Καλησπέρα, έχω δυσκολία να βρω τη developer ROM. Ανοίγω το σύνδεσμο και με βγάζει σε μία σελίδα με μοντέλα. Έχω το redmi note 3 pro το οποίο δε βλέπω να υπάρχει. Υπάρχει το redmi note 3 (ταιριάζει η ίδια dev ROM?) και βγάζει δύο λινκ για κατέβασμα. Ποιο από τα δύο είναι;; Ευχαριστω
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Εάν εννοείς developer rom για fastboot που θα την κάνεις flash με miflash βρίσκεται σε αυτή τη λίστα: Method 3: Fastboot Update. Προσοχή θα πρέπει να έχεις ξεκλείδωτη συσκευή για να προχωρήσεις και για να βάλεις μετά την ελληνική rom.
Qualcomm είναι το Redmi Note 3 pro (kenzo)
και
MTK είναι το Redmi Note 3 (hennessy) -
Ο/H dtsilog έγραψε:
Εάν εννοείς developer rom για fastboot που θα την κάνεις flash με miflash βρίσκεται σε αυτή τη λίστα: Method 3: Fastboot Update. Προσοχή θα πρέπει να έχεις ξεκλείδωτη συσκευή για να προχωρήσεις και για να βάλεις μετά την ελληνική rom.
Qualcomm είναι το Redmi Note 3 pro (kenzo)
και
Σ ευχαριστω για το link!
Συγγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι με ρωτησες αν προσπαθω. Θελω να κανω unlock το redmi note 3 pro μου και κανω τα βηματα στο θεμα και λεει οτι πρωτα πρεπει να βαλεις developer rom για να το ξεκλειδωσεις μετα με το unlock tool κλπ. Αυτη τη στιγμη εχω κατεβασει το zip για το Qualcomm (6.4.14) και πηγα να το τρεξω με το Updater Αλλα μου εβγαλε "Couldn't verify update package". Γνωριζετε τι πηγαινει στραβα?? -
Σ ευχαριστω για το link!
Συγγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι με ρωτησες αν προσπαθω. Θελω να κανω unlock το redmi note 3 pro μου και κανω τα βηματα στο θεμα και λεει οτι πρωτα πρεπει να βαλεις developer rom για να το ξεκλειδωσεις μετα με το unlock tool κλπ. Αυτη τη στιγμη εχω κατεβασει το zip για το Qualcomm (6.4.14) και πηγα να το τρεξω με το Updater Αλλα μου εβγαλε "Couldn't verify update package". Γνωριζετε τι πηγαινει στραβα??
(Συγγνωμη που τα χω μπερδεψει με το που απανταω. Newbie here) -
Κι εγώ καινούριος είμαι @Xenakimi, οπότε μην ανησυχείς
. Έχεις κάνει αίτημα για unlock στη συσκευή σου (με το λογαριασμό σου mi) στο en.miui.com/unlock/index_en.html και έλαβες sms επιβεβαίωσης ξεκλειδώματος; Αν όχι δεν μπορείς να προχωρήσεις με τον οδηγό.
-
Ναι το εκανα, πριν 10 μερες, ελαβα το μηνυμα και τωρα παλευω.
Εχω κολλησει στο σημειο που πρεπει να τρεξω τη developer rom με το updater. Διαλεγω το ζιπ με τη dev rom αλλα μου βγαζει "couldn't verify update package"
Ψαχνοντας στο ιντερνετ διαβασα οτι αν στο βγαζει αυτο πρεπει να το φλασαρεις απο το pc suite, αλλα οταν παω να το κανω εκει στο update δεν εχει να επιλαξεις κατι απλα ψαχνει για την τελευταια version.
ΑΑΑααααααΑααΑΑΑαααααΑΑΑααΑααΑααΑΑΑααααααΑΑΑΑΑΑΑ!!!! -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ναι βασικά τσέκαρε ότι και με τον αριθμό account Που κάνεις login στο ξεκλειδωτήρι ακριβώς ο ίδιος αριθμός εμφανίζεται και στο Mi Account στο κινητο!!
@Xenakimi Σιγουρέψου ότι έχεις βάλει τη ρομ στο φάκελο downloaded rom ή/και ξανακατέβασε την από αλλούΌταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Η λίστα με τις developer rom που παρέθεσα δε γίνονται install μέσω του updater, παρά μόνο με το εργαλείο miflash.
Εφόσον προσπαθείς από τον updater θα πρέπει να δοκιμάσεις, σύμφωνα με τον οδηγό, την developer για system update από εδώ en.miui.com/download-301.html#439. Πάνω να είναι επιλεγμένο το "Redmi Note 3 Qualcomm China" και να κατεβάσεις την developer rom Version: 6.4.14 (MIUI7) - bigota.d.miui.com/6.4.14/miui_…6.4.14_9572f9eb15_5.1.zip.
Βέβαια οι οδηγίες λεν πως πρέπει να μπει σε φάκελο της συσκευής "downloaded_rom" (Xiaomi MIUI Official Forum). Θα πρέπει να σε βοηθήσει περισσότερο κάποιος που έχει δουλέψει το Redmi note 3 pro, καθώς εγώ έχω δοκιμάσει μόνο το Redmi 3. -
Ευχαριστω πολυ!!!! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ! (Με τη βοηθεια σας δηλαδη, μονη μου ακομα θα το κοιτουσα!)
-
Υπάρχει τρόπος να καταλάβω οτι εγκρίθηκε το αίτημα για ξεκλείδωμα μιας και λόγω wind ίσως δεν ερθει ποτέ μηνυμα;
έκανα ποστ στο αγγλικό φόρουμ μιας και πέρασαν 10+ μέρες και έγινε χθες submitted -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα