is different from the account info on the device! !!Όμως εγώ το αφαίρεσα το προηγούμενο από το λογαριασμό μου και έχω μόνο αυτο!!Τι στο καλό γίνεται??YΓ: Εννοειτε πως του εχω βαλει τη Κινεζικη official developer!!

Φίλε petran66 έχω 3-4 μέρες που παιδεύομαι να το ξεκλειδώσω και τα κατάφερα πριν λίγο. Τα αγγλικά μου είναι ελάχιστα και με μετάφραση διάβαζα σε ξένα forum. Οι περισσότεροι, μεταξύ αυτών και εγώ, κάναμε κάποιο λάθος στον λογαριασμό. Πρέπει να κάνεις σύνδεση με τον λογαριασμό που έκανες την αίτηση για ξεκλείδωμα άσχετα με το νούμερο του κινητού που σου ήρθε το μήνυμα.
    Σ΄ευχαριστω φιλε μου αλλα εννοειτε πως το εχω κανει αυτο!!Και οπως λεω και στο φιλο πιο πανω,μονο αυτη τη συσκευη εχω δηλωμενη τωρα!!Δε καταλαβαινω τι γινεται!Οκ,να πεις οτι ξεκλειδωσα το προηγουμενο ιδιο που ειχα,να πω οτι δε μ' αφηνει να ξεκλειδωσω και δευτερο!!Αλλα δε το ξεκλειδωσα!!Τωρα προσπαθω με το καινουγιο.Μηπως το καινουργιο εχει αλλο αριθμο λογαριασμου?Γι αυτο γινεται το μπερδεμα??Αλλα και παλι δε το νομιζω γιατι μπαινω με τον ιδιο λογαριασμο!Λοιπον,τωρα το ειδα σιγουρα!!Αλλον αριθμο μου δειχνει στο Mi accounts στη συσκευη και αλλον οταν μπαινω στο εργαλειο ξεκλειδωματος!!Γιατι αραγε?Μηπως αυτο φταιει τελικα?Και αν ναι,τι κανω?
  • Διαφήμιση
  • Επιτελους!!Τα καταφερα!Τελικα επρεπε να μπω στο mi account της συσκευης με το email και τον κωδικο μου και οχι με τον αριθμο κινητου μου και τον κωδικο!!Για αυτο ηταν διαφορετικοι οι αριθμοι λογαριασμων!!Τελος καλο ολα καλα!Τωρα παω να περασω την Ελληνικη με τη γνωστη διαδικασια.Σας ευχαριστω... :)
  • Συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα, έφτιαχνα κάτι και ήμουν απορροφημένος εκεί :oops:

Το σύνηθες λάθος που γίνεται (το έχω κάνει κι εγώ) είναι να έχουν δημιουργηθεί δύο λογαριασμοί mi
    1. Ένας με τον email
    2. Ένας με τον αριθμό του κινητού

Ο/H petran66 έγραψε:

Αλλον αριθμο μου δειχνει στο Mi accounts στη συσκευη και αλλον οταν μπαινω στο εργαλειο ξεκλειδωματος
    Εδώ είναι το σημείο που θέλει έλεγχο με ήσυχο μυαλό :)

Μπράβο σου που τα κατάφερες και βρήκες το λάθος :thumbsup:
  • Μπράβο και σε εσένα και στον Λιάκο... :thumbsup:
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • kalispera
    eimai neos sto forum kai tha ithela mia boithia.edw kai 2 meres exw stin katoxi mou ena redmi note 3 pro to opio exei mono agglika kai kinezika. epidi eimai arxarios se auta tha mporouse kapoios na me boithisei na brw mia lisi; apo oti diavasa prepei prwta na to seklidwsw kai meta na perasw mia elliniki rom.